Értékelje a céget!
30 találat 1 | 2 | 3

Budai és Társa Kft.

Cím:
8095, Pákozd Gábor Áron u. 17.
telefon:
22/458-594
fax:
22/458-594
Tevékenység rövid leírása:
Forduljon hozzánk bizalommal, ha biztos fedél alatt szeretné tudni önmagát és családját, mert mi a minőséget képviseljük.

Budamobil-Cargo Kft.

Cím:
6300, Kalocsa Homokgyőr 33/A.
e-mail:
voros@budamobil-cargo.hu
mobil:
voros@budamobil-cargo.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Budamobil-Cargo Kalocsai Jármű Szövetkezet több, mint 30 éve tevékenykedik a haszonjármű ipar területén. Már a 70-es évek közepén elkezdődött a termosz, hűtő, és naposbaromfi szállító felépítmények gyártása. Ezeket követte az elsősorban külföldi megrendelésekre gyártott bútorszállító felépítmények és pótkocsik sorozatgyártása. A hazai piacra itt készültek az első, saját fejlesztésű légrugós félpótkocsik. A folyamatos fejlesztések eredményeként a felépítmények gyártása során a könnyűfém és a műanyag alapanyagok alkalmazása került előtérbe. Tevékenységünk az utóbbi 10-15 évben acélszerkezetek, hírközlő konténerek és speciális szállítójárművek gyártásával, felépítmények, pótkocsik átalakításával és javításával is kiegészült.

Termékeink konstrukciós kialakítását minden esetben egyedi jelleggel, a Vevők elképzelései szerint valósítjuk meg.

RÁKOS Járműgyártó és Fémipari Kft.

Cím:
1174, Budapest Szabadság utca 9-11.
telefon:
1/258-6211
e-mail:
1/258-6211
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01 09073038. Alapítás: 1991. Foglalkoztatottak: 20 fő. Export országok: Szlovákia, Oroszország, Ukrajna, Románia. Import országok: Németország, Szlovákia, Törökország, Svédország, Finnország. Referenciák: AutóCity Kft. Pécs, Békés Megyei Radványi György Alapfokú Művészeti Iskola, Budaventuta Travel Bt., Duna Autóváros, DUNA TV, Fővárosi Csatornázási Művek, General Motors Hungary, Igazságügyi-és Rendészeti Minisztérium, Italcamion Kft., Kisköre Nagyközség Önkormányzata Kisköre, Kisvárda -és Térsége Többcélú Társasága Kisvárda, Közép-Nyírség Önkormányzati Társulása Baktalórántháza, Közlekedési-és Hírközlési Minisztérium, Levantex Kft., LIGA TV, Magyar Autóklub, Magyar Honvédség, Messer Hungarogáz, MTV, Nett Lupus Kft., Opel Interat, Peter Cerny Alapítvány, Porsche Hungária Kft., SAMSUNG Elektronics Magyar Zrt., Sonkád Község Önkormányzata Sonkád, Szentlőrinci Kistérségi Társulás Szentlőrinc, TISZA VOLÁN Zrt., TRI-BUSZ 2005. Kft., Vám-és Pénzügyőrség, Varga Busz Kft., Vörös Autóház Pécs.A Rákos Járműgyártó és Fémipari Kft. 1990. decemberében alakult. Az alapítók korábban az Ikarus Karosszéria és Járműgyárban dolgoztak. A gépjármű-tervezési és gyártási tapasztalatoknak köszönhetően a cég folyamatosan fejlődő és bővülő tevékenysége a megrendelők által is elismert.
A Rákos Jármű Kft. 2001. májusa óta ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer szerint végzi tevékenységét, ezzel is hozzájárulva a lehető legszínvonalasabb termelés illetve szolgáltatás eléréséhez.
2004-ben a Rákos Jármű profilja TEMSA autóbuszok értékesítésével és márkaképviseletével bővült, mely a növekvő érdeklődés és egyre terjedő jó hírnév következtében évről-évre komolyabb részét képezi az üzleti tevékenységnek.
A cég 2006-tól megkezdte a jármű-felépítmények gyártását illetve a speciális jármű-felépítmények tervezését és kivitelezését.
Megbízható és teljes körű szolgáltatást tudunk megrendelőink részére biztosítani SAFKAR típusú raktérhűtők, kis- és nagy befogadóképességű autóbusz klímaberendezések értékesítésével, beszerelésével és szervizelésével.
2007-ben a Rákos Járműgyártó és Fémipari Kft. a svéd Modul System gépjármű berendezés gyártó vállalat magyarországi disztribútoraként a legkorszerűbb szervizgépkocsi berendezési rendszerek forgalmazója lett. Ezen gépjármű berendezési rendszerek beszerelése, forgalmazása és a hozzá kapcsolódó szerviz szolgáltatás tovább bővítette az ügyfeleink számára nyújtott termék és szolgáltatás kínálatunkat.
A Rákos Jármű alapvető célja a rugalmas üzletmenet, megrendelőink, partnereink kiemelkedő színvonalú kiszolgálása. Kiemelten fontosnak tartjuk az ügyfeleink elképzeléseinek megvalósítását kiváló minőségben, rövid határidőkkel.
Tapasztalatainkat és szaktudásunkat készek vagyunk megosztani partnereinkkel, hogy ügyfeleink ügyfelei is elégedettek legyenek!

Trailer Jármű- és Acélszerkezet Tervező és Gyártó Kft.

Cím:
1100, Budapest Fehérvári út 130.
telefon:
382-1547
telefon:
382-1547

Dél-Ász Autó Kft.

Cím:
6724, Szeged Kossuth L. sgt. 89.
telefon:
62/491-291
telefon:
62/491-291
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk közel 1000 gépjárműből álló parkot üzemeltet, s ad bérbe. Telephelyeink: Baja, Bokodi u. 64.; Szeged, Pulcz u. 42.; Békéscsaba, Bocskai út 31.
Tekintse meg másik weboldalunkat is: www.delaszauto.hu

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.