Értékelje a céget!
38 találat 1 | 2 | 3 | 4

Lukács Oktatási Központ Bt./Grafo-System Stúdió

Cím:
1121, Budapest Denevér köz 2.
fax:
391-7099
e-mail:
391-7099
Tevékenység rövid leírása:
A Grafo-System Stúdió 1999-ben alakult grafológiai és pszichológiai tanácsadással és oktatással foglalkozó cég.
A tanácsadáson belül fő profilunk a vezető-és munkaerőkiválasztás, a pedagógiai-, a pályaorientációs-, valamint az önismereti és párkapcsolati tanácsadás.
Ismeretterjesztő elõadásokat tartunk konferenciákon, céghétvégéken és rendezvényeken. Foglalkozunk kihelyezett grafológiai tanácsadással és vállaljuk személyügyi vezetõk, humánmenedzserek alapszintû grafológiai oktatását.

Lukács Oktatási Központ

A Grafo-System Stúdió oktatását 2005. májusától a Lukács Oktatási Központ veszi át, melynek akkreditációja folyamatban van és az oktatást a Grafo-System Stúdióval együttműködésben folytatja.

A grafológiai oktatást az OKJ-s szakvizsgákra való felkészítés jegyében szervezzük. Módszerspecifikus szakképzéseket indítunk végzett grafológusok számára.
Intézményünk valamennyi munkatársa felsõfokú végzettségû okleveles grafológus, szakmai tanácsadónk igazságügyi grafológus szakétrő, tevékenységünket pszichológus munkatársak segítik. Célunk, hogy minõségi munkánkkal a grafológia élvonalában tevékenykedve bizonyítsuk, hogy a grafológiának helye és egyre nagyobb szerepe van mai modern társadalmunkban és az üzleti élet számos területén.

Gádorfood Kft.

Cím:
2030, Érd Túr u.6.
telefon:
23/390-432
mobil:
23/390-432

Hotel Caramell****

Cím:
9737, Bükkfürdő Európa út 18.
telefon:
94/558-030
e-mail:
94/558-030
Tevékenység rövid leírása:
Miért éppen a Hotel Caramell****?
Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.
Holisztika - A test, lélek, szellem egysége, harmóniája.
Gyógyászat, Wellness... mindez egy helyen.
Szeretnénk, ha már nevünk hallatán egy barátságos, kellemes környezetre gondolna, ahol a szolgáltatások különlegesek, a berendezés összhangot sugall és a törődés természetes.
Szállodánk az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája, ahol több mint 60 hagyományos és újszerű szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket. A szolgáltatások nagy része nem új, hanem elfelejtett, ősi dolgokat keltenek életre. Már belépéskor érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép: szállodánk ugyanis a Feng Shui alapelveit figyelembe véve került megépítésre és kialakításra. Ezáltal meleg színek, barátságos környezetet várja az ideérkezőt.Elsőként nálunk veheti igénybe egy helyen a magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásokon túl, teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat. Ismerje meg Ön is a Hotel Caramell**** különleges világát, és kerüljön harmóniába Önmagával és a külvilággal!
Holisztika, gyógyászat, wellness mindez egy helyen. Szeretnénk, ha már nevünk hallatán egy barátságos, kellemes környezetre gondolna, ahol a szolgáltatások különlegesek, a berendezés összhangot sugall és a törődés természetes. A Hotel Caramell ***az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája. A Feng Shui elvei alapján energetizált házban különleges belső építészeti megoldásokkal, a legújabb és legmodernebb külső-belső felszereltséggel és felkészült szakembergárdával várjuk kedves vendégeinket.

Szolgáltatásaink:
-holisztika,
-gyógyászat,
-wellness,
-vendéglátás,
-szállás,
-hotel,
-konferencia,
-étterem,
-gyógyfürdő

Harmonet Kft.

Cím:
1068, Budapest Dózsa György út 104.
telefon:
312-1988
e-mail:
312-1988
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fő célja, hogy harmóniát sugárzó csapatával, egyéni ötletekkel, okos megoldásokkal, kreatív és lendületes tanácsokkal lássa el azokat a
nagy, közép- és kisvállalkozásokat, akik ügyfelei körébe tartoznak, s hogy velük derűsen és hosszú távon dolgozzon együtt.
Harmonet. Mindenkinek, akinek lelke van.

KRF Center Szervező Központ

Cím:
1047, Budapest Attila u. 56.
telefon:
369-4370
telefon:
369-4370

V.I.P.-Hungary Kft.

Cím:
1136, Budapest Gergely Győző u. 13.
telefon:
349-1969
fax:
349-1969
Tevékenység rövid leírása:
Legfőbb tevékenységünk az információszerzés, vagy a már meglévő adatok szakszerű ellenőrzése. Magánnyomozóink az információs társadalom "kihívásának" és elvárásainak megfelelően a lehető leggyorsabban beszerzik, feldolgozzák és kiértékelik a kért információkat, gazdasági és akár bűnügyi értesüléseiket.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.