Értékelje a céget!
74 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Zsigmond Király Főiskola

Cím:
1039, Budapest Kelta u. 2.
telefon:
454-7600
e-mail:
454-7600
Tevékenység rövid leírása:
Államilag elismert magánfőiskola.
1.) A Gazdaság- és Vezetéstudományi Intézet a humánerőforrás-menedzser szakos hallgatók tanulmányait szervezi. Az intézetben a gazdasági élet, ezen belül különösen a munkaerő piac, a szakképzés, az emberi erőforrás menedzsment területén járatos, nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező elméleti és gyakorlati szakemberek oktatnak.
2.) A Kommunikáció- és Művelődéstudományi Intézet szervezi a kommunikáció és a művelődésszervező főiskolai szakok, valamint az andragógia, a kommunikáció és médiatudomány, valamint a szabad bölcsészet BA szakok működését. Az intézet célja az elméleti ismereteken túl a gyakorlati kurzusok, valamint az iskolán belüli stúdiógyakorlat és a széleskörű szakmai gyakorlati hely-kínálat biztosítása. Az elméleti és gyakorlati szakemberekből álló tanári gárda a humán- és társadalomtudományi területeket fogja át interdiszciplináris megközelítéssel. Ennek érdekében kommunikációs szakemberek, média-elemzők, PR-szakértők, nyelvészek, politológusok, szociológusok, kulturális- és közművelődési szakértők, antropológusok, andragógusok, filozófusok egyaránt tanítanak. Kutatásaik ide vonatkozóan hazai és nemzetközi viszonylatban is ismertek.
3.) A nemzetközi kapcsolatok, politológia, nemzetközi tanulmányok szakok oktatására sokoldalú oktatói gárda szerveződött meg a Zsigmond Király Főiskolán. A szakok képzését a Nemzetközi és Politikai Tanulmányok Intézete szervezi. A szakok interdiszciplináris jellegének megfelelően történészek, politológusok, szociológusok, földrajz és közgazdász szakos oktatók és jogászok egyaránt tanítanak. E szerteágazó érdeklődés az intézet tudományos kutatásaiban is érezteti hatását.
4.) Módszertani és Informatikai Tanszék
5.) Tájékoztató az idegennyelvi képzésről
A képzés célja segítséget nyújtani az adott szakon, a főiskolai diploma megszerzéséhez szükséges, a jogszabályok által megszabott idegennyelvi kritérium-követelmények sikeres és időben történő teljesítéséhez. A képzés alapképzési részből (ami benne foglaltatik a tandíjban) és igény szerint kedvezményes áron nyújtott kiegészítő képzésből áll.
A képzés felépítése:
A Zsigmond Király Főiskolán a művelődésszervező-kommunikáció és humánerőforrás-menedzser szakos, nappali tagozatos hallgatók egy félév során 30 órát hallgathatnak egy nyelvből.
A nemzetközi kapcsolatok szakos nappali tagozatos hallgatók félévente 60 órát fordíthatnak egy nyelv tanulására. A nemzetközi kapcsolatok szakos, levelező tagozatos hallgatók félévente 30 órát fordíthatnak nyelvtanulásra.
A választható nyelvek az alábbiak:
angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol.


A Zsigmond Király Főiskola keretszerződés keretein belül kedvezményes szálláslehetőségeket biztosít nappali és levelező hallgatói számára egyaránt.
Kollégiumi lehetőséget tudunk ajánlani
1. TOURING KOLLÉGIUM


RÉSZLETEK:
1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 38.
Tel.: (06-1) 250-3184, 454-0814
Fax: (06-1) 243-1595
E-mail: sales@gerandhotels.hu


A főváros észak-budai részén, a harmadik kerületben, kellemes zöldövezetben, a Hév megállótól 5 percre található.

Wesley János Lelkészképző Főiskola

Cím:
1086, Budapest Dankó u. 11.
telefon:
210-5400/106
fax:
210-5400/106
Tevékenység rövid leírása:
Teológus és lelkész szak, vallástanár szak, általános szociális munkás szak, környezetbiztonság szak.
A teológia vallástanári és szociális munkás szak tanszékeinek tanári karát egyaránt elismert és elhivatott tudósok alkotják, akik hisznek az iskola fontosságában.


A Wesley János Lelkészképző Főiskola továbbképzési programokat hirdet meg a szociális és a gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézetekben dolgozó szakemberek számára!

Budapesti Műszaki Főiskola Bánki Donát Gépészmérnöki Főiskolai Kar

Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Kar

Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Kar

Cím:
1149, Budapest Buzogány utca 11-13.
telefon:
467-7800
fax:
467-7800
Tevékenység rövid leírása:
2000. január 1-jétől - a felsőoktatási intézmények integrációjának keretében - a Külkereskedelmi Főiskola a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Karaként működik tovább.

A Tan Kapuja Buddhista Egyház és Főiskola

Cím:
1098, Budapest Börzsöny u. 11.
telefon:
280-6712
fax:
280-6712
Tevékenység rövid leírása:
A Tan Kapuja Buddhista Egyházat 1991/2535-ben azért hozta létre a 108 Alapító, különböző buddhista közösségek tagjai, hogy az a buddhizmus tanításait felsőfokon képviselje Magyarországon.
Vezető szerve a Közösségek Tanácsa, amely jelenleg egy japán, egy koreai, egy tibeti és két magyar, azaz öt buddhista közösségből áll.

Heller Farkas Főiskola

Cím:
1077, Budapest Rózsa u. 4-6.
telefon:
322-6879
telefon:
322-6879
Tevékenység rövid leírása:
A főiskola története:Napjainkra Magyarországon kialakult a piacgazdaság, felerősödtek az európai uniós csatlakozás és a globalizáció tendenciái, létrejött egy új gazdasági struktúra, melyben a korszerű szolgáltató ágazatok, a kommunikációs technológia és a turizmus egyre nagyobb szerepet kap. A gazdaság ilyen irányú munkaerő-piaci igényét hivatott kiszolgálni a Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző (KIT) által létrehozott alapítványi főiskola, amelynek megalapítását több éves fejlesztő munka és akkreditációs eljárást követően az Országgyűlés 2000. október 17-i ülésnapján fogadta el a CVII. számú törvénnyel. Ezt követően adta ki az oktatási miniszter a szakindítási engedélyeket. Ezáltal az új Főiskola állami elismerést kapott, ami azt jelenti, hogy az itt megszerzett diploma egyenértékű az állami és egyházi főiskolákon megszerezhető diplomákkal.A Főiskola koncepciójának kidolgozásánál a fő cél az volt, hogy a tanterv és a tananyagok összeállításával, a tanárok felkérésével olyan oktatási bázist hozzanak létre, amely tükrözi a vidékfejlesztés szükségességét, tudatosítja a szolgáltatások különösképpen a turizmus GDP-n belüli arányának fontosságát. Ennek megfelelően a Főiskola küldetésének tekinti a széles látókörű, magas szintű elméleti, gyakorlati tudással rendelkező, idegen nyelven kommunikálni képes, az Európai Unióra felkészült gazdasági és turisztikai szakemberek képzését.A főiskola a XXI. század első évében, 2001. szeptemberében kezdte meg első tanévét. A főiskolán jelenleg közel 3000 hallgató folytatja tanulmányait, a nappali tagozaton államilag finanszírozott és költségtérítéses formában, a levelező tagozaton költségtérítéses formában.További információkért tekintse meg főiskolánk honlapját!Diplomát adó képzések
Turizmus-vendéglátás alapszak (BA)

Gazdálkodási és menedzsment alapszak (BA)Felsőfokú szakképesítést tanusító bizonyítványt adó képzések
Idegenforgalmi szakmenedzser (OKJ 55 7872 01)

Vendéglátó szakmenedzser (OKJ 55 7822 01)További információkért tekintse meg főiskolánk honlapját!

Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Kar Zalaegerszegi Intézet

Eötvös József Főiskola Gyakorló Általános Iskola

Cím:
6500, Baja Bezerédj u. 16.
telefon:
79/425-444
:
79/425-444

Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar Továbbképzési és Szakképzési Központ

Cím:
1149, Budapest Buzogány u. 10-12.
telefon:
469-6702
:
469-6702
Tevékenység rövid leírása:
Pénzügy, számvitel, informatika, vállalkozószervező, humán erőforrás menedzsment, főiskolai képzés (7 félév); banki, pénzügyi, számviteli szakügyintéző felsőfokú szakképzés (4 félév), szakirányú továbbképzés; tanfolyamos, felnőtt oktatás és egyéb kép Foglalkoztatottak száma: 403

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.