Értékelje a céget!
61 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Nestlé Hungária Kft.

Cím:
1013, Budapest Ybl Miklós tér 8.
fax:
224-1273
telefon:
224-1273
Tevékenység rövid leírása:
A Nestlé csoport, a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata és termékei már azelőtt ismertek voltak Magyarországon, mielőtt a cég az első külföldi befektetők egyike lett az országban. A Nestlé Hungária Kft., a Nestlé S.A. leányvállalata 1991-ben jött létre és 1300 embert foglalkoztat három gyárában.
A Nestlé magyarországi működésének kezdetei óta jelentős beruházásokat eszközölt a termelés fejlesztése érdekében. A kilencvenes évek elején a Szerencsi Édesipari Vállalat megvásárlásával a szerencsi és a diósgyőri gyár, valamint olyan híres hazai márkák tulajdonosává vált, mint a BOCI, a SZERENCSI, a FRUTTI és a Melódia.
A szerencsi gyár kapacitásának fejlesztése után csokoládé termékek gyártására specializálódott. Emellett a gyár a NESQUIK kakaópor gyártásának regionális központja is lett.
A Nestlé üreges csokoládéfigura-gyártása a diósgyőri gyárban koncentrálódik, innen látják el a CEFTA-országok mellett Nyugat-Európát, de a tengerentúlra is szállítanak.
1998-ban a Nestlé megvásárolta a Jupiter Állateledelgyártó Kft-t, a DARLING márka használati jogával és a büki gyárral együtt. A nedves állateledel-gyár kapacitásának megnövelése mellett egy új szárazeledel-gyár is felépült itt, így a teljes büki beruházás 6 milliárd forintra rúg. A gyár FRISKIES és DARLING állateledeleket gyárt Közép- és Kelet-európai országok számára. A CEFTA tekintetében Magyarország a Nestlé számára elsődleges beruházási központ.
2000-ben a Nestlé megvásárolta a Kékkúti Ásványvíz Gyártó, Töltő és Forgalmazó Rt-t. A tranzakció célja a Nestlé ásványvíz-iparágának továbbfejlesztése helyi termékek és nemzetközi projektek segítségével, valamint a térség folyamatosan növekvő ásványvíz piaca igényeinek kielégítése.
A magyar piacon a vállalat jelen van instant kávéval, édesipari termékekkel, konyhai termékekkel, kakaóporral, reggeliző pelyhekkel, csecsemőtápszerekkel, állateledellel és ásványvízzel leányvállalatán, a Perrier-Vittel-en keresztül.
Beruházásai hatására a Nestlé a gazdasági növekedés egyik jelentős fontosságú tényezője lett nemcsak Magyarországon, hanem az egész CEFTA régióban is.

Aroma Bázis Kft.

Cím:
2141, Csömör Iparterület, Határ út 1.
telefon:
28/507-110
telefon:
28/507-110
Tevékenység rövid leírása:
Aromagyártással foglalkozó, jelentős szakmai múlttal rendelkező magyar és holland tulajdonosaink 1993-ban alapították az Aroma Bázis Kft.-t. Célul tűzték ki, hogy elsősorban a magyar élelmiszergyártók számára, de ma már az exportpiacokra is, komplex aromatizálási szolgáltatást nyújtsanak a termékek kísérleti megtervezésétől kezdve a rendszeres aroma beszállításig.

Hogy lehetett eljutni a garázstól a korszerű jól felszerelt üzemig? Úgy, hogy minden tevékenységünkben és mindig szemünk előtt lebegett a jelszó
? Jót, s jól ?
és innen kezdve nincs már ebben semmi titok, hiszen az eltelt több mint tíz év után
a sokéves tapasztalatok alapján összeválogatott technológiai vonalak,
a szigorú és következetes minőség-ellenőrzés,
az intenzív, kreatív és körültekintő receptura fejlesztések és alkalmazási kísérletek,
az egész országra kiterjedő vevőszerviz, valamint a szomszédos országokban jól működő értékesítési hálózat,
a külső partnerekkel együttműködő, különlegesen műszerezett kutató bázisunk,
az EN ISO 9001:2000-es minőségbiztosítási rendszer és az erre épülő HACCP rendszer,
és a sok jól képzett fiatal, vagy tapasztalt, fiatalos munkatársunk
mint megannyi elem együttesen képezik a titok zálogát.

Koncentrált folyadék, por és emulziós aromák előállításával foglalkozunk az élelmiszeripar és a takarmánygyártás teljes spektruma számára, ezt a saját célokra gyártott alapanyagok széles köre teszi még színesebbé.

Gyártott és forgalmazott termékeink mind megfelelnek az EU előírásoknak, de külön kérésre alkalmazkodni tudunk más, konkrétan megfogalmazható nemzetközi előírásokhoz is.

Győződjön meg Ön is arról, hogy a
? Jót, s jól ?
jelszó hogyan érvényesül az Aroma Bázis gyakorlatában ma, amikor immár a legnagyobb hazai aromagyártóvá lépett elő.

Rubin Szegedi Paprikafeldolgozó Kft.

Cím:
6771, Szeged Szerb u. 173.
fax:
62/405-120
telefon:
62/405-120

KERRES SMOKE-AIR Kft.

Cím:
1112, Budapest Budaörsi út 146/C
telefon:
246-2901
telefon:
246-2901

Jégcsillag Kft.

Cím:
1039, Budapest Pablo Neruda u.2.
telefon:
243-9765
fax:
243-9765
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk élelmiszerkereskedelemmel foglalkozik.

GASTRO VEGO Bt.

Cím:
1213, Budapest Tárház u. 50
telefon:
276-9346
mobil:
276-9346
Tevékenység rövid leírása:
Régóta tevékenykedik az élelmiszeripari kereskedelemben.
Cégünk fő tevékenységi köre vendéglátó egységek, nagykonyhák folyamatos áruellátása étolajjal, pálmaolajjal, valamint ételízesítőkkel és fűszerekkel. Árainkat megpróbáljuk mindíg az adott piaci árakhoz, és viszonyokhoz igazítani, mivel célunk az eddigi népes vevőtáborunk megtartása mellett új vevők toborzása és ellátása is.
Budapesti megrendeléseket másnapi szállítással, vidéki vevőinket 2-3 nap alatt túrautvonalak szervezésével teljesítjük.

Szép Kis India - International Exotic Market

Cím:
1072, Budapest Wesselényi u. 36.
telefon:
1/413-6734
telefon:
1/413-6734
Tevékenység rövid leírása:
A fűszerek használata elválasztathatatlan az indiai konyhaművészettől. Különböző, változatos formában használjuk őket: frissen, éretten, szárítva, egészben, törve vagy éppen porrá őrőlve.

CZ Paprika Feldolgozó és Kereskedelmi Kft.

Cím:
6326, Harta Hunyadi u. 15.
telefon:
78/407-390
fax:
78/407-390
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk hagyományos, kisüzemi, kézi feldolgozású fűszerpaprikát állít elő. A termelés és feldolgozás az ökogazdálkodásra való áttérés második évében tart.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.