Értékelje a céget!
3 találat 1

Agroil-P Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Kállói út.77/a
fax:
42/595-264
fax:
42/595-264
Tevékenység rövid leírása:
A minőségi szolgáltatás érdekében termékprofilunkat a széles választékot nyújtó LIQUI MOLY egyedülálló termékeivel tettük teljessé.

Kenőanyag-Nagyker Kft.

Cím:
1142, Budapest Tahi utca 97-101
e-mail:
info@gunk.hu
fax:
info@gunk.hu
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységeink: Re-Cord, Mol, Shell, Agip, Castrol kenőanyagok kis- és nagykereskedelme, kenéstechnikai szaktanácsadás, fáradtolaj elszállíttatás térítésmentesen, autófelszerelési és autóápolási cikkek kereskedelme.
A Kenőanyag-Nagyker Kft-t 2001-ben alakult. Cégünk elsősorban kenőanyagok, adalékok, autóápolási szerek és felszerelési tárgyak forgalmazásával foglalkozik. A cég tulajdonosai magyar magánszemélyek, akik 1993 óta foglalkoznak kenőanyagokkal. Kiszolgáljuk mind a magánszemélyek, mind a vállalatok, intézmények kenéstechnikai igényeit. Az általunk forgalmazott kenőanyagok választéka rendkívül széles. A legkorszerűbb szintetikus kenőolajok mellett a hagyományos kínálatot is felölelő közlekedési és ipari kenőanyag választékon felül, a legkülönlegesebb követelményeknek is megfelelő, speciális kenőanyagok is megtalálhatók. A főbb márkák, amelyeket forgalmazunk, a következők: AGIP , MOL, SHELL, CASTROL, Q8, RE-CORD, Termékpalettánkon megtalálhatók a gondtalan autózáshoz nélkülözhetetlen kiváló minőségű és árú felszerelési tárgyak és kiegészítő termékek. Fontos szolgáltatás a kenőanyagokhoz kapcsolódó teljes műszaki-vevőszolgálati tevékenység is. Társaságunk a használt kenőanyagok és a keletkezett veszélyes hulladék (szennyezett felitató anyagok, szurok és üres flakonok, stb.) elszállítását is elvégezteti. A teljes kenőanyag ellátáshoz hozzátartozik a kenéstechnikai szaktanácsadás is. Beszállító partnereink laborhátterével az olajcserék közötti időszakban is bármikor ellenőrizhető a kenőanyag pillanatnyi minősége, amely kiváló lehetőséget adhat a csereperiódus idejének kitolására, valamint az esetleges szerkezeti hibák feltárására. Ezzel a módszerrel megelőzhető a nagyobb hibákból adódó esetleges károk kialakulása.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.