Értékelje a céget!
6 találat 1

Bicsak Kft.

Cím:
6400, Kiskunhalas Malomsor u. 8.
fax:
77/426-966
telefon:
77/426-966
Tevékenység rövid leírása:
A BICSAK Kft. mezőgazdasági gépek és alkatrészek kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik, a vetőmagon és a növényvédőszereken kívül szinte minden megtalálható színes választékunkban, amire a mezőgazdaságban szükség lehet.
A kínálatunkban szereplő mezőgazdasági gépekre és beruházásokra kedvező hitel- és leasinglehetőségekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, helyszíni ügyintézéssel.

DR Pack Kft.

Cím:
2040, Budaörs Seregély u 3.
telefon:
23/430-040
:
23/430-040
Tevékenység rövid leírása:
A PAck-Csoport a 90-es évek eleje óta a magyar műanyagipari csomagolóanyag-piac meghatározó szereplője. Tevékenységi köre elsősorban az ipari, élelmiszeripari, eladóhelyi és háztartási csomagolóanyagok, valamint kiegészítő termékek gyártására és forgalmazására terjed ki. Ennek keretében a tagcégek tulajdonosi szerkezete és tevékenységi köreik szorosan egymáshoz kapcsolódnak. A Csoport három gyárteleppel és további regionális kihelyezett raktárakkal rendelkezik. Európai szintű üzemeiben termelő kapacitásának jelentős részét a hajlékonyfalú csomagolóanyagok kötik le. A termékek alapanyaga polietilén (PE). A polietilén a legegyszerűbb műanyag, szerves vegyületeket, szenet és hidrogént tartalmaz. A PE termékek teljes mértékben újrahasznosíthatóak. Amennyiben az anyag nem kerül reciklálásra, megsemmisítése sem jelent számottevő környezetterhelést, hiszen a hulladékká váló polietilén elégetésénél kizárólag víz és szén-dioxid keletkezik.

A cégcsoport megalakulása óta a piac minőségi szegmensére koncentrál. Termékeivel és szolgáltatásaival a felhasználók és forgalmazók azon körét célozta meg, akik igényes és hatékony termékeket kívánnak felhasználni akár a mindennapi háztartásban, akár ipari környezetben. Korszerű termelőüzemeiben világszínvonalú alapanyagokkal és egyedi technológiával készülnek a csomagolóanyagok, melyek disztribúciója a 2002-ben átadott biatorbágyi logisztikai központból, valamint a 2000-ben megvásárolt veszprémvarsányi gyáregységből történik. A Csoport értékesítési tevékenységéhez saját gépjárműparkkal rendelkezik, amely 12 tehergépjárműből és közel 30 személygépkocsiból áll. A partnerek színvonalas kiszolgálásához és egyedi szolgáltatásainkhoz a Cégcsoport regionális képviselői és túraértékesítői hálózatot üzemeltet.

Variopack Kft.

Cím:
1239, Budapest Ócsai út 6.
telefon:
20/935-4744
telefon:
20/935-4744
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységi körét tekintve cégünk csomagolóanyagok gyártásával és kiszerelésével foglalkozik.

Bató Bt.

Cím:
3904, Legyesbénye Dózsa u. 2.
:
:

Borpus Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.