Értékelje a céget!
18 találat 1 | 2

Karakán Bt.

Cím:
2120, Dunakeszi Szák u. 1.
telefon:
30/257-6156
fax:
30/257-6156

Plumart Kft.

Cím:
1147, Budapest Öv u. 202.
fax:
252-5522
fax:
252-5522
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1990-ben alakult. Épületek külső és belső díszítésével, gipszkartonfalak és álmennyezetek kivitelezésével és ezek befejező munkálataival (festés, díszítőfestés) foglalkozunk. Versenyképes áraink mellett munkáinkra 1 év garanciát vállalunk.

Fogarasi és Társa Építőipari Bt.

Woodcote Hungary Kft.

Cím:
1112, Budapest Kőérberki u.36.
telefon:
309-7366
fax:
309-7366

Sescom Kft.

Cím:
1196, Budapest Vas Gereben u. 187.
telefon:
203-8005
e-mail:
203-8005
Tevékenység rövid leírása:
2002-ben megalakulásunkkor célul tűztük ki a pontos, gyors, rugalmas reagálást bármilyen jellegünkbe tartozó megrendelésre.

A 2003-as célok között szerepelt a távközlési piacon kivívott pozícióink megtartása és új piacok keresése. Ezen célok jegyében az év során két szerelőnk ?Kovács László és Szászi István? elvégezték a Reichle & de-Massari cég rendszertelepítő tanfolyamát, ezzel a cég jogosult lett 30 év rendszergaranciát vállalni az R&M anyagokból épített strukturált hálózatokra.

2003-ban kezdte meg cégünk a Genex Klíma rt. split klímaberendezéseinek forgalmazását és szerelését. Klíma választékunkban megtalálhatóak továbbá a a Samsung berendezések is.

2004-be Cégünket KFT.-vé alakítottuk.

2005-ben célunk a klíma üzletág hangsúlyosabbá tétele.

A strukturált hálózati rendszerek terén új technológiák â?? W-LAN â?? bevezetése a termékpalettára.

A vezetékes hálózatok szerelésénél további rendszerintegrátori jogosultságok megszerzése â??Panduit, Corning-. Az idei év újdonsága továbbá irodákban ill. lakóterekben vállaljuk gipszkarton falak kialakítását ezzel tovább fokozva a szolgáltatásunk összetettségét.

Célunk továbbra is rugalmasan, olcsón, és megbízhatóan a távközlési piacon maradni, kiszolgálni a legkisebb igényeket is. Személyes, hosszú távú kapcsolatokat kiépíteni Ügyfeleinkkel.

Széll-Ék Kft.

Cím:
2083, Solymár Kálvária u.25.
e-mail:
info@szellek.hu
fax:
info@szellek.hu
Tevékenység rövid leírása:
Magyarországon egyre nagyobb körben válik ismertté a gipszkarton, mint építőanyag. Mind több tervező, építész, beruházó és kivitelező ismeri meg azt a lehetőséget, amelyet e rendszer kínál, mind műszakilag, mind építészetileg és nem utolsó sorban gazdaságilag. Manapság már nem jelent nehézséget, ha boltívet vagy esetleg kupolát kell megalkotni ezekből az építőlemezekből.
Ezt a piaci helyzetet felismerve alakult meg a cég 1996-ban, mely folyamatosan fejlődve érte el mai arculatát. A kezdeti időszakban inkább családi házak és kisebb kereskedelmi ill. ipari épületek belső munkáinak kivitelezését tűztük ki célul. Az eddig szerzett tapasztalat, és eltelt idő bebizonyította, hogy a célkitűzés jó volt, s megrendelőink egy része, mára már a legnagyobb építőipari cégek közül kerül ki.
A szárazépítészetben igyekszünk minden igényt kielégíteni, mindent részletre kidolgozni a lehető legjobb esztétikai és műszaki megoldást. Napjainkban leginkább gipszkarton falak és álmennyezetek, valamint az ezekhez kapcsolódó egyéb építészeti vagy szerkezeti elemek szerelésével, egyéb szárazépítési rendszerek alkalmazásával, gipszstukkók gyártásával foglalkozunk.
Néhány éve már nagyobb munkák kivitelezését is vállaljuk, s ezen kívül, egyéb belső szakipari kivitelezési munkákat is felvállalunk, amennyiben erre igény van.
Munkáink megalkotásában műszakilag képzett munkaerők állnak rendelkezésünkre.

Kétté+1 Kft.

Cím:
0, N/A
telefon:
30-971 23 77
telefon:
30-971 23 77
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk elsősorban lakatos munkákkal, vas és acélszerkezetek kivitelezésével foglalkozik, valamint szoftveres munkálatokkal, mint például reklámanyagok tervezésével, szerkesztésével illetve weboldal készítéssel.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.