Értékelje a céget!
18 találat 1 | 2

Fireplace Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Cím:
3553, Kistokaj Állomás u. 7.
telefon:
46/52-93-22
telefon:
46/52-93-22
Tevékenység rövid leírása:
Kandalló kályha gyártás, nagykereskedelem; lemezmegmunkálás bérmunkában Foglalkoztatottak száma: 170

A cég alapítása kandalló 1994-ben, elsősorban a termelési kályha és azok megoszlását az európai piacon.

Az alapja a termelési függvény közelében Miskolc (Magyarország) alapuló nehézipar és a jól képzett személyzet, ami szintén növelte a nemzetközi igényeknek és követelményeknek eleget tudnak tenni. Eleje óta, köszönhetően a technikai fejlődés-a kapacitás megsokszorozódott.

A marketing a termékek, kandalló alapján a DIY láncok, nagy számban vannak jelen Európában. Ezeken az üzleti kapcsolatok, a cég nőtte ki magát nemzetközi szállítója. Által céltudatos tevékenység kandalló ma már magas pozíciót az európai piacon, és arra törekszik, hogy ma már egyike a top 5-szállítók a DIY szegmensben tűzhely.

1997 óta a cég tagja az EFA Európai kandalló DVN Közösségért Egyesület 2000 óta szintén tagja az Ipari Szövetség HKI otthon, fűtő-és konyhai felszerelések, és így egy teljes szám a német piacon.

Keresztül, az innovatív fejlesztés és tervezés, a cég több mint 50 különböző tűzhely modellek egyszerre elérhető. Védelme érdekében ez a széles körű program biztosítja a saját tehetséges tervezők és a tervező csapat. Ezeknek köszönhetően a szakemberek kandalló és számos nemzetközi szabadalmak és lajstromozott formatervezési. Az innovatív munkáját a tervező megtisztelte 2002-ben a testület az ipar által kályha modell a "Magyar Ipari Formatervezési Díj - NIF 2002" nyert.

A termékek minőségét vizsgálják az RWE Power AG, DIN és DIN PLUS, szerint vagy az új EN szabványok. A termelés is az önkéntes felügyelete a tűz vizsgálati létesítmény az RWE Power AG.


Az emberek világos elképzelésük arról, mit akarnak látni a lakásában a saját világ legjobb. Ez vonatkozik a kályhák.
Ezek a vágyak a különböző szabadtéri szolgáltatásokat és funkciókat, hogy szükség gazdag repertoárral, hogy a legújabb trendek és elvárások időről időre, mindig rendbe.
Mi a cég Kandalló, a saját termelési létesítmény jól felkészült ezen egyedi álmok. A legnagyobb előnye, hogy a saját termelés teszi lehetővé a nagyon gyors és rugalmas reagálás az ügyfelek igényeinek.
Az automatizált lézervágás technológia fémlemez a tevékenység biztosítja a nagy pontosságú és finomságú szinte korlátlan tud képezni geometria. A számítógép-vezérelt gépsor biztosítja a folyamatosan kiváló minőségű termékek nagy mennyiségben.
Felkészült, képzett személyzet csapat a garancia arra, hogy ezt a hagyományos termék finomított évről évre új megoldások és ötletek.
A termelés következik a jó hagyományt. A tervek szerint, akkor kitűzött célokat, és elérni, és - mi teszi az egész folyamatot a bizalom - ez folyamatosan ellenőrzik rendszeresen. A jól kialakított monitoring termelés az alapja a kandalló is biztosítja a folyamatos, megbízható, jó minőségű partnerei.


A termelés felügyeli ha egy semleges testület. Kandalló alatt önkéntes ellenőrzése a tűz vizsgálati létesítmény az RWE Power AG, ők végzik a laboratórium igazgatója Ing R. Heinen. Ez a felügyelet magában foglalja a termék-és gyártás-ellenőrzési, és nyomon követése a belső minőség-ellenőrzés és a végzett időszakos előzetes bejelentés nélkül alkalommal.
Tűz Hely ragaszkodik a megbízható minőséget és garanciát nyújt az 5 éves .*

A tűz helye Fire Plus rendszer biztosítja az optimális égés alacsony kibocsátás lehetséges, és együtt egy hatékony hőcserélő rendszer a nagyobb hatékonyság érdekében.

Miután az üzemanyag-ellátás egy előre generált hő és az azt követő gyújtás az üzemanyag az első része a Abbrandprozesses által az égő a kifolyt üzemanyag a gáz. Ez egy ideje nagy lángok. A csökkentés után a láng a második része a Abbrandprozesses égett a fennmaradó szén-dioxid, láthatjuk a fényes ragyogás a lángok nem, vagy csak rövid a kemencében.
Egy hatékony égés alacsony károsanyag-kibocsátás lehetséges, de a nagy hatékonyság csak akkor történhet biztosítja a szükséges égési levegő áramlását a pontokat minden fázisában Abbrandprozesses. A hosszú tartózkodási idő a jogszabály kevert gázok az égési levegő és a meleg égéstér is pozitív hatással van az égési.
Ez a hatékony égés érhető el a Fire Plus rendszer kandalló. Keresztül a kandallóban a tűztér padlón keresztül áramlik át a primer levegő Scheibenspülluft (szekunder levegő) és a részlegesen elkészült különböző magasságú belépő az égéstér Terziärluft.
Fa, barnaszén brikett és brikettet is langflammige üzemanyagok. Ebben a láng régióban, és később a terület fölött a tűz, a másodlagos és Terziärluft szolgáltatott annak érdekében, hogy az elért keveredése miatt a gáz és az égési levegő, valamint a tervezési kapcsolatos sokáig megmarad a gázok az égéstérben a jó égnek. A kiváló minőségű bélés a tűztér biztosítja a magas hőmérséklet és így támogatja a folyamatot.
Ezt követően, a forró gázok a felső kemencében régió egy vagy több zavarba, a hőcserélő, amely általában egy csőrendszert, etetni, ahol a hő szabadul fel újra.
Végül, a kipufogógáz keresztül távozik a kipufogócső a kémény és a csatlakozó vezetett be a kéménybe, amelyben a modelltől függően, hossza a linkre, és kapcsolat a hőmérséklet körülbelül 230-300 fokos történik. Ez a fennmaradó energia tartalma a kipufogógáz biztosítja a szükséges nyomás (felhajtóerő) a kémény, a "motor a tűz".

Gyulai Vasipari Kft.

Cím:
5700, Gyula Dobozi út 42.
telefon:
66/562-300
fax:
66/562-300
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fém- és acélszerkezetek, fatüzelésű kandallók gyártásával, öntvénygyártással (CC-25), egyedi gépek készítésével foglalkozik.

Haas+Sohn Fűtőkészülékgyártó és Kereskedő Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
1993-ban alapítottuk cégünket. A Kft. különböző fűtőkészülékek gyártásával foglalkozik. Ezek: olaj- és szénkályhák, elektromos fűtőkészülékek.

SVT-Wamsler

Cím:
3100, Salgótarján Rákóczi út 53-55.
fax:
32/312-903
telefon:
32/312-903
Tevékenység rövid leírása:
Az SVT-Wamsler Holding Rt. több mint 100 éves fennállása alatt Magyarország és Közép-Kelet Európa jelentős gáz és szilárdtüzelésű tűzhely, kályha, kandalló és olajkályha gyártójává nőtte ki magát.

Ozhung Kft.

Cím:
1118, Budapest Rétköz u. 7.
e-mail:
ozhung@netquick.hu
fax:
ozhung@netquick.hu
Tevékenység rövid leírása:
A 15 éves múlttal rendelkező Ozhung Kft. a világszerte ismert angol Burley Ltd. által gyártott kémény nélküli elektromos kandallók kizárólagos magyarországi képviselője és forgalmazója. Széles termékválasztékunkból minden ízlésnek eleget tudunk tenni: az ultramodern távirányítós berendezéstől a kézzel festett fahasáb imitációkon át - melyek a már megépített kandallókban keltik a parázslás különleges hatását - a tradicionális készülékekig. Kereteink a mai divatos retrostílus irányzatba tökéletesen beilleszthetők, mivel megjelenésükben a tradicionális és modern elemeket ízlésesen és újszerűen ötvözik. Ezzel együtt bármilyen egyedi ötlet megvalósítására vállalkozunk megrendelőink igénye szerint: Ön megálmodja, mi elkészítjük! Az üvegmozaikot széles skálán és több évtizede használják külső falfelületek díszítésére. Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet folytat az üvegmozaikok területén.

FABER Holland-Magyar Kft.

Cím:
1036, Budapest Lajos u. 80.
telefon:
436-9220
fax:
436-9220
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk holland kandallók importjával és kereskedelmével foglalkozik.

Techno-Qualitét Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Derkovits u.106-108.
fax:
42/310-052
telefon:
42/310-052
Tevékenység rövid leírása:
Termékeink piaci pozícióját csak folyamatosan kiváló minőség gyártásával tudjuk biztosítani, ezért termelési rendszerünket az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer feltételei szerint működtetjük.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.