Értékelje a céget!
28 találat 1 | 2 | 3

Fégtherm Partner Mátészalka Kft.

Cím:
4700, Mátészalka Zöldfa utca 9/b.
:
:

GB-Ganz Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Gyárunkat a múlt század második felében alapították, azzal a céllal, hogy a mezőgazdaság részére korszerű gépeket gyártson, majd ebből a tevékenységből fejlődött ki a tüzelőberendezések gyártása. Az első ANYO olajégők 1962-ben készültek, először mezőgazdasági szárítók, később pedig különböző lakossági és ipari kazánokhoz, kemencékhez, hőlégfúvókhoz.
A 70-es években a magyarországi gázhálózat építésével egyidőben kifejlesztettük az ABG gázégo sorozatunkat is. 1992 óta gyárunk teljes egészében magántulajdonú olasz-magyar vállalat lett. Az olasz tulajdonos a GENERAL BRUCIATORI (GB) Parma, amelyik az egyik legjobb nevű ipari égőgyártó Olaszországban.
A magyar tulajdonosok - egyben a cég vezetői- több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek a fűtéstechnika területén.
A tulajdonosváltás után a régebbi termékeket korszerűsítettük és teljesen új termékeket (SGB és AM sorozatú olaj, gáz ill. alternatív égők) gyártását vezettünk be. Az alkatrészeket neves európai gyártóktól szerezzük be.
A GB-Ganz Kft. az égők gyártása és forgalmazása mellett foglalkozik kazánok, hőlégfúvók, falikazánok, melegvíztárolók és alkatrészek értékesítésével. A termékek értékesítése a Kereskedelmi Irodáinkon (Budapest és Tapolca) és szerződéses partnereinken keresztül történik
A gyártmányaink üzembe helyezését és garanciális ellátását a gyári szerviz mellett országos szerződéses szervizhálózattal biztosítjuk.
Jelenleg termelésünk nagyobb hányadát külföldön értékesítjük, ahol saját tulajdonú cégek ill. szerződéses partnerek képviselnek bennünket.

D-ÉG ThermoSet Kft - Szombathely

VULCANUS Tüzeléstechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

D-ÉG Thermoset Kft.

GOBOKER Kft.

D-ÉG Nagykanizsa Kft - Nagykanizsa

Buderus Hungária Fűtéstechnika Kft.

Cím:
2310, Szigetszentmiklós Leshegy u.15.
telefon:
24/525-200
e-mail:
24/525-200
Tevékenység rövid leírása:
Új fűtési rendszer után érdeklődik? A már meglévő fűtésrendszerét szeretné korszerűsíteni vagy újat épít? Szeretne tájékozódni, hogy milyen megoldások vannak arra, hogy a fűtési költségeivel takarékoskodjon? Lényeges Önnek a gazdaságosság, a kiváló minőség és kedvező ár? Kérdéseire, problémáira választ és megoldást találhat. Válassza a Buderus minőséget!

D-ÉG Nagykanizsa Kft - Kaposvár

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.