Értékelje a céget!
70 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Haj-Tech Stúdió

Cím:
1067, Budapest Eötvös u. 20.
telefon:
302-0348
:
302-0348
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fodrászatot működtet. Személyre szóló profeszionális szolgáltatást nyújtunk kedves ügyfeleinknek. Kellemes környezetben, szolid árakkal várjuk női és férfi vendégeinket.

Szent István Panzió

Bella Natura Bt.

Cím:
1182, Budapest Sallai I. u.88/A
fax:
290-8985
mobil:
290-8985
Tevékenység rövid leírása:
Hajgyógyászat.

Professzionális fodrászati anyagok és kozmetikai termékek nagykereskedelme.

Olasz hajgyógyászati termék, hajfesték.
Kozmetikai termék.

Márkák:
Rivage
ORising

Gellei Fodrászszalon

Cím:
1012, Budapest Attila u.81
telefon:
489-0291
fax:
489-0291
Tevékenység rövid leírása:
Fodrászdinasztiánkat édesapám, Gellei György alapította. A szakmát 1935-ben tanulta, a belváros legismertebb szalonjaiban, színészek és művésznők társaságában. 1956-ban nyitotta meg első szalonját a Váci utcában, ahol együtt dolgozott az egész család: édesapám, két testvérem és jómagam. Saját szalonomat 1980-ban nyitottam a Gellért Szállóval szemben (GELLEI A GELLÉRTNÉL) amit én és fiam ifj. Gellei András szakmai irányításával sikeresen üzemeltetünk. 2004 novemberében megnyitottam az új Gellei Fodrász Szalont az I. kerületben, az Attila út. 81. szám alatt, ahol kellemes, mediterrán hangulatú környezetben várjuk régi és új vendégeinket. Szalonjainkban igen nagy figyelmet fordítunk a rendszeres szakmai képzésekre, amelyeken részt vesz minden munkatárs, aktív versenyző, oktató és bemutató fodrász is.
AKCIÓ:
- Az elsőnek érkező vendégünknek 50% árengedménnyel kedveskedünk.
- Megkeresésre, ingyenes szakmai tanácsokkal látjuk el kedves vendégeinket.
- Telefonos bejelentkezés alapján, házhoz megy a fodrász.

Ernő Lak Apartmanház - Hévíz

Eurokonform Szakoktatási Alapítvány Vállalkozói Szakközépiskolája és Szakiskolája

Cím:
1117, Budapest Fehérvári út 44.
telefon:
321-4005
telefon:
321-4005
Tevékenység rövid leírása:
A
Az Eurokonform Szakoktatási Alapítvány 2001. évben létrehozta az Eurokonform Vállalkozói Szakközépiskolát, melyet 2003. évben Szakiskolával bővített.

Minden szakképzésünk elvégzése után az OKJ szakképesítő bizonyítványok nemzetközileg elfogadott EUROPASS BIZONYÍTVÁNY-KIEGÉSZÍTŐVEL IGÉNYELHETŐK,
melyben a plusz képzési tanfolyamok is szerepelnek.

Iskolánk tanulói számára saját tulajdonú EDZŐTEREM áll rendelkezésre, ahol heti rendszerességgel személyi edző segítségével sportolnak.

A nappali iskolarendszerű képzés ideje alatt (18-22 éves kor között) teljes körű egészségbiztosítással rendelkeznek tanulóink. Továbbá jogosultság esetén családi pótlék,
árvaellátás, tankönyvtámogatás illeti meg tanulóinkat.
A Jogi asszisztens felsőfokú akkreditált iskolarendszerű szakképzésben résztvevőknek diákhitel felvételi lehetősége is van.
A nappali iskolarendszerű szakképzések esetében igény esetén ingyenes kollégiumi elhelyezést biztosítunk.

Az Eurokonform Szki és Szakiskolának

?számítástechnikai tanterme,
?divattervező tanműhelye,
?három fodrász tanműhelye és
?kozmetikus tanműhelye van.
A tanműhelyek felszereltsége az előírt követelményeket betartva, korszerű.

A számítástechnikai tanterem 16 tanulói számítógép hálózatba kötve, állandó internettel és szakmai programokkal rendelkezik, ami egyben ECDL vizsgaközpont is.

A kozmetikus tanműhelyben az alábbi korszerű arc- és testkezelő gépeket használják az oktatás során a tanulóink:

Rádiófrekvenciás kezelőgép, Tetoválógépek, Mikrodermabráziók, Bioptron lámpa, Hidroabrázió, Wood-lámpák, Bőrvasalók (hideg, meleg),
Hideg lézer lifting, Iontoforézis, dezinkusztráció, Oxigén terápia, Izomtónus-javítás interferenciás árammal, Body-wrapping, Ultrahang, ultrahang mágneses mezőben, Viók,
Ultrahang mágneses mezőben vörös fénnyel, Frimátor, Gőzölők, vapozon, Epiláló (tűs, csipeszes) Vákuum masszázs, Nyirokmasszázs elektromágneses, pulzáló, arcon, testen.

A három fodrász tanműhelyben a szakmai gyakorláshoz és vizsgákhoz minden tanuló számára biztosított babafej, eszközök, felszerelési tárgyak.

A divattervező tanműhely tervező, szabó-varró eszközökkel felszerelt.

Iskolánkban az alábbi szakképzések indulnak 2010-ben:
Tandíjmentes képzés (jogosultság esetén):
?JOGI ASSZISZTENS (felsőfokú akkreditált szakképzés) + ECDL bizonyítvány (nappali és esti, 2 tanév)
Alapítványi támogatásos képzéseink:
?DIVAT- ÉS STÍLUSTERVEZŐ - STYLIST szakképzés + DÍSZLET- ÉS JELMEZTERVEZŐ ASSZISZTENS szakképzés (nappali és esti, 3 tanév) A képzés ideje alatt smink és
fodrász ismereteket is elsajátítanak a tanulók.
?KOZMETIKUS szakképzés + számítástechnika + szakmai angol nyelv + elektrokozmetika és sminkkészítési tanfolyamok oklevéllel (nappali és esti, 2 tanév).
?KOZMETIKUS felnőtt szakképzés + elektrokozmetika és sminkkészítési tanfolyamok (12 hónap) oklevéllel.


A régi és az új Kozmetikus OKJ szakképesítéssel rendelkezők számára szakképesítés-ráépülésként TARTÓS SMINKKÉSZÍTŐ (tetováló) és SPECIÁLIS TESTKEZELŐ OKJ
bizonyítványt adó képzéseket indítunk! Iskolánk ezen képzésekhez előírt korszerű tetováló és testkezelő gépekkel a tanműhelyben rendelkezik.

?FODRÁSZ szakképzés + számítástechnika + szakmai angol nyelv + sminkkészítési tanfolyam oklevéllel (nappali, 2 tanév).
?FODRÁSZ 12 hónapos intenzív esti felnőtt szakképzés.
Külön elvégezhető tanfolyamok:
?SMINK tanfolyam (36 óra)
?ELEKTROKOZMETIKA tanfolyam (elmélet otthoni felkészülés kidolgozott tételek alapján + 10 óra gyakorlat kozmetikus tanműhelyben.
?KOZMETIKUS TETOVÁLÓ tanfolyam (permanent make up) (24 óra) kozmetikus tanműhelyben, egy tanuló/egy tetováló gép.
A fenti tanfolyamok sikeres elvégzése után a tanuló vizsgaeredményéről oklevelet kap.

Jogi asszisztens felsőfokú akkreditált szakképzésünk a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karral kötött megállapodás alapján működik.
A kredit pontokat érő tantárgyakat a Pécsi Egyetem tanárai oktatják.
A VOFA Kft Oktatási Központ (akkreditáció: 0079.) ECDL Vizsgaközpontjával kötött együttműködési megállapodás alapján fentiek szerint hallgatóink részére számítástechnikai képzést és
második bizonyítványként az ECDL Európai Számítógép-használói jogosítványt biztosítjuk.

A Divat- és stílustervező és a Díszlet- és jelmeztervező szakképzéseket az iskola tanműhelyében Tomka Zsóka neves iparművész vezetésével tanítjuk. A képzés alatt smink tanfolyamot végeznek,
valamint fodrász ismereteket sajátítanak el tanulóink annak érdekében, hogy a STYLIST divattervezéshez a szükséges kiegészítő tudással is rendelkezzenek.
Tanulóink a képzés befejezésekor két OKJ-s szakmai bizonyítványt szerezhetnek.

A Fodrász szakképzés az iskola saját tanműhelyeiben kiscsoportos szakmai képzésként valósul meg. A gyakorlati képzésben részt vesz (bemutatókat tart) Zsidró Tamás fodrászmester és nagy gyakorlattal
rendelkező főállású fodrászmester szakoktató tanárok.

A Kozmetikus kiscsoportos gyakorlati szakképzést az iskola tanműhelyében, ahol neves kozmetikus mester tanárok oktatják Farkas Fruzsina kozmetikus mester gyakorlatvezető irányításával.
A képzés ideje alatt tanulóink elsajátítják a kozmetikus szakma alapjain kívül az arc- és testkezelő gépek használatát, az alap- és speciális masszázstechnikákat, a gyógynövények hatóanyagait, hatásukat a bőrre,
az alap- és különleges sminkek elkészítését, valamint biztosítjuk különböző professzionális cégek szakmai bemutatóját és lehetőséget adunk a termékeik kipróbálására is. Tanulóink a kozmetikus tetováló tanfolyamot
kedvezményes áron végezhetik el.

A további plusz képzésként oktatott szakmai, illetve üzleti angol nyelv egyrészt a már eddig tanult angol nyelv szinten tartását, szakmai orientációját tartalmazza, másrészt kezdőként is elsajátítható szakmai alapokat nyújt.

Tanulóink tanműhelyi gyakorlata mellett, a második, vagy harmadik évi, illetve nyári kiegészítő szalongyakorlatát az iskola díjmentesen biztosítja. A tanulóknak a szalonokban a mestereknek nem kell fizetni és nem kell
tanulószerződést kötni. Az iskola, mivel tanműhelyi szakképzést valósít meg, együttműködési szerződéssel tudja tanulóit a kiegészítő gyakorlatra küldeni.

Látogasd meg az iskola tanműhelyeit, modellként tapasztald meg és ismerd meg a fodrász és kozmetikus és divattervező szakképzéseinket. Egész évben - előzetes egyeztetés után - szeretettel várunk!
Telefon: fodrász-kozmetikus: 06 1 321-4005, divattervező: 06 1 322-7844.

Tamási Termálfürdő és Kemping

Cím:
7090, Tamási Hársfa u. 1-3.
e-mail:
tvizmu@enternet.hu
telefon:
tvizmu@enternet.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Tamási Termálfürdő május 1-jétől október 15-ig tart nyitva. Főszezonban 7 különböző méretű és vízhőmérsékletű medencével várja kedves vendégeit. A kempingben, mely a fürdővel határos területen fekszik, a sátor és lakókocsi helyek mellett 2 és 3 ágyas motelszobák, illetve 2, 3 és négyszemélyes apartmanok is bérelhetők.

Brigi Szépségszalon

Cím:
1211, Budapest Rákóczi F. út 142-144.
e-mail:
kiss.brigitta@t-online.hu
telefon:
kiss.brigitta@t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
Ultrahangos hajpótlás! A legújabb, legforradalmibb eljárás! 48 országban töretlen siker övezi. Magyarországon először csak a Brigi Szépségszalonban! 100%-ig természetes hajból 1-1,5 óra alatt gyönyörű hajkoronát varázsolunk. Emellett teljeskörű szépségszalon szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.