Értékelje a céget!
5 találat 1

Esély Kövessi Erzsébet Szakképző Iskola

Cím:
1201, Budapest Dugovics u 17-21.
telefon:
1/283-0951
telefon:
1/283-0951
Tevékenység rövid leírása:
Az ESÉLY Kövessi Erzsébet Szakképző Iskola nyitott, a változó társadalom igényeire válaszokat kereső és adó, a felnőttek és a fiatalok együttműködésén alapuló nappali rendszerben működő, szakmunkás bizonyítványt és érettségit adó, alapítványi fenntartású szakképző iskola.
Célja az iskolarendszerű szakképzésen, és az iskolarendszeren kívüli az elsősorban hátrányos helyzetű társadalmi csoportok elsődleges munkaerőpiacra történő segítése, az etnikai alapú megkülönböztetés megelőzése, illetve leküzdése, a munkaerőpiacon tapasztalható megkülönböztetés visszaszorítása.

Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra!

Dalmady Győző Általános Iskola

Cím:
2750, Nagykőrös Kalocsa Balázs u. 3.
telefon:
53/550-290
fax:
53/550-290

Bocskai utcai Napköziotthonos Óvoda

Cím:
1153, Budapest Bocskai u. 65.
telefon:
1/307-7094
:
1/307-7094
Tevékenység rövid leírása:
Óvodánkat családi házból alakították ki 1950-ben. Két nagy és egy kis foglalkoztatóban játszanak, tanulnak gyermekeink. Az óvoda fo feladatának tekinti a gyermekek egyéni képességeinek fejlesztését, melyet jól kidolgozott fejleszto és felzárkóztató programokkal biztosítunk. Ezek sikerét, eredményességét korszeru módszerekkel, a gyermekek érdekeit szem elott tartó gyermek szereto felnottek garantálják. Foglalkozásaink keretében többféle lehetoséget biztosítunk gyermekeink számára.
A dyslexia prevenciós módszert, mely megelozi az olvasás- és írászavar kialakulását. A gyermekek személyiségének fejlesztéséért szorosan együtt muködünk a szüloi házzal, speciális szakemberekkel. ( logopédus, gyermekorvos, pszichológus, s az iskolába lépo gyermekeink érdekében az iskolával)
A mindennapos, és heti kétszeri testnevelésen túl, tartásjavító, izomerosíto tornával egészül ki egészségnevelo programunk.
Gyermekeink kézügyességének fejlesztése már a kiscsoporttól kezdve fontos feladat. Népi hagyományok világát eleveníti fel a kismesterségek szakkörünk, melyen különbözo természetes anyagokból készülnek maradandó alkotások.
Nagycsoportos gyermekeink ettol az évtol kezdve játékosan ismerkedhetnek az angol nyelvvel heti két alkalommal.
Udvarunk mind a négy oldalról védett, melyen árnyat adó gyümölcsfák, fenyofák alatt fantasztikus játékra adnak lehetoséget. Az udvaron figyelheti meg gyermekeink a természet változásait, a növények fejlodését. Környezet megismerésére nevelésünk érdekében minden évszakban közös kirándulást szervezünk a családdal.
Mindhárom csoport gyermekeivel autóbusszal kirándulunk a Budakeszi Vadasparkba, a Veresegyházi Medve-farmra.
Nyílt napjainkra szeretettel várják gyermekeink szüleiket, ahol együtt játszhatnak, tornázhatnak. Délután a pedagógiai programunkba bovebb betekintést kapnak, tájékozódhatnak gyermekük fejlodésérol, s itt beszéljük meg a következo idoszak feladatait.
Könyvtárunk nyitott mindenki számára. A sokszínu gyermekirodalom, pedagógiai folyóiratok, szépirodalomból válogathatnak az érdeklodok
Bővebb információért kérem kattintson a www.czaban-bp.sulinet.hu vagy a www.czaban. ini.hu oldalunkra!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.