Értékelje a céget!
10 találat 1

Anton Szerszámkészítő Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az ANTON Szerszámkészítő Kft. egy Nyugat-Magyarországon 1990 óta működő, dinamikusan fejlődő vállalkozás, jelenleg 120 munkatárssal. Megrendelőink igényei alapján tervezünk, gyártunk és javítunk nagy precizitású, egy és több komponensű műanyag fröccsöntő szerszámokat. Műanyag fröccsöntő üzemünkben elvégezzük a szerszámok üzemi próbáját, valamint fröccsöntő kapacitásunkkal is partnereink rendelkezésére állunk. Különösen nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk autó-, háztartási- és elektromos gépalkatrész gyártó szerszámok területén. Magasan kvalifikált tervezőgárdánk, tapasztalt szakembereink és modern gépparkunk és minőségbiztosítási rendszerünk (MSZ EN ISO 9001/2001) garantálják bel- és külföldi megrendelőink megelégedettségét.
Örömünkre szolgál, hogy érdeklődésével megtisztelt minket. További részletes információkért tekintse meg további oldalainkat.

Tevékenységek:

Elektróda
Forgácsolás \x09
Fröccsgép \x09 Fröccsöntés
Fröccsöntő szerszámok gyártása \x09 Fröccsöntőszerszám \x09 Gépészmérnök
Huzal \x09
Huzal és szikraforgácsolás
Kivágószerszám
Megmunkálás \x09
Munka \x09
NC
NC gép \x09
Nc megmunkálás \x09
NC-forgácsolás
Szerelés \x09 Szerszámgyártás \x09 Szerszámjavítás
Szerszámkészítés \x09 Szerszámtervezés \x09 Szikraforgácsolás
Szikraforgácsoló gép \x09 Tömb

AGEBO Kft.

Cím:
9174, Dunaszeg Margaréta u. 12.
telefon:
(20) 291 7709
e-mail:
(20) 291 7709
Tevékenység rövid leírása:
Mérnöki tanácsadás, mérés, adagolás, automatizálás. Töményvegyszer-tárolók kiépítése, környezetvédelmi felügyelet kialakítása, adagolóvezetékek, -rendszerek tervezése és kiépítése. Hidraulikai emelők javítása, szaktanácsadás. Ivóvíz-előállítás fúrt kutakból. Technológiák kialakítása, tervezése, kiépítése.


Referenciák: Pick Szeged Zrt., mérés, adagolás, automatizálás
Sab Miller/Dreher Sörgyárak Zrt., mérés, adagolás, automatizálás
Borsodi Sörgyár Rt., ioncserélők és gyantaágyak telepítése
Martfű, Heineken Hungária Zrt., adagolástechnika, automata tisztítórendszerek kiépítése, telepítése

HINTERLAND Mérnöki Iroda Zrt.

Cím:
1163, Budapest Sarjú út 6.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Érdemes minket választania! Cégünk a határidők betartásán túl, megfelelő és teljes műszaki tartalommal készíti el megbízásait, legyen akár szó tanulmányról, engedélyezési vagy kiviteli tervdokumentációról.

Cégünk legfőbb minőségügyi célkitűzései

A tudatosan választott Hinterland név, mely hátországot jelent, kifejezi eltökélt szándékunkat, hogy mindig megbízható hátteret nyújtsunk partnereink, megrendelőink számára. Legyen szó bármilyen tervfázisról, létesítmény megvalósításról, azt csak a megrendelő igénye szerint , de minden tervezési és hatósági előírásnak megfelelően, elsőosztályú minőségben és határidőre teljesíthetjük.

A megrendelők bizalmának elnyerése, megerősítése, a belső működés hatékonyságának növelése, piaci eredményeink fokozása, megítélésünk szerint, egy jól működő minőségbiztosítási rendszerben valósítható csak meg.

Ennek megfelelően célul tűztük ki, hogy 1999. évben az MSZ EN ISO 9001 :1996-os szabvány alapján kidolgozzuk, felépítjük, s független tanusító szervezettel tanusíttatjuk minőségbiztosítási rendszerünket.

A tanusítás fenntartása mellett rendszerünket folyamatosan fejlesztjük. Így 2003-ban az előírásoknak megfelelő MSZ EN ISO 9001: 2000 alapján minősítette cégünket az SGS United Kingdom Ltd. Valamennyi társtervezőnkkel és munkatársunkkal minőségpolitikánkat, minőségbiztosítási rendszerünket megismertettük, a munkákat annak megfelelően végezzük, végeztetjük, ellenőrizzük.

A Hinterland Mérnöki Iroda Kft. minőségbiztosításának lényege:

Az esetleges hibákat nem korrigáljuk, hanem megelőzzük! Mert egy precíz és megbízható mérnöki iroda adhat csak biztos hátországot a megrendelőnek. Az állandó minőség szót nem szlogenként, hanem minimális elvárásként alkalmazzuk magunkkal és társtervezőinkkel szemben.

Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola

Cím:
9021, Győr Szent István út 7.
e-mail:
jedlik@jedlik.eu
telefon:
jedlik@jedlik.eu
Tevékenység rövid leírása:
Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola.2006-2007 az iskola 106. tanéveIskolatörtént:A fejlesztésnek új lendületet adott az "első" Világbanki program indulása 1992-ben, ami az anyagi fejlesztési lehetőségeken kívül, többek között iskolánkban a szerkezetváltást is elindította. Mi olyan szerkezetváltást valósítottunk meg, amilyent az országban csak igen kevesen vállaltak fel. A gépész képzést kiegészítettük számítástechnikával, amiből a Világbanki támogatással kifejlesztettük az informatikai szakot. Felvettük az elektronika és kereskedelem-marketing szakot is, mert a négy együtt kell, hogy egy iskolában jelen legyen. 1998-ban újra pályáztunk a Világbanki programra amelynek célja a piacorientált kompetencia alapú szakmai képzés.


Négy szakterületen nyertük el a pályázatot:Gépipari számítástechnikai technikus

Számítástechnikai programozó

Műszaki számítástechnikai technikus

Gazdasági informatikusGyermekközpontú iskola lettünk. Folyamatosan térünk rá a tanulóközpontú oktatásra. Több olyan változtatást hajtottunk végre, mint a minőségbiztosítás. 1996-ban iskolánk az Európai Minőségbiztosítási Modell EFQM szerinti minőségbiztosítást hajtotta végre.1999-ben iskolánk elnyerte a Comenius 2000 nevű az Oktatási Minisztérium által kiírt minőségfejlesztési programot, melynek során 2002. 06. 07-én az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított minőségfejlesztési rendszert alkalmazó szakképző intézménnyé váltunk.A fejlesztéseknek is köszönhető, hogy nagyon sok iskolát megelőzve a tanulók, de a munkáltatók által is ismert és elismert, keresett iskola vagyunk.Eredményeink kiemelkedőek országosan is. Példaként vegyük a felsőfokú továbbtanulási arányt. 2002-ben az utolsó 5 év átlagában az ország összes szakközépiskolája közül mi vagyunk az elsők.A szakmai tanulmányi versenyeken elért helyezések versenyében - ugyanilyen összehasonlításban - a másodikak.Tanítványainkat és természetesen magunkat is az állandó megújulásra a folytonos tanulásra össztönözzük.

Szent István Egyetem

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:

Rektor: Dr. Solti László

Oktatás:Karok

Alkalmazott Bölcsészeti Kar

Állatorvos-tudományi Kar

Gépészmérnöki Kar

Gazdaság és Társadalomtudományi Kar

Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar

Ybl Miklós Építéstudományi KarM.B.A. programok

Egyetemünk 2005 szeptemberében sikeresen beindította a WeSt M.B.A. angol nyelvű programját, melyet az amerikai Webster University-vel közösen dolgoztunk ki. A kétéves program során az oktatott tárgyak felét az amerikai egyetem professzorai, míg a másik felét olyan, az egyetemünk által delegált professzorok oktatják, akik számos nemzetközi M.B.A. programon oktattak már. A program végén a hallgatók két különálló - egy amerikai és egy magyar - akkreditált M.B.A. diplomát kaphatnak.Részletek:


WeSt M.B.A. programA magyar nyelvű M.B.A. program első évfolyamát 2006. februárjában indítottuk. A 4+1 szemeszteres programon résztvevők két és félév alatt sajátíthatják el az üzleti élet széles területét átfogó legfrissebb elméleti és gyakorlati ismereteket. A képzés során hallgatóink 5 szakirányból választhatnak.


Részletek:


www.gtk.szie.hu
Tudományok a vidék felemelkedéséért!

Cse-Ko Kft.

Cím:
1012, Budapest Logodi utca 9. I/6.
telefon:
212-0243
:
212-0243
Tevékenység rövid leírása:
A CSE-KO Kft. 1991. decemberében alakult.
A cég fő tevékenységi köre az építőiparhoz kötődik, ami abból következik, hogy az alapító tagok: Csepeli László okl. építészmérnök és Kordé S. Csaba okl. gépészmérnök a szakmában megfelelő ismertséggel és kapcsolat rendszerrel rendelkezik.

Vén Zoltán - gépészmérnök hallgató

Cím:
1518, Budapest Kende u. 13-17.
telefon:
70/281-4868
:
70/281-4868

Talentum-Debreceni Szolgáltató Bt.

Cím:
4025, Debrecen Kossuth u. 3/a
fax:
+36-52-451-307
mobil:
+36-52-451-307
Tevékenység rövid leírása:
A társaság 2005. október végén alakult. Fő profilunk az oktatás- és rendezvényszervezés, de tevékenységünk széleskörű.

A betéti társaság tagjai mind komoly tapasztalattal és célirányos végzettséggel rendelkeznek. Jelenleg négyen dolgoznak a társaságnak:

Elek Mária
1977-től 1998-ig egy megyei kulturális intézmény főállású munkatársa volt, ahol munkaköréhez tartozott a tolmácsok, fordítók biztosítása. Nemzetközi és hazai nagyrendezvények lebonyolításának aktív résztvevője 1977-től a mai napig.

Pék Johanna
A Debreceni Egyetem nappali tagozatos PhD-hallgatója. 2005 nyarán diplomázott matematika-ábrázoló geometria szakos tanárként. Tanítási gyakorlattal rendelkezik.

Elek Zoltán
Okleveles gépészmérnök, közel 40 éves szakmai múlttal rendelkezik. Hatalmas építőipari, gépészeti, szervezői tapasztalata van. Európai szintű projektek résztvevője.

Ortutay Dóra
Művelődésszervező végzettségű. *Örökké mobil* munkatársunk, aki elsősorban a budapesti tanfolyamokban nyújt hasznos segítséget.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.