Értékelje a céget!
154 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Hajtás Pajtás Futárszolgálat

Cím:
1085, Budapest Mária u. 54.
telefon:
327-9000
fax:
327-9000
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk futárszolgálattal foglalkozik: az egyszerű levelektől, akár a nagyobb dolgokig, mindent házhozszállítunk.Hogyan címezzem meg a küldeményemet?
A velünk szállított küldeményekre szükséges felírni a címzett cég és személy nevét, az utcát, házszámot, és ha ismert, az emeletet. Gyakran segít, ha a feladó neve és telefonszáma is felkerül a borítékra, így probléma esetén a futár, gyorsan egyeztetheti teendőit a levél küldőjével. A címzést ne írja könnyen eltávolítható, öntapadós címkére (post-it), mivel az megszökhet a borítékról. Címzéskor, kérjük alkalmazza az alábbi utasításokat és figyelmeztetéseket a borítékon: Sk! (saját kézbe), Postaládába!, Postázóba semmiképp!, Törékeny!, Sérülékeny!, Retúr!, Legkésőbb .....-ig leadni!, Stb...Ki fizetheti a fuvart?
Bárki. Egyszerű esetben a feladó, de fizethet a címzett is, sőt arra is lehetőséget biztosítunk, hogy egy harmadik fél rendezze a számlát. Ebben az esetben a készpénz átvételéért külön kiállási díjat számítunk fel, ami a fizetőhely zónadíjának 50%-a.Tud számlát adni a futár?
Minden futárunk automatikusan, az Ön kérése nélkül készpénzfizetési számlát állít ki. A Hajtás Pajtás senkinek sem hajlandó számla nélkül dolgozni. Amennyiben cégének nincs szüksége a számlára, állíttassa ki saját nevére, hiszen ez egyben igazolás is a fuvar felvételéről.Van a futároknál aprópénz a visszajáróhoz?
Ön számíthat arra, hogy futárunknál 2000 Ft értékben vannak bankjegyek és érmék. Amennyiben kizárólag 5-, 10-, 20.000-es bankjeggyel tud fizetni, kérjük jelezze már a megrendelés során, és mi ügyelünk, hogy elég visszajáróval rendelkező futár érkezzen küldeményéért.
A Hajtás Pajtástól rendelt szállítások közel 80%- át átutalással fizetik ügyfeleink, így elkerülhető a kézi számla kiállításával és a fizetéssel járó időveszteség. Amennyiben gyakran hív bennünket, kössön velünk szerződést, és lehetősége lesz számláját havi egy alkalommal, átutalással kiegyenlíteni.Van pénz a futárnál vásárlásra?
5-10.000 Ft-os összegig valószínűleg találunk olyan futárt, aki saját pénztárcájából meghitelezi Önnek a beszerzendő árú értékét, így a pénzátadás miatti többlet utat megspórolhatja. Természetesen, ilyenkor a vállalt felvételi és leadási idők is változhatnak, de ezzel kapcsolatosan kérésére diszpécsereink tájékoztatják Önt. 15.000 Ft felett is megérhet egy próbát a dolog, de erre már kevés esély van. Kérjük vásárlás megrendelése esetén, ne felejtse el diszpécserünknek lediktálni a címet, amire az eladó által kiállított számlát kéri.Mit szállítanak?
A Hajtás Pajtás bármit elszállít, ami felfér egy legfeljebb 5 tonnás teherautóra. Ezenkívül van furgonunk, pick-upunk, és személyautóink is. Persze a szállított küldemények többsége üzleti levelezés, amit hatékonyan és gyorsan kézbesítenek a biciklis és motoros futáraink. Problémát csak a különböző méretű tárgyak szállításához alkalmas jármű megválasztása jelenthet, de diszpécsereink minden megrendelésnél megkérdezik, mit szállítunk és segítenek kiválasztani a legjobb, leggazdaságosabb, legkörnyezetkímélőbb megoldást.Kinek mondjam meg, hogy mikorra jöjjön a futár?
Amennyiben levelének átadása, felvétele csak valamilyen időhatárok között (pl.: 15:00-15:15-ig), illetve bizonyos idő előtt vagy után (pl.: legkésőbb 16:00-ig) lehetséges/szükséges, nagyon fontos, hogy ezt közölje már a megrendelés során diszpécserünkkel, valamint a biztonság kedvéért átadáskor a futárral is. Vannak profi feladók, akik a borítékra is ráírják.Mennyi idő alatt veszik fel, és adják le a küldeményeket?
Minden részidőnket a telefonhívástól számítjuk. A felvételt normál fuvar esetében 25 percen belül, a kézbesítést 90 percen belül teljesítjük. Az Előzd meg a piros hetest! rendelésekor 15, illetve 60 percen belüli időket vállalunk. Nagyon ritkán, égszakadás-földindulás esetén, ezek az idők kitolódhatnak, de erről diszpécsereink már a megrendelés folyamán tájékoztatják Önt.Ilyen időben is dolgoznak?
Működésünk 11 éves története során még sohasem fordult elő, hogy az időjárás miatt lehúztuk volna a rolót, pedig tekertünk már térdig érő hóban, -20 és +40 fokban is. A szélsőségesen nagy havazások, illetve felhőszakadások lassíthatják a munkánkat, de erre már a megrendelés során figyelmeztetjük Önt, megadjuk a várható kiállási és kézbesítési időnket is.Ilyen messzire is elmennek?
Igaz hogy biciklistáink és motorosaink csak Budapesten és közvetlen környékén tekernek, de gépjárműveink bárhová szállítanak az Uráltól az Atlanti óceánig, de még Túristvándiba is.Biciklivel jön a futár?
Budapesti fuvarok esetén általában igen (néha motoros is jöhet). Amennyiben a nagyobb küldemények és távolságok miatt más jármű szükséges, diszpécsereink javasolják Önnek az autós, illetve furgonos futárt, de kérjük Ön is jelezze, ha olyan küldeményt kíván feladni, ami nem fér bele 30 literes hátizsákunkba, vagy alakja/súlya miatt nem szállítható biztonságosan két keréken.Mit jelent az Üres zsákos futár szolgáltatás?
Futáraink gyakran úgy érkeznek irodájába, hogy zsákjukban már van egy olyan csomag, ami az Ön küldeményével megegyező irányba tart. Ez nem jelent gondot, ha csak egy borítékot, kisebb tárgyat ad át neki, de ha biztos akar lenni abban, hogy a futár üres zsákkal érkezik, azaz igénybe szeretné venni a teljes térfogatát, rendeljen Üres zsákos futárt . Ennek felára 50%.

ComputerBooks Kft.

Cím:
1126, Budapest Tartsay Vilmos u. 12.
telefon:
375-1564
fax:
375-1564
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk informatikai szakkönyvek kiadásával és könyvkereskedelemmel foglalkozik. ONLINE megrendelésnél: KEDVEZMÉNY! AKCIÓK!

Ebolt Műszaki Áruház

Cím:
1119, Budapest Fehérvári út 83.
telefon:
464-7558
:
464-7558
Tevékenység rövid leírása:
Az eBolt Kft. 1999. év elejétől működő, kizárólag elektronikus kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás.

MotoRoad 2001 Kft.

Cím:
1135, Budapest Jász u.5.
telefon:
329-3679
telefon:
329-3679

Zolifutár

Cím:
8600, Siófok Tönki utca 32.
telefon:
30/408-1452
fax:
30/408-1452
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk azzal a céllal alakult, hogy - elsőként a térségben - a gyors és hatékony tevékenységével rendelkezésére álljon minden olyan vállalkozásnak, cégnek, akiknek eddig esetleg gondot okozhatott, hogy gyorsan, pontosan célba juttassa sürgős kiscsomagjait, leveleit.

Atateam Gyorsfutár Szállító Szolgáltató Kft.

CCB Kerékpáros Futárszolgálat

Cím:
1111, Budapest N/A
telefon:
351-9224
:
351-9224

Pikk-Pakk 2000 Futárszolgáltató Bt.

G

Cím:
3360, Heves Major.u.32.
telefon:
36/347-411
fax:
36/347-411
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a vagyonvédelmi tevékenységet közel egy évtizedes tapasztalattal végzi, korlátolt felelősségű társaság formájában.
Cégünk 1997 októberében alakult. Elődje a Guard Security Heves vagyonvédelmi vállalkozás,1995-ben kezdte meg tevékenységét.
Vagyonvédelmi szolgáltatásait megbízói igénye szerint, az eltelt idő alatt folyamatosan bővülve épített ki.
Folyamatos fejlesztés vittünk végbe a biztonsági személyzettel történő őrzésvédelem terén is.
A vállalkozás fő profilja a létesítmények, beruházások és különleges objektumok vagyonvédelmi feladatainak ellátása, üzemrendészeti portaszolgálati feladatok teljesítése, valamint különleges szállítmányok kísérése.
Pénzszállítást, - kísérést és annak szervezett szerű őrzését is vállaljuk a jogszabályok által előírt módon, fegyveres biztonsági személlyel.
Cégünk rendelkezik 24 órás, folyamatos diszpécserszolgálattal, mely képes az Önök üzemviteléből adódó rendkívüli és sürgős igények azonnali kielégítésére. Cégünk másik profilja az ARGOSZ rádiós és DIRECTOR telefonos biztonsági és védelmi rendszer, amely távfelügyeleti központból és a hozzá csatlakozó védett objektumokból áll.
Társaságunk 1998 februárjában együttműködési megállapodást kötött a Heves és Vidéke Bűnmegelőzési alapítvánnyal.
Együttműködésünk értelmében közös célunk a bűncselekmények megelőzése, a lakosság tájékoztatása a megelőzésről illetve értékeik, javaik leghatékonyabb módon történő védelme.
A közösen üzemeltetett vagyonvédelmi elektronikus jelzőrendszerünkbe számos közület és magánszemély kapcsolódott be, melyet 24 órás diszpécser központunk felügyel. A jelzőrendszer riasztására való reagálás a rendőrhatósággal együttműködve, de tőlük független akciócsoportunkkal hajtjuk végre, mely a monitoring szerződésünk értelmében felelősséget vállal a kivonulás és a helyszínre érkezés tekintetében is.
A Guard Security Heves Kft tevékenységi köreire teljes körű, az őrzésvédelem tekintetében a Generali Providencia Biztosító Rt .-nél szakmai felelősség biztosítással rendelkezik.

Lakáj Szervíz Bt.

Cím:
5000, Szolnok Móra F. u. 11. 3/6.
telefon:
56/411-984
fax:
56/411-984

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.