Értékelje a céget!
68 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Klimatechnika 94 Kft.

Cím:
1141, Budapest Álmos vezér u. 61.
telefon:
220-9237
fax:
220-9237

Nickel Klíma Kft

Cím:
1015, Budapest Szabó I. u. 22
telefon:
1/2258- 361
telefon:
1/2258- 361
Tevékenység rövid leírása:
A cég fő profilja a légtechnikai rendszerek kiépítése fűtési-hűtési körökkel, automatika rendszerrel,
technológiai gázrendszerekkel beszabályozva, beüzemelve. Emellett a Nickel Klíma Kft kizárólagos
forgalmazója a német WOLF-GEISENFELD gyártmányú klímagépcsaládnak; az olasz COSFI folyadékhűtőknek.


Referenciák: -Richter Gedeon Rt.
-Biogal
-Siemens

MŰVIKER 97 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Pannon-Klímatech Kft.

Cím:
1188, Budapest Eszter u. 3/A
e-mail:
pannonklima@pannonklima.hu
telefon:
pannonklima@pannonklima.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk klímaberendezések forgalmazásával, telepítésével, szervízelésével áll ügyfelei rendelkezésére. Split klíma, légcsatornás klima, mobil klíma, háztartási és technológiai klímaberendezések, légkezelők, fan-coil-ok, folyadékhűtő, stb. és ezekkel kapcsolatos teljes körű szolgáltatások szerepelnek cégünk profiljában. Forgalmazunk és telepítünk kültéri egység nélküli klíma-berendezéseket is. A legnevesebb márkákkal foglalkozunk, Acson, Lg, Daikin, Fisher, Samsung, Stiebel Eltron, Fujitsu, Tekno Point, Midea, Panasonic, Toyo, de palettánkon megtalálhatók az alacsonyabb árszintű Lakes, Frigidair, AEG , stb. klímák is.
Képzett szakembereink, zöldkártyás szerelőink, színvonalas felszereléssel, minden bizonnyal megtalálják az Ön klimatizálás, hűtés, légkezelés területén felmerült problémájára a legjobb, leg-költséghatékonyabb megoldást.

Columbus Klíma

Cím:
2142, Nagytarcsa Rákóczi út 0128/2 hrsz.
fax:
404-1210
e-mail:
404-1210
Tevékenység rövid leírása:
A Columbus Klíma Kft. a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása. Vevőinknek egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálunk, magas színvonalú műszaki háttérrel és szervízszolgáltatással.

Oktoklíma Kft.

Cím:
1139, Budapest Lomb utca 37-39.
fax:
359-9572
telefon:
359-9572
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az OKTOKLIMA KFT. az észak-olaszországi AERMEC márkanevű klímaberendezések kizárólagos magyarországi képviselete.

UNIFLAIR Magyarország Kft

Cím:
1164, Budapest Ostoros u. 65/b
e-mail:
uniflair.hu@uniflair.com
telefon:
uniflair.hu@uniflair.com
Tevékenység rövid leírása:
Az UNIFLAIR Europe S.p.A megalapítása óta precíziós, ipari és lakossági klímaberendezéseket, illetve moduláris álpadló rendszereket gyárt. A megalakuláskor, 1988-ban, a gyártás 1.200m2-es gyár területen zajlott, a mai napon a termelés kirobbanó sikereknek köszönhetően 110.000m2 telephelyen, 44.000m2 gyártási területen folyik. Az Uniflair TM márka világszerte 5 kontinensen, 60 országban van jelen, termékeit hét gyári képviselettel, és számos disztribútorral képviselteti. Referenciái között megtalálhatóak a világ nagy telefon társaságaitól a nagy ipari cégeken keresztül, az egyedi igényekkel bíró ügyfelekig mindenki.

Közép-Kelet Európa meghódításának első lépéseként hazánkban kerestek piacot termékeiknek. Magyarországon 1993-tól van jelen ez a sikeres márka, két disztribútori képviseletet követően, 2005 decemberében, az anyacég létrehozta legfiatalabb leányvállalataként működő közvetlen gyári képviseletét hazánkban. A hazai gyári képviselet Uniflair Magyarország Kft. néven működik és értékesíti a teljes Uniflair TM termék palettát.

A márkaképviselet vevőszolgálata az ügyfelek rendelkezésére áll mind telepítési, mind karbantartási feladatokban.

Célunknak és feladatunknak érezzük azt, hogy Ön és vállalatának igényeit a jól megszokott Uniflair csúcstechnológiával, magas színvonalon szolgáljuk ki.

Alfa-Klíma Kft.

Cím:
6724, Szeged Kossúth Lajos sgt. 113.
fax:
62/472-242
mobil:
62/472-242
Tevékenység rövid leírása:
az ALFA-KLÍMA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az alábbi tevékenységekkel tud ügyfelei rendelkezésére állni:

Klímaberendezések forgalmazása és telepítése több típusban, garanciával. Vállaljuk a már telepített klímaberendezések karbantartását és garancián túli javítását is.az általunk forgalmazott klímaberendezések között megtalálhatóak az egyszerű oldalfali klímaberendezésektől kezdve, a nagyobb rendszerekhez csatlakozó folyadékhűtő berendezésekig minden. Foglalkozunk komplett hűtő-fűtő fan coil-os rendszerek kivitelezésével és a hozzá szükséges fan coil berendezések forgalmazásával is. De a manapság egyre inkább előtérbe kerülő multi klímarendszert is tudunk kínálni Ügyfeleink részére.
Légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése bármilyen célra. a légtechnikai munkáknál különböző lehet a rendszer a rendeltetése, amely különböző megoldásokat igényel. a rendszerek tervezésekor nagy hangsúlyt fektetünk az Ügyfél igényeinek kielégítésére, hogy később a rendszer úgy működjön, ahogy azt Ügyfelünk elképzelte. a rendszerek kivitelezését nagy tapasztalattal és magas minőséggel végezzük.
Központi porszívó rendszerek tervezése, forgalmazása, telepítése. Ma már egyre többen gondolják úgy, hogy a por, és atka mentes környezet érdekében központi porszívó berendezést telepítenek épülő családi házukba, vagy társasházi lakásukba. Ezen Ügyfeleink igényeinek kiszolgálására igen jól és megbízhatóan működő porszívórendszert tudunk kínálni, amellyel kis lakásoktól kezdve a nagyobb házakig, panziókig mindenfajta épület takarítható.
Cégünk 2002. február 06.-án alakult Betéti Társaság formában. Megalakulásunkkor csak a klímaberendezések forgalmazásával és telepítésével foglalkoztunk. Megalakulásunkkal egy időben szerződést kötöttünk az LG klímaberendezések magyarországi képviselőjével. Kapcsolatunk az eltelt idő alatt kiváló lett, amivel elértük, hogy kiemelt viszonteladói lettünk a márkának Szegeden és vonzáskörzetében. Ügyfeleink részére ez azért fontos, mert megnyugtató háttérrel rendelkezünk az LG klímákat illetően. (Esetleges garanciális problémákat jól tudjuk orvosolni.)
a légtechnika, mint a légkondicionáláshoz erősen kapcsolódó iparág jött be a tevékenységi körünkbe. Bármilyen rendszert kiváló minőségben, nagy tapasztalattal tudunk kivitelezni. Légtechnikát különböző helyeken alkalmaznak, különböző célokra, ezért a rendszerek mindig egyediek. Van ahol csak szellőztetés a cél, van ahol káros anyagokat kell elszívni, van ahol a kellemes hőmérséklet és légminőség biztosítása a cél. Mi minden lehetséges rendszerre tudunk megoldást kínálni.
az eltelt idő alatt nagyon sok Ügyféllel kerültünk kapcsolatba, akik további Ügyfeleket küldtek hozzánk, így cégünk folyamatosan gyarapodott. a folyamatos fejlődésnek köszönhetően hamar eljutottunk odáig, hogy cégünk működési formáját megváltoztassuk, és így 2004. február 12.-e óta Kft.-ként működünk.
Termékkörünket is fejlesztettük, így felvettük palettánkra a központi porszívó berendezéseket és az elektromos kapumozgatókat. Ezek a termékek nagy népszerűségnek örvendenek manapság. Így Ügyfeleink már nálunk is megtalálják ezeket a berendezéseket. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a központi porszívó és kapumozgató családunk is éppen olyan magas műszaki színvonalat képvisel, mint az általunk forgalmazott más termékek. Természetesen foglalkozunk ezen termékek telepítésével is, biztosítva ezzel azt, hogy a készülékek rendeltetésszerűen tudjanak működni Ügyfeleink megelégedésére.
Szakembergárdánk nagyon magas szinten végzi feladatát, köszönhetően a több éves tapasztalatnak, és a különböző tanfolyamoknak, szakvizsgáknak, melyeken szerelőink részt vesznek.
akár mottónk is lehetne, hogy szerintünk csak úgy lehet sikeres egy vállalkozás, ha az Ügyfeleit magas szinten akarja kiszolgálni, és a termékek, valamint a végzett munka minősége is kiváló. Ezzel biztosítva, hogy cégünk jó híre mind több leendő Ügyfélhez jusson el.

AC TRUP Kft.

Cím:
6000, Kecskemét Budai hegy 121/b.
telefon:
76/505-562
e-mail:
76/505-562
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1991. novemberében alakult, mint hűtőgépgyártó és forgalmazó vállalkozás. Fő profiljaink folyamatosan alakultak ki, amikor a véleges telephelyünkre költöztünk, akkora alakultak a jelenlegi tevékenységi köreink. Vállalatunk az E/75-s főközlekedési út kecskeméti kivezető szakaszán található. Budapesten is jelen vagyunk egy szaküzlettel, amellyel a helyi hűtőgépszerelők igényét kívánjuk kielégíteni. A bolt címe: Budapest, III. Kerület Szentendrei út 27.

A hűtőipar teljes égészére kiterjed tevékenységi körünk, fő profilunk azonban a járműiparra terjed ki. A tervezéstől a kivitelezésig vállaljuk hűtőberendezések, folyadék hűtőberendezések, raktérhűtők, személygépjármű- és buszklímák legyártását, beépítését. Vállaljuk továbbá garanciális és garancián túli javításokat. Saját gyártmányú termékeinkkel versenyképesek vagyunk a hűtőipar valamennyi területén, ugyanis termékeink megbízható minőségűek és kedvezőbb árúak versenytársainkénál.

Nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdánk és korszerű műszerparkunk a biztosítéka annak, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást és terméket tudjuk megrendelőinknek biztosítani. Referenciamunkáink közé tartozik a kecskeméti TESCO áruház hűtőrendszerének kivitelezése, a Thomas & Betts Kft-nek gépipari folyadékhűtők legyártása és beüzemelése, a Kunvin Borászati Rt számára élelmiszeripari folyadékhűtő must hűtésére illetve az ország egész területén végeztünk kisebb vállalatok, vállalkozások számára hűtéssel kapcsolatos munkálatokat.

Állandó partnereink közé tartozik az SZK TRANSPORT hűtött árut fuvarozó vállalkozás, ami a BÁBOLNA Baromfifeldolgozó Rt szállítójaként tevékenykedik. A fagyasztott pékárut gyártó FORNETTI Kft és a szintén a hűtött áru forgalmazásával foglalkozó BUDAPINGVIN Kft, Knorr Bremse Fék-rendszerek Kft, Thomas & Betts Kft

Alkatrészeinket és segédanyagainkat közvetlenül a gyártótól szerezzük be ezzel is garantálva a minőséget és vásárlóink igényeinek legteljesebb kielégítését. A gyártókkal és megrendelőinkkel állandó kapcsolatban állunk, így a megrendeléseiket a legrövidebb idő alatt teljesíteni tudjuk azonnal raktárról vagy rövid átfutási idővel a gyártótól való közvetlen átfutási idővel.

City Therm Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
2040, Budaörs Petőfi u. 71.
telefon:
23/416-390
e-mail:
23/416-390
Tevékenység rövid leírása:
Közel tíz éve működő társaságunk megfelelő tapasztalatot szerzett, hogy ajánlatot tegyünk Önnek a fűtő- hűtő profilban nélkülözhetetlen vagy használatos készülékek, tartozékok, alkatrészek stb. beszerzésében.
Árainkat piacon kialakult alacsony színten tartjuk , évközbeni akciókat tartunk , és ha kulturált környezetben, nyugodt körülmények között kívánja eldönteni melyik "márka-minőség" mellett döntsön, nincs más hátra minthogy személyessen keressen fel bennünket a megadott honlapon.
Filozófia :
Cégünk az európai piacon rendelkezésre álló termékek közül csak azok forgalmazásával foglalkozik, amelyek minősége hosszabb ideje ismert és állandó. Szerviz ellátottságuk biztosítékot nyújt ha vevőink esetleges reklamációi haladéktalanul,szakszerűen rendezik mind a garancia ideje alatt mind azt követően hosszú éveken át.
Inkább kevesebb terméket " márkát" forgalmazunk, de minőségit , a hazai piac által elfogadott kedvező, sok esetben engedményes áron.
Vevőinket szakképzett, termékfelelősökkel szolgáljuk ki , kultúrált környezetben , közvetlen raktárral, a szükséges emelőgépek igénybevételével. Meggyőződésünk hogy he egyszer felkeres bennünket a tapasztalatai alapján, máskor is vásárlónk lesz. szlogenünk ezért :
CSAK EGYSZER JÖJJÖN EL HOZZÁNK !

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.