Értékelje a céget!
144 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Equiseti Patika Bt.

Cím:
3768, Hidvégardó Fiókgyógyszertár H, Sz, P: 15.00-17.00
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Gyógyszertárunkban gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, gyógykozmetikumok, széles választékával várjuk.
3761 Szin , Fiókgyógyszertár K, Cs: 15.00-17.00

Liget Gyógyszertár

Cím:
1102, Budapest Liget tér 3.
telefon:
260-6334
fax:
260-6334
Tevékenység rövid leírása:
Gyógyszertárunkban gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, gyógykozmetikumok, széles választékával várjuk.
Nyitva tarás: H-P: 8-20 .Szo:8-14
-VICHY ,LAROS POSÉ
-TICKET WELLNESS- elfogadó hely, K&H, PATIKA egészségkártya, OTP

Minel Kft.

Variomedic Kft.

Cím:
1113, Budapest Harcos u. 4.
fax:
365-1417
e-mail:
365-1417
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk orvosi eszközök, kórházi műszerek forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásainkat megbízhatóan, magas színvonalon, ügyfélorientált üzletpolitikával végezzük.

Primoptik Bt.

Cím:
1196, Budapest Ady Endre u. 57.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Két rendelőben állunk rendelkezésükre a szemészet területén. Sok éves tapasztalatunk garantálja, hogy Önnek és gyermekének a legmegfelelőbb szemüveget, illetve kontaktlencsét kiválasszuk és elkészítjük. Kedvező árral vállaljuk a javítást is.

WQL Kft.

Cím:
6720, Szeged Tündér u. 20/b.
fax:
62/552-227
mobil:
62/552-227
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk gyógyászati eszközök forgalmazásával foglalkozik.

Otto Bock Hungária Kft.

Cím:
1135, Budapest Tatai út 74.
fax:
451-1021
telefon:
451-1021
Tevékenység rövid leírása:
Az Otto Bock csoportról:
A több mint 80 éve, Berlinben alapított Otto Bock vállalat valamennyi termékével és szolgáltatásával a mozgáskorlátozott embereket szolgálja. A ma már több mint 30 országban képviselettel rendelkezo cégcsoport nemzetközi terjeszkedése 1958-ban kezdodött, azóta az Otto Bock a HealthCare területén ma elismerten a szakma vezeto cége Európában, és világviszonylatban is az elsok között található.
Az Otto Bock Healthcare kínálata alapvetoen három területet ölel fel: a legrégebbi ortopédtechnika, valamint a fiatalabb Reha és a Medical üzletágakat.

Az Otto Bock Hungária Kft.
A németországi Otto Bock HealthCare GmbH 1999. december 20-án jegyeztette be magyarországi leányvállalatát, az Otto Bock Hungária Kft-t. Muködésünket 2000. május 2-án kezdtük meg. Az alapítás egyik célja az volt, hogy az évtizedes hosszú partneri kapcsoltakat a magyar ortopédtechnikai cégekkel és az egészségügyi intézményekkel közelebbrol és intenzívebben ápolhassuk. A leányvállalat alapítása mérföldko ebben az együttmuködésben, ugyanakkor folyamatosságot is megtestesít.

Orthobionic üzletág
Az alapítás elott kizárólag az ortopédtechnikai üzletág volt jelen Magyarországon.
A protetikában használatos alkatrészek, félkész termékek és alapanyagok, a magyarországi ortopédtechnikai muhelyeken (egyedi gyógyászati segédeszközgyártók) keresztül páciens szerinti adaptációval kerülnek a rászorulóhoz. A termékeket magyarországi raktárunkról nagykereskedelmi formában szolgáljuk ki.
Pár éves múltra tekint vissza az ortetika üzletág, ahol az ortézisek, bandázsok, Techno Gel? talpbetétek rendszerint késztermékek, így itt is egy az ortopédtechnikához hasonló nagykereskedelmi tevékenységet végzünk.
Hagyományainkhoz híven kiemelt fontosságot tulajdonítunk annak, hogy termékeinkrol ne csak nyomtatott tájékoztató anyagot adjunk partnereinek, hanem biztosítsuk nekik azt a lehetoséget is, hogy részt vegyenek szemináriumainkon, szakmai bemutatóinkon, ahol gyakorlatban is megszerezhetik azt a know-how-t, amely termékeink szakszeru adaptálásához szükséges. Ehhez telephelyünkön rendelkezünk minden szükséges eszközzel: 14 fos eloadóval, a legmodernebb prezentációs eszközökkel, valamint gépekkel, szerszámokkal felszerelt bemutató muhellyel. Bemutató muhelyünkben kis számban foglalkozunk magas muszaki színvonalú muvégtagok (C-Leg?) adaptálásával, illetve ezek magán úton történo (TB finanszírozás nélküli) értékesítésével.

A Reha üzletág
A speciális Reha terület termékei rendszerint egyedi adaptálást igénylo értékes, high-tech gyógyászati segédeszközök (aktív használóknak készült kerekes székek, szobai és utcai elektromos kocsik, speciális gyermek rehabilitációs termékek, stb.), melyek egyedi rendelés alapján készülnek németországi üzemünkben. Ezekkel a segédeszközökkel történo ellátás legkritikusabb pontja a felhasználónak megfelelo konfiguráció kiválasztása, amely Magyarországon nem rendelkezik elegendo hagyománnyal. Ezt a tevékenységet éppen ezért a telephelyünkön berendezett Kerekesszék Centrumban végezzük, ahol a rászoruló képzett szakemberünk segítségével szakszeru és kényelmes körülmények közt tudja kiválasztani a megfelelo eszközt. Eszközeinkhez az ugyanitt muködo javítóegységünk biztosítja a szükséges szervizhátteret.A piac bovülésével illetve a komplex adaptációs szolgáltatás hazai kialakulásával mintaüzletként kívánjuk muködtetni Kerekesszék Centrumunkat, így leendo viszonteladóink az ortopédtechnikai üzletághoz hasonlóan nálunk sajátíthatják el a szükséges tudást és szerezhetik meg a gyakorlati tapasztalatokat.

Célkituzésünk
Vállalatunk legfontosabb célkituzése, hogy aktív piaci jelenlétünkkel és munkánkkal a magyarországi segédeszköz-ellátást minoségi irányba fejlesszük, folyamatosan elotérbe helyezve a rászoruló érdekeit. Ez különösen nehéz feladat a pénzhiánnyal küszködo egészségügyben. A szakma fejlodése azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy a magyar piacon muködo szereplok az Európai Uniós csatlakozással, a piacok egybeolvadásával továbbra is versenyképesek maradhassanak.

Szent Ágnes Patika

Cím:
8200, Veszprém Ady Endre u.71/b
fax:
88/421-474
telefon:
88/421-474
Tevékenység rövid leírása:
Gyógyszertárunkban gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, gyógykozmetikumok, széles választékával várjuk. Vichy és Clinique termékek közül is válogathat! Váltott ügyeletes gyógyszertár!
Bankkártya elfogadó hely.
Patika egészség pénztár.Vitamin egészségkárty elfogadó hely.
Nyitva tartás: H-P: 7,30-18,00

Reflex Kft.

Cím:
1063, Budapest Szinyei Merse u.8.
telefon:
06-27-361-163
fax:
06-27-361-163
Tevékenység rövid leírása:
A Reflex Kft. 1990-ben alakult, családi vállalkozás. Tevékenysége a betegségmegelőzésre és gyógyhatású termékek kereskedelmére irányul. Célul tűzte ki a természetes életmód terjesztését, a betegségek megelőzését és az otthoni egészségmegőrzést, valamint az utógondozást, rehabilitációs feladatokat. Termékeink kizárólag természetes anyagokból készülnek. Kozmetikumaink hatóanyaga gyógynövény kivonat (bioaktív), a reflex masszírozófa gyógyterméknek minősül.

Az Adamo-Ker Bt. a nem saját fejlesztésű termékek nagykereskedelmével, hazai és külföldi cégek képviseletével, termékeinek nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Főbb partnereink gyógyszertári központok, nagy- és kiskereskedők melyek gyógyszer, gyógynövény, gyógy-kozmetikum és gyógyászati segédeszközök forgalmazásával foglalkoznak

Tevékenységünk bővült: numizmatikai árverező.
Minden magyar és külföldi érmek, bankjegyek, szükségpénzek adás-vétele és árverezése.
Numizmatikai albumok, tárolók és szakirodalom.

www.adamolicit.hu

Gyáli Fagyöngy Gyógyszertár

Cím:
2360, Gyál József Attila u. 2/A.
telefon:
29/341-598
fax:
29/341-598
Tevékenység rövid leírása:
2011Gyógyszertárunkban gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, gyógykozmetikumok, széles választékával várjuk.
Nyitva tartás: H-P: 8-20h-ig, Szo: 8-13h-ig , váltott készenlét 21h- ig.
Bankkártya és egészségkártya elfogadása.
OTP, K&H, UNIQA, TEMPO, WINTERTUR, MKB, TICKET WELLNESS, PATIKA, POSTÁS, GENERALI, DIMENZIO, AXA

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.