Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

Kodolányi János Főiskola

Cím:
8000, Székesfehérvár Fűrdő utca 1
telefon:
22 543-300
telefon:
22 543-300
Tevékenység rövid leírása:
A Kodolányi János Főiskola tevékenységét az EFQM Kiválóság Modellre alapozott minőségbiztosítási rendszer alapján végzi; a munka eredményességét a felsőoktatási intézmények között elsőként 2003-ban Fejér Megyei Minőségi Díjjal, 2004-ben pedig IIASA-SHIBA Díjjal ismerték el; 2005-ben Európai Nyelvi Díjjal jutalmazták az intézmény munkáját.

A Kodolányi János Főiskola a 2005-ös akkreditációs folyamatban minden új típusú szakjára megkapta a Magyar Akkreditációs Bizottság támogatását és az Oktatási Minisztérium ebből fakadó korlátlan szakindítási engedélyét. Ez egyedülálló teljesítmény volt az egyidejű, teljes magyar felsőoktatást érintő akkreditációs folyamatban.

Tudtad, hogy a közélet népszerű szereplői közül jó néhányan a Kodolányin tanítanak, illetve tanultak?

Például Abebe Dániel a Back II Black énekese mellékesen idegenforgalmi szakember, Gere Viktória, a híres villányi borászdinasztia tagja is az idegenforgalmi szakunk hallgatója volt. A tévéből ismert Azurák Csaba, Péter Gyöngyi, Pusztai András, Lantos Melinda és Gombos Edina is nálunk szereztek diplomát kommunikáció szakon, ahol többek közt olyan ismert szakemberek tanítanak, mint Győrffy Miklós és Ocsovai Gábor. Nemzetközi kapcsolatok szakunkon több jelenlegi vagy volt nagykövet, a nemzetközi diplomácia és politikai élet ismert személyiségei oktatnak.


kocsis.zsolt@kjf.hu
e-mail cím: kjf.budapest@bp.kodolanyi.hu
cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.
telefonszám: (1) 238-9327, (1) 238-9300

e-mail cím: siofok@mail.kodolanyi.hu
cím: 8600 Siófok, Petofi sétány 1.
telefonszám: (84) 519-340

Elérhetőségek:
faxszám: 68/510-380
cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi u. 4.
telefonszám: (68) 510-370

Kaposvári Egyetem

Cím:
7400, Kaposvár Guba Sándor u. 40.
telefon:
82/314 155
e-mail:
82/314 155
Tevékenység rövid leírása:
ÁLLATTUDOMÁNYI KAR

állattenyésztő mérnök

agrármérnökGAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR

Az újonnan alakult Gazdaságtudományi Kar a Kaposvári Egyetem több mint negyven évre visszatekinto, országosan és nemzetközileg jegyzett, nagyra tartott hagyományaira támaszkodik. Az egyetemi szintu képzésben - amelyben hallgatói gazdasági agrármérnöki, folyamatszabályzó mérnöki és közgazdász diplomát szerezhetnek - az agrártudományok, a marketing, a pénzügyek, az informatika, a terület- és vidékfejlesztés, valamint az Európai Unióval kapcsolatos ismeretek gazdag tárházát kínálja. Mindezen felül a Kar kínálatában megtalálható a másoddiplomás képzés, az általános és szakirányú továbbképzés, a felsofokú szakképzés, a mezogazdasági szaktanácsadás, a doktori (PhD) képzés egyaránt.


A Gazdaságtudományi Kar sajátossága, hogy Budapesten kívül itt képeznek egyedül olyan gazdasági, pénzügyi szakembereket, akik a pénzügyi és az üzleti világ bármely szférájában megállják a helyüket. Hallgatói európai léptékkel mérve is korszeru tudásanyag és több világnyelv birtokában hagyják el az egyetem kapuit.PEDAGÓGIAI FŐISKOLAI KAR

Szakjaink:

Andragógia szak (felnőttképzési szervező és művelődésszervező szakirányon)

Gyógypedagógus szak (logopédia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon)

Informatikus könyvtáros szak (közkönyvtári, illetve elektronikus és digitális szakirányon)

Magyar szak

Óvodapedagógus szak

Tanító szak

Ifjúságsegítő szak (felsőfokú szakképzés)

Idegenforgalmi szakmenedzser szak (felsőfokú szakképzés)

Csecsemő- és kisgyermeknevelő- gondozó (felsőfokú szakképzés)

Képzési szakasszisztens (felsőfokú szakképzés)

Titkárságvezető (felsőfokú szakképzés)MŰVÉSZETI FŐISKOLAI KAR

FOTÓRIPORTER ÉS KÉPSZERKESZTŐ SZAK

KOMMUNIKÁCIÓ SZAK

INTÉZMÉNYI KOMMUNIKÁTOR SZAK

LÁTVÁNYTERVEZŐ KÉPZŐMŰVÉSZETI SZAKIRÁNY

RAJZTANÁR SZAK

RAJZ VIZUÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ SZAK

SZÍNÉSZ SZAKEGÉSZSÉGTUDOMÁNYI CENTRUMTAKARMÁNYTERMESZTÉSI KUTATÓINTÉZET

IFUA Horváth & Partners Kft.

Cím:
1119, Budapest Fehérvári út 79.
fax:
382-8889
telefon:
382-8889
Tevékenység rövid leírása:
A Horváth & Partners Csoport nemzetközi tanácsadó cég, amely több mint tizenöt éve kínál különböző ágazatokban tevékenykedő szervezetek számára magasszintű és jövőbe mutató vezetési megoldásokat.

"Ne legyen meglepődve, ha majd azt látja, hogy a munkatársai korábban mennek haza. Ez abból is adódhat, hogy hatékonyabbá váltak, miután együtt dolgoztunk Önökkel. Persze ez csak egy feltételezés.
Kollégái a felszabaduló idejüket az ügyfelek jobb kiszolgálására is használhatják."
Együttműködésünk során vállalata piac- és eredményorientáltabbá válik, ugyanakkor szabadsága nem korlátozódik. Csodát ne várjon tőlünk! De azt elvárhatja, hogy feltételeinek eleget tegyünk, helyes döntéseket hozzunk,
és megfelelően kezeljük ezeket a döntéseket. Részünkről egy olyan munkacsoportra számíthat, melynek tagjai éppoly tapasztaltan járnak el, mint amennyire nem konvencionális a gondolkodásuk. Tanácsadóink szorosan együttműködnek Önnel a legfontosabb üzleti területeken, hogy élenjáró megoldásokat fejlesszenek ki és beépítsék ezeket a szervezet működésébe. Szakembereink felkészültek arra, hogy megoldják a problémáit a stratégiától a controllingon át az üzleti folyamatokig.
Számunkra a hatékonyság növelése nem feltétlenül jelent egyet a létszám leépítésével. Ugyanakkora hangsúlyt fektetünk az átfutási idő csökkentésére, a minőség fejlesztésére, a motiváció megteremtésére is. Mindeközben Ön abból profitál,
hogy ágazati és módszertani szakértőink tudásukat a rendelkezésére bocsátják. Vállaljuk a felelősséget javaslataink megvalósításáért. Úgy tűnik, ügyfeleink szeretnek így dolgozni: ezért szolgálhatunk annyi megbízót nemcsak Magyarországon
és Európában, hanem a világ további húsz országában Észak-Amerikától a Távol-Keletig.

FILOZÓFIÁNK

The Performance Architects

"Tanácsadási szemléletünk biztosíték arra, hogy a stratégiai menedzsment, a controlling, a folyamatmenedzsment és a szervezetalakítás, valamint az informatika terén nyújtott megoldásaink összehangoltan járuljanak hozzá ügyfeleink
teljesítményének tartós javulásához."


A teljesítmény építészeiként (The Performance Architects) valóban a teljesítmény fokozására koncentrálunk. Egyaránt figyelemmel vagyunk a stratégiai szintű és az operatív kérdések iránt. Vállaljuk a stratégia megfogalmazásától,
illetve felülvizsgálatától indulva, a célkijelölés feladatain át a folyamatok és a szervezet hozzáillesztését a vevői igényekhez és a környezeti elvárásokhoz, a megfelelő controlling rendszerek és támogató informatikai alkalmazások kialakítását.
Amennyiben ezek közül egy-egy elem fejlesztésére kapunk megbízást, akkor is törekedni fogunk arra, hogy a többi területtel összhangban álló megoldást nyújtsunk át megbízónknak.

Miként az építészek, mi is a tervek elkészítésével kezdjük munkánkat, majd felügyeljük, és összehangoljuk az egyes feladatokat, projekteket annak érdekében, hogy a munka elején megfogalmazott célkitűzések ténylegesen megvalósuljanak.
Ekként járunk el például egy informatikai rendszer bevezetésekor: ügyfelünkkel közösen összegyűjtjük az elvárásokat, kidolgozzuk az új rendszer koncepcióját, a szállítóktól független szereplőként biztosítjuk a kiválasztás és a bevezetés során
megbízónk érdekeinek érvényesülését, hangsúlyt fektetünk a felhasználók képzésére, támogatást nyújtunk az átállás feladatainál.

Pécsi Regionális Képző Központ

Cím:
7634, Pécs Bázis út 10.
telefon:
72/552-230
fax:
72/552-230
Tevékenység rövid leírása:
A Pécsi Regionális Képző Központ az iskolarendszeren kívüli felnőttképzés, a szakmai vizsgáztatás, valamint a felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatások Dél-Dunántúli centruma.
Baranya, Somogy és Tolna megyék területén működünk.

Az intézmény 5200 m2-en, 32 db műhelyében és elméleti oktatótermében egyidejűleg 410 személy fogadására alkalmas, jól felszerelt technikai eszközkapacitással rendelkezik. Képzéseit intenzív, kompetenciára alapozott modulrendszerű oktatás jellemzi, szakirányait tekintve a nemzetgazdaság minden ágában képes rövid időn belül megfelelő tananyaggal rendelkezésre állni.

A Pécsi Regionális Képző Központ 1992-ben az országos felnőttképzési hálózat részeként jött létre. Intézményünk a felnőttképzés, szakmai vizsgáztatás és felnőttképzési szolgáltatások dél-dunántúli centruma, a régió három megyéjében, Baranya, Somogy és Tolna megyékben fejti ki tevékenységét.
A munkaügyi kormányzat intézményeként alapfeladata a gazdaság igényeivel adekvát képzések bonyolítása, kiemelten a halmozottan hátrányos helyzetűek munkához jutásának segítése. Erre a feladatra a dél-dunántúli régió foglalkoztatási és munkanélküliségi adatai is predesztinálják, hiszen a régió a működés kezdete óta és jelenleg is hazánk gazdaságilag legkevésbé fejlett régiói közé tartozik. Jól jelzi ezt, hogy 25 kistérsége közül 8 az ország leghátrányosabb helyzetű kistérsége között szerepel. Így tevékenységeink során elsősorban a munkanélküliek számára szervezendő kurzusokra és a preventív munkahelymegtartó képzésekre koncentrálunk. A képzési szakirányok rendkívül heterogének és a munkaerő-piaci igények szerint változnak, ennek megfelelően a kurzusokat alapvetően a munkaerőpiacon hiányszakmaként jelzett vagy konkrét munkáltatói megrendelésre alapozott területeken indítjuk.
Ahhoz, hogy az intézmény képzései és szolgáltatásai naprakészek, és az igényeknek, az európai egyenértékkel mért minőségnek megfelelőek legyenek, folyamatos kapcsolattal rendelkezünk a munkáltatók, kormányzati szervek, munkaerő-piaci szervezetek, területi szervek, kamarák, önkormányzatok és civil szervezetekkel. A PRKK az alapítása óta folyamatos kapcsolatrendszert épített ki e szervezetekkel. A kapcsolat jellemzői a folyamatos információcsere és adatszolgáltatás, a gazdaság aktuális szükségleteinek jelzése, tananyagfejlesztésben történő együttműködés, közös stratégiák kidolgozása, projektekben való együttes részvétel.

Történetünk

A Pécsi Regionális Képző Központ a Munkaügyi Minisztérium és Pécs Megyei Jogú Város által 1992-ben alapított, a korszerű felnőttképzési hálózat dél-dunántúli intézménye. A megalakulást követő években (1992-96 között) alaptevékenységünk szinte kizárólag a munkanélküliekre koncentrálódott, ami a társadalmi-gazdasági átalakulással együtt járó robbanásszerű munkanélküliséget volt hivatott kezelni. A 90-es évek közepétől kezdve azonban, a nemzetgazdaság erősödése és ezzel együtt a munkanélküliek számának csökkenése miatt a képzési kapacitásnak már csak egy bizonyos hányadát kötötte le a munkanélküliek képzése. A már kipróbált módszertani ismeretek és tapasztalatok birtokában a tartósan munkanélküliek, halmozottan hátrányos helyzetű rétegek, megváltozott munkaképességűek, menekültek mellett újabb célcsoportok számára ajánlottuk szolgáltatásainkat. A képzési kínálat összeállításában egyre jelentősebb volt a munkáltatói megrendelés szerinti, a foglalkoztatottság fenntartására irányuló, valamint az egyéni igényeknek megfelelő kurzusok ajánlata az egész életen át tartó tanulás szellemének megfelelően. Mára már szakmafejlesztési folyamatok, komplex programok, európai uniós projektek valósultak meg, s a sikeres és mindinkább hangsúlyozott pályázati tevékenység a lehetőségek további bővüléséhez vezetett.
A képzés minőségének állandó emelése és a piac igényeihez való minél jobb alkalmazkodás követelményét felismerve a PRKK már a 90-es évek végén felkészült a minőségbiztosítási rendszer bevezetésére, s ezt 2000-től kezdve alkalmazza is. Jelenleg az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségügyi rendszer keretében végzi tevékenységét. Folyamatban van az új szabvány, az MSZ EN ISO 9001:2009 bevezetése.
2002-ben az elsők között teljesítettük a Felnőttképzési Törvényben (2001. évi CI.) előírt akkreditációs feltételeket is.
A több tízezer hallgató és vizsgázó, aki az elmúlt évek alatt szolgáltatásainkat igénybe vette, az OKJ és munkaköri képesítésekre kidolgozott szakértett programok és tananyagok sokasága, az ECDL vizsgaközpontok között elért előkelő helyezések, a CISCO Regionális Akadémiaként való működés, a munkáltatók és egyének növekvő számú megrendelése igazolja tevékenységünk sikerét.Képzések

A képzési szakirányok rendkívül heterogének és folyamatosan változnak és változtak a munkaerő-piaci igényeknek megfelelően.
Az informatikai képzések kulcskompetenciát jelentenek az elhelyezkedés során, így azokat folyamatosan indítottuk és a legnépszerűbb szakirányok között tartjuk számon egyéni és munkáltatói igény alapján is. Az építőipari, gépipari-gépjavítás, kereskedelem-vendéglátás ágazatába tartozó képzések 1992 óta folyamatosan a ?vezető? szakmák között voltak.

Az 1993-1995 közötti időszakot az ágazatok közötti viszonylag egyenletes eloszlás jellemezte, 1996-98 közötti időszakban jelentősen emelkedett a gépjavítás, kereskedelem-vendéglátás területen végzettek száma, míg 1999-2001 között a villamosenergiaipar, kereskedelem-vendéglátás, gépjavítás és informatika vezetett. Ebben az időszakban ?lépett be? az egészségügyi és szociális képzések iránti igény.
2002 és 2004 között változatlanul nagy számú volt a kereskedelem-vendéglátás és informatikai képzéseken végzettek száma, és a mezőgazdaság, mint új ágazati igény növekedett meg elsősorban a mezőgazdasági gépek kezelésére jogosító kurzusokkal.
2005-2007 között változatlan szereppel bírt a gépjavítás, a mezőgazdasági, kereskedelem-vendéglátás, informatika tevékenység, ezt követte az egészségügy és a feldolgozóipar. 2007-2008-ban előtérbe kerültek a nyelvi képzések is.
Az ágazatokon belül népszerűek, és jó elhelyezkedési lehetőséget jelentő kurzusok az utóbbi időben a gépkezelői, gépi forgácsoló (CNC), hegesztő, építőipari és kereskedelmi szakmák nyújtottak. Az egészségügyi és szociális képzéseken belül a munkahelymegtartó jelleg dominál.
A több mint 15 éves működés alatt olyan speciális képzések is színesítették a palettát, mint a templomi restaurátor, a délszláv menekültek részére szervezett beilleszkedési, magyar nyelvi képzések, a posta privatizációjához kapcsolódó ?postamester? képzés vagy az országosan elsőként kifejlesztett ?borút? képzések, a köztisztviselők számára bonyolított az ?Esélyegyenlőség egyenlő bánásmód? c. országos programunk.

Az alapítás óta a közel 4000 kurzus, és több mint 62000 hallgató között a pályakezdő és tartós munkanélkülieken kívül a megváltozott munkaképességűek, a GYES-en GYED-en lévők és a büntetésüket töltők és szerepelnek. Az intézményben kiképzett célcsoportok összetétele rendkívül széles, de mindig alkalmazkodik az adott időszak foglalkoztatási stratégiájának prioritásaihoz, a munkáltatók igényeihez. A kurzusok indítása a munkaügyi központok aktív közreműködésével, munkaerő-piaci információik alapján, velük egyeztetetten történik.

A régió foglalkoztatási helyzetének és a munkanélküliek képzésére rendelkezésre álló/elnyert források, projektek arányában, de végig domináns volt a munkanélküli álláskeresők képzése.

A munkáltatói megrendelésre indított kurzusok azért jelentősek, mert amellett, hogy biztosítják az intézmény folyamatos kapcsolatát a gazdasággal, sok esetben a munkanélküliek köréből felvett képzettség nélküli vagy nem megfelelő képzettséggel rendelkező munkaerő munkáltatók által igényelt szakirányú képzéséről volt szó. Jó példa a fenti folyamatokra, hogy 2001-2003 között a Pécsett megjelenő Elcoteq Hungary Kft számára több mint 3700 munkanélküli képzését bonyolítottuk le. Ide tartoznak azok a képzések is, melyeket a munkáltatók preventív jelleggel igényelnek, mert a képzettség hiányában dolgozóikat el kellene bocsátaniuk.

Kiemelt figyelmet fordítottunk működésünk évei, de különösen az utóbbi 6-8 évben a megváltozott munkaképességűek képzésére is. Ebben a célcsoportban kurzusokat bonyolítottunk mind a 4 fogyatékkal élő csoport részére (látássérültek, hallássérültek, mozgáskorlátozottak, értelmi fogyatékosok). A PRKK fizikailag és kommunikációs szempontból is teljes mértékben akadálymentesített, és olyan speciális eszközökkel-berendezésekkel, szoftverekkel rendelkezik, és személyi feltételeiben olyan rehabilitációs team-et működtet, mely ezeket a képzéseket lehetővé teszik. Ez azért is fontos, mert e területen a régió nem rendelkezik megfelelő képzési kínálattal, ugyanakkor a megváltozott munkaképességűek száma az országos átlagnál magasabb. Évente átlagosan 300-500 fő megváltozott munkaképességű vesz részt képzéseinken.

Alternatív Szakképző Iskola

Cím:
5100, Jászberény Szabadság tér 1.
e-mail:
altszi@vnet.hu
telefon:
altszi@vnet.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az Alternatív Szakképzo Iskola 1998-ban alakult.
Célja, hogy egy lehetséges alternatívát nyújtson az állami önkormányzati iskolák mellett.
Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra!

Kopint-Datorg Gazdaságfejlesztési Szakközépiskola

Cím:
1065, Budapest Nagymező utca 37-39.
e-mail:
vgy@kdszki.hu
telefon:
vgy@kdszki.hu
Tevékenység rövid leírása:
Szeretettel üdvözlünk iskolánk nevében.
Érettségi elôtt állsz, és keresed a továbbtanulási lehetôségeket?
A KOPINT-DATORG Konjunktúra Kutatási Alapítvány Gazdaságfejlesztési Szakközépiskolájában, igényes környezetben tanulhatsz. Választhatsz akár iskolarendszeru nappali képzést, akár esti tanfolyami kereteken belüli oktatást.
Ha érdeklôdsz az európai üzleti élet, azaz a külkereskedelem, a marketing, a vámügyintézés iránt, ha szeretnéd tudni, mi az a nemzetközi szállítás és logisztika, vagy izgalmas számodra az idegenforgalom, az irodavezetés, akkor ne habozz, jelentkezz!
Korszeruen felszerelt multimédiás géptermeinkben mindig megtalálhatod a neked tetszô számítástechnikai tanfolyamokat is.
Nézz be hozzánk! Csatlakozz csapatunkhoz!
Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!

Oktáv Ráció Oktató és Szolgáltató Kft.

Cím:
4024, Debrecen Wesselényi u. 6.
telefon:
52/349-072
fax:
52/349-072
Tevékenység rövid leírása:
Az Oktáv Ráció Kft. 12 éves oktatási múlttal a munkavállalók munkaerőpiaci értékét szakképesítő tanfolyamokkal és különböző szolgáltatásokkal igyekezett növelni, Hajdú-Bihar megye egyik legnagyobb oktató és szolgáltató társaságaként.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.