Értékelje a céget!
3 találat 1

AGRO LINE Kft.

Cím:
6200, Kiskőrös Dózsa György u. 44.
telefon:
(78) 31 27 62
fax:
(78) 31 27 62
Tevékenység rövid leírása:
Az Agro Line Kft. Kiskőrös város ipari arculatának egyik meghatározó termelő vállalata A több mint 90 főt foglalkoztató cégünk 2005. évi termelési értéke meghaladja az egymilliárd forintot. 5000 m2 üzemcsarnokkal és 1000m2 fedett raktárral rendelkezünk.Tartós beszállítói kapcsolatot építettünk ki több német és svájci céggel, ez köti le kapacitásunk 80%-át, a fennmaradó részben belföldi piacra termelünk.

Indulás:A mezőgazdasági gépeket előállító Agrikon vállalat helyi egységének privatizációja során alakultunk, és 1993-tól kezdtük meg a termelést 13 fővel. Saját tervezésű talajművelő gépek gyártásával, valamint egy magyar és egy külföldi cégnek gépalkatrészek beszállításával kezdtük tevékenységünket bérelt üzemcsarnokban.

Fejlődés és stratégia:Az eltelt évek soron folyamatosan nyomon követhető cégünk fejlődése. Új üzemcsarnokok építése, infrastrukturális fejlesztések és a létszámbővítés mind szükséges volt ahhoz, hogy jelentős kapacitásnövekedést érjünk el. A hosszútávú érvényesülés zálogát a technikai színvonalunk folyamatos korszerűsítésében látjuk. Az utóbbi évek beruházásai során egyre több területen állítottunk olyan gépeket üzembe, melyek korunk technikájának élvonalába tartoznak.
Tulajdonviszonyok:A Kft. teljes mértékben magyar magánszemélyek tulajdona. Tóth László cégvezető rendelkezik 50%-ot meghaladó tulajdonrésszel.

Lat-Vin Kft.

Cím:
3941, Vámosújfalu Kossuth.u.23.
fax:
47/594-002
telefon:
47/594-002
Tevékenység rövid leírása:
Mezőgazdasági termékek kereskedelmével, valamint bor értékesítéssel foglalkozunk.

MEGA Farm Kft.

Cím:
1173, Budapest Pesti út 474.
telefon:
257-57-57/129 m.
mobil:
257-57-57/129 m.
Tevékenység rövid leírása:
A ME-GA FARM Kft. bejegyzésének dátuma: 2001. július 31. A vállalkozásunk vezetője, Miklósy Ervin, kinek szaktudása, valamint közel 43 éves szakmai tapasztalata gazdagítja a családias hangulatot idéző Kft. működését. A társaság fő tevékenységi körének a gabonafélék, egyéb máshová nem sorolt növények termesztését választotta. A szántóföldi növénytermesztés a cég profiljának több mint 80%-át teszi ki. Cégünk őszi búzát, triticalét, zabot és lucernát termeszt. A Kft. 500 hektár bérelt szántón gazdálkodik. A Kft. 10 főt foglalkoztat alkalmazottként.

A növénytermesztéshez a társaság megfelelő gépparkkal rendelkezik, amely több erőgépből, vetőgépekből, teherautókból és egyéb mezőgazdasági gépekből áll.

Cégünk több lábon állónak tekinthető, mivel többféle tevékenységgel is foglalkozik: bérmunkákkal, raktárhelységek bérbeadásával, közúti teherszállítással, lótartással és lovagoltatással, valamint szabadidős és sporttevékenységek szervezésével is. A társaságunk a széles profillal partnerei, üzletfelei maximális megelégedettségére törekszik.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.