Értékelje a céget!
34 találat 1 | 2 | 3 | 4

Diamet Kft.

Cím:
2000, Szentendre Szent László út 78.
telefon:
26/312-288
fax:
26/312-288

Bak Ponyva Kft.

Cím:
1205, Budapest Mártírok u. 83.
telefon:
286-1031
telefon:
286-1031
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk ponyvák, sátrak készítésével, forgalmazásával és bérbeadásával foglalkozik. Felfújható játékokat, teniszsátrakat, takaróponyvákat, felfújható reklámokat is készítünk, emellett minden ponyvával kapcsolatos munkát elvállalunk!

Budamobil-Cargo Kft.

Cím:
6300, Kalocsa Homokgyőr 33/A.
e-mail:
voros@budamobil-cargo.hu
mobil:
voros@budamobil-cargo.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Budamobil-Cargo Kalocsai Jármű Szövetkezet több, mint 30 éve tevékenykedik a haszonjármű ipar területén. Már a 70-es évek közepén elkezdődött a termosz, hűtő, és naposbaromfi szállító felépítmények gyártása. Ezeket követte az elsősorban külföldi megrendelésekre gyártott bútorszállító felépítmények és pótkocsik sorozatgyártása. A hazai piacra itt készültek az első, saját fejlesztésű légrugós félpótkocsik. A folyamatos fejlesztések eredményeként a felépítmények gyártása során a könnyűfém és a műanyag alapanyagok alkalmazása került előtérbe. Tevékenységünk az utóbbi 10-15 évben acélszerkezetek, hírközlő konténerek és speciális szállítójárművek gyártásával, felépítmények, pótkocsik átalakításával és javításával is kiegészült.

Termékeink konstrukciós kialakítását minden esetben egyedi jelleggel, a Vevők elképzelései szerint valósítjuk meg.

Vértes Járműgyár Kft

Cím:
2800, Tatabánya Búzavirág 8/D.
fax:
34/511-455
telefon:
34/511-455

I.G.J.Mechanikai vállalkozás

Cím:
9082, Nyúl Incső u. 11/a.
fax:
96/364-111
telefon:
96/364-111
Tevékenység rövid leírása:
Az IGJ Jármű gyártó üzemünk 1982 óta tevékenykedik a gépgyártás területén. A kilencvenes évek elején kezdődött a pótkocsik gyártása.A kilencvenes évek második felétől elkezdődött a tehergépkocsi felépítmények gyártása, amely napjainkra kiegészült a partner cégek által gyártott termékek forgalmazásával, ezáltal vált lehetségessé vevőink minél teljesebb kiszolgálása.

SCANIA Hungária Kft.

Cím:
2051, Biatorbágy Rozália Park 1.
fax:
23/531-009
telefon:
23/531-009
Tevékenység rövid leírása:
A jövedelmezőség növekedését célzó vállalatvezetés
Kitűzött célunk, hogy a világ legigényesebb ügyfeleinek a szükségleteik szerinti legversenyképesebb és legoptimálisabb megoldásokat kínáljuk. Termékeinknek és szolgáltatásainknak jól meg kell felelniük az ügyfeleink elvárásainak.
Szándékunkban áll megőrizni az ágazatban betöltött előkelő helyünket. Emiatt folyamatosan javítanunk kell szakértelmünket és munkamódszereinket, hogy felülmúlhassuk versenytársainkat.
Ennek elérése érdekében vezetőségünk a közös értékekre, alapelvekre és munkamódszerekre fókuszál.

Alapvető értékek :
A Scania jellegzetességét a cég termékei mellett - a járművek, a szolgáltatások és az ügyfeleknek nyújtott finanszírozási lehetőségek - az értékek, az alapelvek és a munkamódszerek alakítják.

Három alapvető érték - az "ügyfél mindenek előtt", az egyén tiszteletben tartása és a minőség - képezi mind a Scania vállalati kultúrája, mind pedig üzleti magatartása alapját. A Scania vezetői és más alkalmazottai az ügyfelek szükségleteire és tevékenységeire összpontosítják erőfeszítéseiket. Ezt azzal érik el, hogy az értékláncra fókuszálnak: a fejlesztéstől a termelésen és értékesítésen keresztül az ügyfeleknek nyújtott finanszírozási lehetőségekig és a járművek üzem közbeni szervizeléséig bezárólag. Az alkalmazottak minden ügyféllel szoros kapcsolatot alakítanak ki azzal, hogy figyelemmel kísérik az üzleti lehetőségeket egy jármű teljes életciklusán keresztül.

Haszongépjármű Felépítménygyártó Ipari és Kereskedelmi Kft. - HPanel Kft.

Cím:
2310, Szigetszentmiklós II. Rákóczi Ferenc u. 300.
telefon:
20/912-6675
fax:
20/912-6675

Hungarotank Kft.

Cím:
1238, Budapest Helsinki út 105.
e-mail:
hungarotank@mail.datanet.hu
fax:
hungarotank@mail.datanet.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Hungarotank Kft. 1989 óta foglalkozik speciális járművekkel. A speciális járművek területén a tartállyal szerelt járművek a cég fő gyártási területe, és ezen járművek javítására és annak gyártására specializálódott.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.