Értékelje a céget!
14 találat 1 | 2

Szentiványi Imre

Cím:
2040, Budaörs Pf. 86
fax:
204-9940
telefon:
204-9940
Tevékenység rövid leírása:
Faanyagvédelmi, felületkezelés problémájára biztosan találunk megoldást!

HINTERLAND Mérnöki Iroda Zrt.

Cím:
1163, Budapest Sarjú út 6.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Érdemes minket választania! Cégünk a határidők betartásán túl, megfelelő és teljes műszaki tartalommal készíti el megbízásait, legyen akár szó tanulmányról, engedélyezési vagy kiviteli tervdokumentációról.

Cégünk legfőbb minőségügyi célkitűzései

A tudatosan választott Hinterland név, mely hátországot jelent, kifejezi eltökélt szándékunkat, hogy mindig megbízható hátteret nyújtsunk partnereink, megrendelőink számára. Legyen szó bármilyen tervfázisról, létesítmény megvalósításról, azt csak a megrendelő igénye szerint , de minden tervezési és hatósági előírásnak megfelelően, elsőosztályú minőségben és határidőre teljesíthetjük.

A megrendelők bizalmának elnyerése, megerősítése, a belső működés hatékonyságának növelése, piaci eredményeink fokozása, megítélésünk szerint, egy jól működő minőségbiztosítási rendszerben valósítható csak meg.

Ennek megfelelően célul tűztük ki, hogy 1999. évben az MSZ EN ISO 9001 :1996-os szabvány alapján kidolgozzuk, felépítjük, s független tanusító szervezettel tanusíttatjuk minőségbiztosítási rendszerünket.

A tanusítás fenntartása mellett rendszerünket folyamatosan fejlesztjük. Így 2003-ban az előírásoknak megfelelő MSZ EN ISO 9001: 2000 alapján minősítette cégünket az SGS United Kingdom Ltd. Valamennyi társtervezőnkkel és munkatársunkkal minőségpolitikánkat, minőségbiztosítási rendszerünket megismertettük, a munkákat annak megfelelően végezzük, végeztetjük, ellenőrizzük.

A Hinterland Mérnöki Iroda Kft. minőségbiztosításának lényege:

Az esetleges hibákat nem korrigáljuk, hanem megelőzzük! Mert egy precíz és megbízható mérnöki iroda adhat csak biztos hátországot a megrendelőnek. Az állandó minőség szót nem szlogenként, hanem minimális elvárásként alkalmazzuk magunkkal és társtervezőinkkel szemben.

Ipacs Fatelep

Cím:
2146, Mogyoród Szent Jakab park 11/a.
fax:
237-1515
telefon:
237-1515
Tevékenység rövid leírása:
Az Ipacs Fatelep fenyőfűrészárut, hajópadlót, lambériát, gerendát, pallót és egyéb faanyagot forgalmaz.

Dofavéd Kft.

Cím:
7200, Dombóvár Kórház u. 8.
telefon:
74/466 011
fax:
74/466 011
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk faipari termékek gyártásával, valamint faanyagvédelemmel foglalkozik.

FIMÜV ZRt.

Cím:
1091, Budapest Üllői út 45.
telefon:
215-4657
fax:
215-4657
Tevékenység rövid leírása:
Megbízóink körében központi költségvetési szervek, önkormányzatok és intézményeik, ingatlanalapok, befektetők, fővárosi szolgáltató cégek, társaságok, lakásszövetkezetek, ingatlantulajdonosok, társasházak szerepelnek. A felsoroltak közül kiemelkedik a Fővárosi Önkormányzat, amely részére különböző megbízási, üzemeltetési és vállalkozási szerződések keretében végezzük épületek és más ingatlanok felújítási, karbantartási, üzemeltetési és hasznosítási munkáit. Amennyiben szükséges, megbízható, leinformált alvállalkozókat veszünk igénybe, amelyek munkájáért teljes körű garanciát vállalunk.

Társaságunk 1998 óta az MSZ EN ISO 9001:1996, 2003-tól MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer szerint "ingatlankezelési, generálkivitelezési, fővállalkozási, beruházás szervezési és tervezési munkákra" tanúsítottan működik.

Ingatlankezeléssel, építőipari tervezéssel, beruházás lebonyolítással, generálkivitelezéssel kapcsolatos feladatait szakszerűen megoldja a FIMŰV Zrt.

Minden olyan intézménynek és társaságnak, amely

2 ezer négyzetméternél nagyobb területű ingatlannal rendelkezik,
a karbantartási munkákat a jelenleginél hatékonyabban és szakszerűbben kívánja megoldani,
az ingatlan műszaki, vagy teljeskörű üzemeltetését szakcéggel kívánja elvégeztetni,
a fő tevékenységére akar koncentrálni,
az ingatlan felújítását tervezi,
a felújításhoz szükséges tervek elkészítését tervezi,
az építés, vagy felújítás kivitelezésének lebonyolítását nem tudja saját szakemberrel megoldani.

KARÁCSONY-FA 2002 Kft.

Cím:
8500, Pápa Kankalin u. 3.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Munkatársaimmal bármilyen formában elkészítjük az Ön által kívánt nyílászárókat, beltéri - bejárati ajtókat; speciális portálokat: harmonika, emelő-toló, toló-bukó ajtókat.

Remmers Ungarn Kft.

Cím:
2051, Biatorbágy Tormásrét u. 12.
fax:
23/532-227
telefon:
23/532-227
Tevékenység rövid leírása:
A Remmers Ungarn Kft. 1999 szeptembere óta a németországi Remmers Bauchemie GmbH. teljes tulajdonú leányvállalataként forgalmazta Magyarországon az anyacég által gyártott építőipari vegyi anyagokat. 2002 májusától a Forster Kft vette át a Remmers termékek kizárólagos magyarországi importálását. Átvettük a Budaörsön lévő 320 m2-es raktárbázist, teljes infrastruktúrával. Festékkeverő automatánk az egyik legkomolyabb berendezés az országban, direkt online kapcsolatban áll a németországi gyárral, így a legújabb receptúrákat is rá tudják tölteni a berendezésre, tehát ha bármely termékünk kifogyna, ezen a rendszeren keresztül 100%-os biztonsággal, színpontosan el tudjuk készíteni az ipari felhasználású mennyiségtől egészen az egy kg-os kiszerelésig. Fennakadás egyszerűen nem lehet. Távlatokban szeretnénk vevőkörünk további bővítése mellett, országos viszonteladói hálózatot is kiépíteni, hogy termékeinket ne csak Budaörsön tudják beszerezni partnereink. A cég a jogelőd által elkezdett piackutató és bevezető munkát folytatva, a németországi kollégák szaktudását, kutatási és fejlesztési eredményeiket maga mögött tudva igyekszik elérni, hogy a forgalmazott anyagok helyesen alkalmazva, szakszerűen bedolgozva kerüljenek felhasználásra. Termékeink már Magyarországon is több referencia- épületen kerültek felhasználásra, s reméljük, kerülnek is ügyfeleink megelégedésére. A Forster cég a Remmers képviselet átvétele után sem hagyott fel korábbi faipari tevékenységével, csupán bizonyos átcsoportosítást végeztünk, az ablakfríz programot némileg visszafogva, előtérbe helyeztük a trópusi fafajok, valamint a teljesen egyedi konstrukcióban épült, garantáltan vetemedésmentes, masszív ajtólapok (akár betörésbiztos változatban, hőhíd mentes acélmag, acélkeret merevítéssel is) importálását, forgalmazását. Ezenkívül felvettük kínálati palettánkra az exóta fafajból készült, kültéri fa padló burkolatokat is, melyek esztétikus, környezetbarát, 3-4 generációt kiszolgáló termékek.

BONA Magyarország Fapadlóburkolat-védelem Kft.

Cím:
1117, Budapest Hengermalom utca 20/24.
telefon:
204-5617
fax:
204-5617
Tevékenység rövid leírása:
A legjobbat hozzuk ki a fapadlókból azzal, hogy a leginkább költséghatékony módon segítünk létrehozni a megfelelő minőségű felületet, támogatjuk Önt üzleti céljai elérésében. Építhetnek a padlókkal, üzleti vállalkozásokkal, az egész világot lefedő szervezetekkel kapcsolatos, hosszú időre visszatekintő tapasztalatainkra, amelyeket stabil, hosszú távú megközelítést valló vállalkozásunk révén szereztünk. A Bona mindenben a segítségére van, amire egy fapadlónak teljes élettartama alatt szüksége lehet. Feladatunk, hogy a legjobbat hozzuk ki minden fapadlóból, és ezt meg is tesszük környezetbarát termékeinkkel!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.