Értékelje a céget!
9 találat 1

Tutisport Kft.

Cím:
1165, Budapest Májusfa u. 4.
telefon:
407-1424
fax:
407-1424
Tevékenység rövid leírása:
A hagyományos sportok eszközeinek széles választékát kínáljuk. Egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni. Vállaljuk cégek, sportegyesületek, iskolák alkalmi vagy folyamatos sportszerigényének kiszolgálását. Standard termékeket igény szerint akár azonnal is kiszállítunk. Speciális sportszereket legyártunk, egyedileg importálunk. Magánszemélyeket is kiszolgálunk, szükség esetén postai úton megküldjük a kért terméket.

Katica Bölcsőde Napköziotthonos Óvoda

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Katica Bölcsőde Napköziotthonos Óvoda.

MINDSZENTY JÓZSEF RÓMAI KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA

Száraznád Nevelési-Oktatási Központ

Rhea Sport Bt.

Cím:
2315, Szigethalom Szabadság u.39.
telefon:
24/403-469
fax:
24/403-469
Tevékenység rövid leírása:
RHEA SPORT BT. az iskolák és sportegyesületek megbízható sportszerszállítója.

Kérje kedvezményes iskolai és sportegyesületi árlistánkat!

Vörösmarty Mihály Általános Iskola

Cím:
1064, Budapest Vörösmarty u. 49-51.
fax:
373-0091
telefon:
373-0091
Tevékenység rövid leírása:
Várjuk Önöket és gyermekeiket tehetséggondozó és fejlesztő iskolánkba!

A Vörösmarty Mihály Általános Iskola a VI. kerületben, az Andrássy út, Teréz körút, Podmaniczky utca, Izabella utca által határolt rész középpontjában, ?Terézváros szívében? helyezkedik el. Intézményünk neves múltra tekint vissza. Elődjét a Skót Misszió alapította, melynek jelszava: "How to do good?" (Hogyan tegyünk jót?), és ez a gondolat hatotta át a nevelési módszereket.
A patinás épületben helyet kapott az akkori elemi és polgári leányiskola, az internátus és az imahely. Az iskolát 1953-ban államosították, de csak 1990. március 4-én vette fel a Szózat költőjének nevét.

Iskolánk arculata, kínálata:
A Vörösmarty Mihály Általános Iskola pedagógiai programkínálatára a sokszínűség, sokoldalúság jellemző. Minden tanuló megtalálhatja az egyéni képességeihez, igényeihez, szükségleteihez leginkább igazodó tempót, módszert, egyéb segítséget.
Jól megfér egymás mellett a tehetséggondozás és a fejlesztés. Iskolánk már az 1970-es évek óta angol tagozatos. 1990-ben matematika, majd az érdeklődésre való tekintettel technika tagozattal is bővítettük kínálatunkat. Diákjainkat 3-8. évfolyamon tanítjuk a három tagozat szerint.
Logopédiai osztályaink 1-8. évfolyamig külön program szerinti képzésben részesülnek. Diszlexiás, diszgráfiás és diszkalkuliás tanulóink számára a logopédiai foglalkozásokon túl magasabb óraszámban biztosítjuk a testnevelést. Ezeken az órákon gyógytestnevelőink mozgásterápiás módszerek alkalmazásával segítenek a problémák enyhítésében. Intézményünk kerületi gyógytestnevelési feladatokat is ellát.
A testnevelésórák keretében úszás- és korcsolyaoktatást is biztosítunk. Iskolánkban oktatunk népi táncot, valamint drámajátékot.
Számítógépes hálózati rendszerünk segítségével tesszük modernebbé az oktató-nevelő munkát. A differenciált képességfejlesztésre a szaktárgyi és művészeti szakkörökön (számítástechnika, technika, rajz, mikroszkópos, kézműves, média) nyílik lehetősége az érdeklődőknek.
A tehetséggondozáson túl - az egyéni bánásmód elvét alkalmazva - gondot fordítunk a felzárkóztatásra. A tanulási nehézségekkel küzdő gyermekeinknek rendszeres korrepetálási lehetőséget biztosítunk, egyéni készülésüket tanulószoba-rendszerrel is segítjük.
Felújított sportudvarunkon szívesen kosárlabdáznak tanulóink délutáni szabadidejükben. A Zöldsziget program keretében állatok és növények ápolásával és gondozásával közelebb hozzuk a természetet gyermekeinkhez.

Fontosnak tartjuk, hogy diákjaink jól érezzék magukat az iskola falai között.
Hagyományaink, rendezvényeink a sportélet, az aktivitás, az egyéni kibontakozás lehetőségét teremtik meg számukra. Névadónk születésnapján - az ünnepi megemlékezés után sok érdekes programból állíthatják össze tanulóink aznapi órarendjüket. Ekkor sport- és sakkversenyt, Ki mit tud?-ot, ügyességi-szellemi vetélkedőket, bemutatókat tartunk. A mozgalmas napot az alsósok zsúrral, a felsősök bállal zárják.
A diákönkormányzat segítségével erősítjük a közösségi szellemet, a Vörösmarty-s tudatot. Közös programjainkból nem hiányozhatnak a különböző kézműves foglalkozások, a Luca-napi kirakodó vásár, a farsang, az erdei iskola, a nyári táborok, osztálykirándulások, sportnapok stb.

Iskolánk minden évben megrendezi a Jane Haining Angol Nyelvi Emlékversenyt. (Jane Haining nevelőnőt a Skót Misszió küldte iskolánkba. A II. világháború kitörése előtt alkalma lett volna visszamenni Skóciába, de Jane Haining a nehezebb feladatot választotta és tanítványai mellett maradt. 15 zsidó ember életét mentette meg, tettéért Auschwitzban halállal fizetett.) Az emlékére létrehozott alapítvány segítségével az angol nyelvi verseny 2 legjobb eredményét elérő tanuló 2 hetes angliai/skóciai jutalomutazáson vesz részt.Tantestületünk felkészült, kimagasló szakmai képességű pedagógusokból áll. Munkájukat dicsérik az iskolai, kerületi és magasabb szintű tanulmányi versenyeredmények, bemutatók, s az a tény is, hogy évek óta sok tanárképzős hallgató végzi kötelező iskolai gyakorlatát intézményünkben.

Terézváros Önkormányzata több éve Tanulmányi Ösztöndíjjal jutalmazza a kiváló tanulmányi és versenyeredményt elérő tanulókat, melyben évek óta több tanulónk is részesült.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.