Értékelje a céget!
182 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

RIHO Képviselet

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A cég főprofilja a kiváló minőségű anatómiailag formázott akrilkádak, zuhanytálcák és RIHO masszázsrendszerek importja és forgalmazása.

AGROCONSULT Kft.

Cím:
2000, Szentendre Páter K. u. 1
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Küldetésünk, hogy ügyfeleink mindennapi életét megkönnyítsük. Ezt igényes, naprakész és testre szabott szolgáltatások széles választékával valósítjuk meg - olyan áron, hogy leendo megrendeloink többsége megengedhesse magának.
Az AGROCONSULT Gazdasági Tanácsadó Kft. 1990-ben alakult a Gödölloi Agrártudományi Egyetemen. A névválasztásban az egyetem volt a meghatározó, bár a cég tevékenysége már a kezdetek óta nem feltétlenül kötodik az agrárszektorhoz. A várható feladatok jellege miatt a társaságban 50%-os arányban maga az Egyetem, további 50%-ban pedig 12 magánszemély a tulajdonos. Az alapító személyek dönto többsége az egyetem oktatója és kutatója, kiegészítve tanárokkal, pszichológusokkal, közgazdászokkal, jogászokkal.
Az AGROCONSULT alapításának célja az volt, hogy az Egyetem tudásbázisát felhasználva magas színvonalú, komplex közgazdasági, humán, jogi, számviteli és számítástechnikai szolgáltatásokat nyújtson megrendeloi számára.
Az AGROCONSULT TEVÉKENYSÉGI KÖREI
A társaságon belül az egyes tevékenységi köröket önálló team-vezetok irányítják.
AGROCONSULT - Tréning Iroda
Szervezetfejlesztést, készségfejlesztést, szakmai továbbképzést végzo iroda.
Az utóbbi idoben a legdinamikusabban fejlodo tevékenységi kör. A társaság egyik fo üzletága, mely magas színvonalú komplex humán feladatok (szervezetfejlesztés, tréningek) lebonyolításával foglalkozik. A testre szabott vállalati programok mellett rendszeresen tart szakképzéseket, továbbképzéseket és nyújt szaktanácsadást kis- és középvállalkozók részére.
AGROCONSULT - Közgazdasági Szolgáltató Iroda
Gazdasági tanácsadó irodaként az egyetemi szakemberek tudásbázisát ajánlja.
A társaság másik fo tevékenysége, amely foként gazdasági tervezéssel, elemzéssel, vállalati rendszerek szervezésével foglalkozik, mely mellet szaktanácsadói feladatokra szakosodott. A Gödölloi Agrártudományi Egyetem fejlodése során túlnott a szigorúan vett agráriumhoz tartozó tudományterületek muvelésén. Tevékenységének nagyobb hányadát napjainkban az alkalmazott gazdaságtudományok jelentik.
AGROCONSULT - Fordító Iroda
A társaság harmadik fo tevékenysége a szakfordítás, amely rendszeres és folyamatos megbízásokra épül, különösképpen mezogazdasági, jogi és közgazdasági területeken. Kiemelt jelentoségu feladatunk az Európai Közösség jogszabályainak fordítása Magyarország EK csatlakozásának elokészítéseként.
AGROCONSULT - Agrárinformatikai Szaktanácsadó Iroda
Az Agrárinformatikai Iroda mind az EU agrárinformatikája, mind a hazai agrárinformatikai feladatok témaköreiben vállalja konzultációk folytatását, elemzések, terület-, illetve térségfejlesztési, vállalkozásfejlesztési tervek készítését, tanfolyamok tartását, szakfordítást. Az Agrárinformatikai Iroda célja, hogy értheto és hasznos formában juttassa el az agrárgazdaságban rendelkezésre álló információkat a vállalkozókhoz, szaktanácsadókhoz, szakmai és érdekvédelmi szervezetekhez.
AGROCONSULT - Prognosztikai Iroda
A Prognosztikai Iroda vállalja a gazdasági, tozsdei elorejelzésekhez szükséges adatbázisok építését és az ezekre alapozó legmodernebb matamatikai és szakértoi eljárásokkal történo elemzések készítését, elemzoszoftverek igény szerinti kidolgozását.
AGROCONSULT TRÉNING
Az AGROCONSULT Tréning Iroda a személyes és a vállalati hatékonyság fejlesztésére vállalkozik. Oktatási ágazatunk két területen igyekszik hozzájárulni a vállalkozások emberi eroforrásainak fejlesztéséhez és kihasználásához: egyrészt közép- és nagyvállalatok részére nyújtunk komplex és testre szabott szervezet- és humán eroforrás fejlesztési szolgáltatásokat, másrészt partnereink közé tartoznak a mikro- és kisvállalkozások tulajdonosai. Ok foként a leendo és kezdo vállalkozók közül kerülnek ki, akik számára a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány országos hálózatával együttmuködve szervezzük továbbképzéseinket és tréningeinket.
Az AGROCONSULT Tréning Iroda tevékenysége
Vállalati Szervezet- és Humán Eroforrás-Fejlesztés
Készségfejleszto tréningek
Vezetoi tréningek
Csapatépítés
Együttmuködo vezetés
Prezentáció
A tárgyalás muvészete
Moderáció
Tréningek üzletkötoknek
Értékesítési alapok
Értékesítés magas fokon
Ügyfélszolgálati tréning
Az ügyfélközpontú ügykezelés
Irodavezetoi tréning
Hatékony asszisztens
Általános készségfejleszto tréningek
Személyiségfejlesztés, önismeret
Hatékonyabb életvitel
Konfliktus- és stresszkezelés
Személyzeti Tanácsadás és Kiválasztás
Munkatárs kiválasztás (Assesment Center)
Képzési programok Vállalkozóknak
Átfogó programok
Vállalkozás indítása
Kezdo vállalkozások üzlet- és piacképességének javítása
Vállalkozásmenedzselés
Speciális programok
Adózás és társadalombiztosítás
Számviteli és könyvelési ismeretek
Vállalkozások jogi szabályozása
Üzleti tervezés
Piackutatás, marketing
Munkaero-kiválasztás
Minoség és versenyképesség
Pénzügyek, bankügyletek
Érték- és árutozsdei ismeretek
Számítógép a vállalkozásban
Tréningek vállalkozóknak
Személyiségfejlesztés, önismeret
Értékesítési technikák
Tárgyalástechnika
Idogazdálkodás
VÁLLALATI SZERVEZET- ÉS HUMÁN EROFORRÁS-FEJLESZTÉS
Készségfejleszto tréningek
Vállalati tréningjeink, humán eroforrás- és szervezetfejlesztési szolgáltatásaink arra a ma már Magyarországon is egyre inkább tért hódító szemléletre épülnek, hogy a munkatársak személyes és szakmai készségeinek fejlesztése olyan hosszú távú befektetés, amely a vállalat üzleti eredményeiben és a pozitív, együttmuködo munkahelyi légkör kialakulásában, a közös vállalati célok tudatosulásában, az elégedett ügyfelek visszajelzéseiben feltétlenül megtérül.
Tudatában vagyunk annak, hogy az egyes, eltéro méretu és tevékenységi köru, más és más eloképzettségu munkaerovel rendelkezo vállalkozások eroforrás-fejlesztési igényeit nem lehet univerzális képzési modellekkel kielégíteni. Az AGROCONSULT Tréning Irodában éppen ezért minden képzést a partner speciális adottságaihoz és igényeihez igazítunk. Szolgáltatásaink skálája a konkrét problémákra koncentráló tréningektol az átfogó vállalati képzési rendszerek felépítéséig terjed.
Tréningeinkrol
Az emberi eroforrások fejlesztése olyan komplex feladat, amelynek eredményeként megbízóink munkatársaik képességeinek és készségeinek szélesköru gyarapodását, munkájuk hatékonyságát várják el. Képzési programjaink során éppen ezért egyszerre törekszünk a szakmai ismeretek gyarapítására, az ezek gyakorlati felhasználásához szükséges alkalmazói készségek fejlesztésére és a vállalathoz, az általuk végzett munkához való pozitív attitud kialakítására.
A tréningek folyamán a résztvevok a helyzetgyakorlatok, szituációs játékok élményei alapján - a trénerek szakmai irányítása mellett - sajátítják el, ?élik át? azokat az ismereteket, melyekkel munkájuk hatékonnyabbá válik, ismereteik bovülnek, fellépésük, emberi kapcsolataik, egész életvitelük - magabiztosságukból fakadóan - kiegyensúlyozottabb lehet.
Módszertanilag tréningeink esettanulmányokra, egyéni és csoportos feladatmegoldásokra, készségfejleszto gyakorlatokra, szituációs gyakorlatokra és szerepjátékokra, helyzetgyakorlatok videós elemzésére, oktatófilmekre, tesztekre épülnek.
Tréningeink munkahelyi vagy a munkahelytol távoli helyszínen kerülhetnek lebonyolításra. Az utóbbi változatot azonban mindenképp hatékonyabbnak véljük, mert lehetoséget biztosít a nyugodt, napi gondoktól elszakadó elmélyült munkavégzésre.
Az alábbiakban a javasolt célcsoportok szerinti bontásban mutatjuk be képzési programjainkat.
Vezetoknek: Csapatépítés, Együttmuködo vezetés, Prezentáció, A tárgyalás muvészete, Moderáció
Üzletkötoknek: Értékesítési alapok, Értékesítés magas fokon
Ügyfélkezeloknek: Ügyfélközpontú ügykezelés
Titkárnoknek, irodavezetoknek, asszisztenseknek: Hatékony asszisztens
Mindenkinek: Személyiségfejleszto tréning, Hatékonyabb életvitel tréning, Konfliktus- és stresszkezelés.

ENOLA 2004 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1114, Budapest Bartók Béla út 86.
telefon:
266-5781
telefon:
266-5781
Tevékenység rövid leírása:
Az ENOLA a kezdetek óta teljeskörű ügyintézést - a cégalapítási tanácsadástól a bérszámfejtésen és a tb-bevallások elkészítésén keresztül az adóhivatali revíziók intézéséig - elvállaló könyvelő cég.

A könyvelésen túl foglalkozunk még pénzügyi és marketing-tanácsadással: nem az a fő kérdés, hogy mit csináljon ügyfelünk a pénzével: inkább az, hogyan legyen pénze. Vállalunk pénzügyi tervezést, piackutatást- és elemzést, marketingstratégia kialakítást és vállalkozunk cégek teljes könyvelésének revíziójára is.

Stallum Kft.

JANEZ Vállalkozási és Kereskedelmi Bt.

EUROING Gazdasági Tanácsadó Kft.

Gondoldó Kft.

Cím:
7623, Pécs Tompa M. u. 38.
telefon:
+36-72-511-907
telefon:
+36-72-511-907
Kulcsszavak:
adatbázis adótanácsadás befektetési tanácsadás befektetési útmutató belföldi pályázat EU-pályázat elkészítés európai pályázat európai uniós pályázat európai uniós pályázat fordítása fejlesztési projekt fejlesztési projekt tervezése forrás-koordináció gazdaságfejlesztés gazdaságfejlesztési projekt gazdasági tanácsadás hatásvizsgálat hazai pályázat informatikai pályázat készítése kistérségfejlesztés kistérségi gazdaságfejlesztés kistérségi pályázat készítése kistérségi stratégia kistérségi terv könyvelés könyvelési szolgáltatás könyvvizsgálat környezeti hatásvizsgálat környezetvédelmi pályázat környezetvédelmi pályázat készítése közbeszerzési pályázat készítése kulturális pályázati tanácsadás nemzetközi pályázat önkormányzati pályázat készítése pályázat kidolgozása pályázat-összeállítás pályázatbonyolítás pályázatfelkutatás pályázatfigyelés pályázati anyag összeállítása pályázati dokumentáció összeállítása pályázati munka elkészítése pályázati szaktanácsadás pályázati tanácsadás pályázatírás pályázatkészítés pályázatkidolgozás pályázatmenedzsment pályázatszerkesztés pályázatügyintézés pályázatválasztási tanácsadás pénzügy pénzügyi befektetési tanácsadás pénzügyi pályázat pénzügyi reorganizáció pénzügyi tanácsadás pénzügyi tanácsadás vállalkozás részére privatizációs szaktanácsadás privatizációs tanácsadás projektelőkészítés reorganizáció reorganizációs tanácsadás segítség pályázati anyag elkészítéséhez tanácsadás tanulmánykészítés településfejlesztési projekt területfejlesztés területfejlesztés-tervezés területfejlesztési projekt uniós pályázat uniós pályázati tanácsadás uniós pályázatkészítés üzleti szolgáltatás üzletviteli tanácsadás vagyonkezelés vagyonkezelés és -tanácsadás vállalkozási tanácsadás vállalkozói tanácsadás

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.