Értékelje a céget!
121 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

VOLMIX Kft.

Cím:
1146, Budapest Thököly út 76.
fax:
383-4989
telefon:
383-4989
Tevékenység rövid leírása:
"Bízzon a természetben!"
A Volmix Kft. 1990-ben alakult, magyar-osztrák vegyes vállalati formában. Felismerve a gyógytermékek iránti keresleti igényt, kezdtük el importálni és forgalmazni a külföldön már nagy sikert aratott gyógykészítményeket. Cégünk dinamikusan fejlodo, új piaci lehetoségeket kereso vállalkozás. A külföldi partnerekkel kizárólagos forgalmazására kötött szerzodéseink megalapozottak, korrektek. A termékek kiválasztásánál nagyfokú igényességgel járunk el. Ezen termékek 80 %-át az Országos Gyógyszerészeti Intézet vizsgálja be és engedélyezi. A fennmaradókat pedig az Országos Élelmezéstudományi Intézet engedélyezi. Ezen termékek KERMI engedéllyel is rendelkeznek. A készítmények természetes alapanyagúak, a legkorszerubb körülmények között a GMP eloírásainak megfeleloen készülnek. A gyártó cégek szakembereinek felkészültsége és több évtizedes tapasztalata garantálja a készítmények kiváló minoségét. Szervezetileg dinamikus fejlodéseket élünk meg. Törekvéseink arra irányulnak, hogy partnereinket minél jobb körülmények között, minél magasabb színvonalú termékekkel tudjuk kiszolgálni. Hatszáz négyzetméteres raktárbázisunkról saját gépkocsival is tudjuk biztosítani a kiszállítást. Viszonteladókat és egyéni vásárlókat is kiszolgálunk, valamint csomagküldo szolgálatot is muködtetünk. Az ország területén külön muködési szerzodés alapján tizennyolc referencia patikánk muködik. Az emberek ismét egyre inkább a természet felé fordulnak. Éppen ezért igen fontosnak tartjuk, hogy a gyógyszernek nem minosülo termékek egyre nagyobb tért hódítsanak a szintetikus anyagokkal telezsúfolt világunkban. A természetes eredetu gyógytermékeknek vissza kell nyerni méltó helyüket a gyógyítás, és az egészségmegorzés területén.

Lilly Hungária Kft.

Cím:
1075, Budapest Madách Imre út 13-14.
telefon:
328-5100
fax:
328-5100
Tevékenység rövid leírása:
A Lilly küldetése, hogy a betegek egészségügyi szükségleteinek megfelelő segítséget nyújtson új, innovatív gyógyszerek felfedezésével, és így hozzásegítse őket egy hosszabb, jobb minőségű élethez. Célja, hogy gyógyszereken alapuló, magas színvonalú, optimális klinikai eredményeket biztosító, gazdaságos megoldásokat nyújtson az egészségügyi ellátás számára világszerte, melyet a gyógyszeripari innováció, a legmodernebb gyógyszeripari technológiák, a betegségmegelőzés és kezelés, valamint a fejlett információs technológia egyesítésével ér el.

A tökéletességre törekvés és folyamatos innováció alapvető elem a Lilly filozófiájában a több mint 130 évvel ezelőtti alapítás óta. A vállalat kutatás-fejlesztésre fordított kiadásai, alkalmazottainak szaktudása és a partnerek igényeinek maximális kielégítésére való törekvése alapvető szerepet játszik sikereiben.

A Lilly stratégiájának megvalósításában és céljainak elérésében iránymutatóak a több mint 100 éves múltra visszatekintő alapértékek, amelyek a vállalat minden tevékenységét meghatározzák:

Az emberek iránti tisztelet kiterjed mindenkire, aki kapcsolatba kerül a céggel: alkalmazottakra, ügyfelekre, részvényesekre, partnerekre, beszállítókra és beleértendő ezen csoportok érdekeinek tiszteletben tartása is.
Integritás , mely a tisztességes és etikus emberi és üzleti magatartás normáit foglalja magába.
Kiválóság , ami abban nyilvánul meg, hogy a cég folyamatosan szem előtt tartja a minőségi kritériumokat, és folyamatosan keresi az új utakat az üzleti eredményeink javítására
.
Kulcsszavak:

Phonak Center Kft. Hír Kft

Cím:
1036, Budapest Bécsi út 81.
telefon:
250-4718
:
250-4718
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk hallókészülékek forgalmazásával foglalkozik.

Bellis Gyógyszerkereskedelmi Rt.

Cím:
1087, Budapest Ciprus u. 2-6.
telefon:
(49) 412442
:
(49) 412442
Tevékenység rövid leírása:
A cég gyógyszerkereskedelemmel és gyógyászati készítmények kereskedelmével foglalkozik.

PDP Kft.

Cím:
1011, Budapest Bem rkp. 26.
telefon:
213-2072
:
213-2072
Tevékenység rövid leírása:
A PDP Kft.-t 1991-ben alapították korábban a nemzetközi gyógyszerkereskedelemben dolgozó magánszemélyek.

Aerpanel Hungaria Kft.

Ferry Contact Mérnökiroda és Külkereskedelmi Kft.

Finomvegyszer Szövetkezet

Cím:
1116, Budapest Fehérvári út 160.
fax:
1/2047922
telefon:
1/2047922
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01-02-050942. Alapítás: 1949. Minősítés: ISO 9001.


Gyógyszeripari nyersanyagok és félkésztermékek előállításával foglalkozunk, de a hagyományos termékeink gyártását is megőriztük.
gyógyszer-és gyógytermék forgalmazás, gyógyszeripar, vegyiáru, vegyipar, vegyszer,
finomvegyszer, gyógyszer alapanyag, gyógyszerészeti nyersanyag, gyógyszeripari alapanyag, vegyi alapanyag.

Richter Gedeon Nyrt.

Cím:
1103, Budapest Gyömrői út 19-21.
fax:
260-6650
fax:
260-6650
Tevékenység rövid leírása:
A Richter Gedeon Nyrt.-t, Magyarország egyik vezető gyógyszergyárát 1901-ben alapította a nevét adó gyógyszerész, aki ezzel nemcsak a cég, hanem az egész magyar gyógyszeripar alapjait is megteremtette.
A kisüzemi gyártás színhelye a még ma is működő, Üllői úti Sas patika volt. Magyarországon ez idő tájt indult fejlődésnek az önálló gyógyszerkutatás és gyógyszergyártás. Az ipari szintű gyógyszertermelés olyan mértékű tőkét igényelt, amely akkoriban a nyugati világban is ritka volt. A Sas gyógyszertárban berendezett laboratóriumban kezdetben állati szervkivonatokból organoterápiás készítményeket állítottak elő.
Az üzem 1907-ben épült fel Kőbányán. Profilja a nemzetközi gyógyszergyártási irányzatoknak megfelelően alakult: az organoterápiás készítmények mellett növényi alapú, később szintetikus készítményeket gyártott. Bárki megítélheti, mit jelentettek és jelentenek a gyógyászatban a lecitinkészítmények, a ma is alkalmazott fertőtlenítő, a láz- és fájdalomcsillapító, az életmentő szerek (Hyperol, Kalmopyrin, Tonogen).

Veximp Kft.

Cím:
1026, Budapest Tövis u. 35.
telefon:
435-0415
telefon:
435-0415
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk félvezetőket és gyógyhatású készítményeket forgalmaz.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.