Értékelje a céget!
9 találat 1

AGRIKON KAM Siló Üzletága

Cím:
6000, Kecskemét Külső Szegedi út 136.
telefon:
06-76/482-269
fax:
06-76/482-269

Hetech Trend Kft.

Cím:
6000, Kecskemét Könyves Kálmán krt. 18.
fax:
76/509-031
telefon:
76/509-031
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a Hetech Trend Mérnöki Iroda Kft. speciálisan gabonatárolási, illetve azzal kapcsolatos fogadási, mérlegelési, tisztítási, anyagmozgatási, keverőüzemi és malomipari technológiák tervezése, bonyolításának kivitelezésére alakult.

Wittmayer és Társai Kereskedelmi Kft.

Cím:
8286, Gyulakeszi Kossuth L u. 109.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk gabonakereskedelemmel, raktározással és tárolással foglalkozik.

Himel Magyarország Kft.

Cím:
6500, Baja Szeged u. 121.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk takarmányokkal, mezőgazdasági gépekkel, gépalkatrészekkel foglalkozik.

Molnár Farm 90 Kft.

Keselyősi Kft.

Cím:
5500, Gyomaendrőd Kossuth Lajos u. 45.
mobil:
30/963-3926
e-mail:
30/963-3926
Tevékenység rövid leírása:
Keselyősi Kft Gyomaendrőd legnagyobb mezőgazdasági szolgáltató és kereskedelmi társasága, amely 1993-ban alakult. A cég kizárólagosan szántóföldi növénytermesztéshez nyújt komplex szolgáltatást, a talajműveléstől a betekarításon át a terménytárolásig és értékesítésig bezárólag.
A Keselyősi Kft. jeleneg mintegy 3500 hektáron folytat koordinációs tevékenységet a társaság magántagjaival, a gyomaendrődi földtulajdonosok illetve bérelt földterületen gazdálkodó őstermelők, egyéni és társasvállalkozások valamint családi gazdálkodók részére.
A társaság a művelt területhez elegendősaját erőmunka-, és betakarítógép kapacitásokkal rendelkezik,korszerű tárolóiban 12 ezer tonna terményt tud egy-egy szezonban biztonságosan és hosszútávon elhelyezni. A gázüzemű, Bábolna típusú szárító üzemben óránként 21 tonna termést tudnak kereskedelmi minőségre feldolgozni.A 3500 hektár terület fő növénye az ipari célú felhasználásra előállított olajnapraforgó, amelyből közel ezer hektárt vetettek ebben az évben, illetve az olajrepce több mint 300 hektár területen.
A Keselyősi Kft. Dél-Magyarország egyik legnagyobb olajnapraforgó termelője, több évtizedes tapasztalattal stabil partnere a hazai növényolajipar
nagy beszállítóinak. Búzát több mint 900 hektáron termelnek 2002-ben, kukoricát viszonylag kissebb területen, mintegy 400 hektáron.
Vetésszerkezetükben vissza-vissza térő növény a fénymag, az értékesítési lehetőségektől és a jövedelmezőségtől függően. Néhány éve a sörárpa termesztést is eredményesen végezzük.
Az idei évben több mint 400 hektár őszi és tavaszi vetésű termést takarítanak be és dolgoznak fel a megbízó kereskedelmi partner
részére. A társaság az elmúlt években 5-6 százalék közötti árbevételarányos nyereséggel folytatta tevékenységét.

Áti Depo Rt.

Cím:
1151, Budapest Visonta u.1.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégbemutató: Az 1996-ban alapított ÁTI DEPO Közraktározási Rt. a logisztikai és közraktározási szolgáltatási piac megbízható résztvevője. Célunk, hogy szolgáltatásaink folyamatos bővítésével és technikai hátterünk modernizálásával magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek a logisztika és a közraktározás területén. Raktár-informatikai rendszerünk minden depónk raktári készletéről és árumozgásáról on-line információt szolgáltat a készletek fizikai elhelyezkedésétől függetlenül. Szigetszentmiklóson az ÁTI-Sziget Ipari Park területén jelenleg 15.000 m2-en nyújtunk komplex logisztikai szolgáltatásokat ügyfeleinknek. Egyúttal ez a depó a központja a belföldi disztribúciós elosztó rendszerünknek is. Az ipari park nagyságából (16 hektár) adódóan raktár területünk a felmerülő igényeknek megfelelően folyamatosan bővíthető már meglévő raktár épületek felújításával vagy új raktárak építésével. A tavalyi év során két depónk is - Miskolc és Baja - országos jelentőségű Logisztikai

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.