Értékelje a céget!
31 találat 1 | 2 | 3 | 4

CIB Lízing Zrt.

Cím:
1138, Budapest Váci u. 140.
fax:
489-6700
e-mail:
489-6700
Tevékenység rövid leírása:
A CIB Lízing Csoportot 2000-ben alapította 100%-os tulajdonosa, a CIB Bank Zrt. Az új leányvállalat már működése első éveiben is kiemelkedő teljesítményt ért el a dinamikusan bővülő lízingpiacon.
A CIB Lízing Csoport 2008-ban mintegy 182 milliárd forintos tőkekihelyezésével 15,1% feletti piaci részesedést ért el, amellyel sikeresen megőrizte vezető piaci pozícióját a magyar lízingpiacon.
A kiélezett piaci verseny és a kedvezőtlen gazdasági tendenciák ellenére a CIB Lízing Csoport szinte minden piaci szegmensben sikeres volt
A cégcsoport eszköz-portfóliójában továbbra is a személygépjármű-finanszírozás képviseli a legnagyobb részarányt.
A tehergépjármű üzletág ? ügyfelei még kényelmesebb kiszolgálása érdekében ? új irodával bővült, így a CIB lízingszolgáltatásai már Szigetszentmiklóson is elérhetőek.
Az év sikere az újonnan bevezetett finanszírozási termék, a vitorlás- és motoroshajó-finanszírozás. Az üzletág 17,7%-ra növelte piaci részesedését, amellyel továbbra is e szegmens első számú és meghatározó szereplője.
A cégcsoport anyabankja, az Intesa Sanpaolo stratégiájával összhangban továbbra is nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi terjeszkedésre, a 2008-as év során a románai piacra lépést készítette elő.
A cégcsoport kimagasló üzleti sikereihez továbbra is nagy mértékben hozzájárul a motivációs rendszerre, oktatásra és képzésre, illetve a megfelelő munkahelyi környezet kialakítására törekvő humán stratégia is.
A CIB Lízing Csoport célja, hogy minden piaci szereplő igényét maximálisan kielégítse a jövőben is: rugalmas konstrukciókkal, kedvező finanszírozási feltételekkel, gyors és ügyfélbarát ügyintézéssel, valamint a hazai lízingcégek közül a legkiterjedtebb országos hálózattal ,? közel 50 értékesítési ponttal szerte az országban.
A CIB Lízing Csoport szolgáltatásai
Személy- és kishaszongépjármű-finanszírozás magánszemélyek és társas vállalkozások részére.
Flottafinanszírozás elsősorban nagyvállalati partnereink részére.
Tehergépjármű-finanszírozás fuvarozó és szállítmányozó ügyfeleknek, speciális feltételekkel.
Gépek, berendezések (orvosi műszerek, mezőgazdasági gépek, termelőeszközök,hajó és egyéb berendezések) finanszírozása.
Ingatlan- és projektfinanszírozás
Lakáslízing
Biztosításközvetítés, tanácsadás
Cégismertető
A CIB Lízing Csoport tagvállalatai
A CIB Lízing Csoport termékei
Vezető tisztségviselők
Éves jelentés
Elérhetősége

Cash Lízing98 Kft.

Cím:
3525, Miskolc József A. 45.
telefon:
46/502-430
fax:
46/502-430
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1994 óta foglalkozik gépjárművek finanszírozásával. Célunk az ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, ennek érdekében folyamatosan bővítjük termékpalettánkat. Ma már mindent finanszírozunk, amit eszköz alapon lehetséges, emiatt végtelenül rugalmas hitelbírálati rendszerünk. Kondíciónk piacvezető, erről egri és miskolci irodánkban kaphat bővebb felvilágosítást.

I.M.R. Kft.

Cím:
1075, Budapest Wesselényi utca 40.
telefon:
352-0275
fax:
352-0275

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.