Értékelje a céget!
135 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Boda Autóvillamossági Kft.

Cím:
7632, Pécs Melinda u. 2/2.
fax:
72/438-041
telefon:
72/438-041
Tevékenység rövid leírása:
A Boda Kft. autóvillamossági alkatrészek kereskedelmével, javításával és felújításával foglalkozik. Alkatrészforgalmazás Fiat 500-as és más olasz veterán autókhoz. Ezenkívül még vállaljuk Fiat 500-as szakszerű felújítását is.

Adis Kft.

Cím:
1119, Budapest Fehérvári út 113.
telefon:
(1) 481-0288
telefon:
(1) 481-0288

FÉMKER Kft.

Cím:
9027, Győr Hűtőház út. 6.
fax:
96/ 313-513
telefon:
96/ 313-513
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a FÉMKER Fémkereskedelmi és Másodlagos Anyagokat Hasznosító Kft. néven 1990-ben alakult. Alaptevékenysége a hulladékok, ipari alapanyagok, elsősorban különféle összetételű és minőségű színesfém, vas hulladékok,
ipari másodnyersanyagok, kohászati alapanyagok, átvétele, előkezelése, vevő igénye szerinti feldolgozása, hasznosítása és azok időre történő kiszállítása.

Vevőink szinte minden esetben vég felhasználók, aminek köszönhetően mindig versenyképes árakkal vagyunk jelen akár a hazai, vagy a külföldi piacokon is egyaránt.


Cégünk központi telephelye Győrben, az Ipari Parkban található.
Hulladékkezelő telephelyünk 27.000 m2 alapterületű, ami a megfelelő környezetvédelmi előírások szerint lett kialakítva. Itt végezzük az anyagok és a hulladékok tárolását, válogatását, darabolását, bálázását kiszállításra történő előkészítését.
Fióktelepünk Dombóváron a Kaposszekcső Ipari Park területen található, ami vas és színesfém hulladékok átvételére, azok feldolgozására szakosodott.


2007?ben megvásároltuk a nagykanizsai székhelyű MURAFÉM Kft-t, ahol közel 100 000 tonna vashulladékot forgalmazunk évente.
2008-ban Mezőcsáton vásároltunk egy 3 hektáros, teljes infrastruktúrával, 16 vagon befogadását lehetővé tevő telephelyet, ahol jelentős mennyiségű vas-és színesfém hulladék forgalommal számolunk.

Cég csoportunk jelenleg mintegy 90 főt foglalkoztat, havonta több mint 15 000 tonna hulladékot forgalmaz. Ezzel a mennyiséggel társaságunk az egyik legjelentősebb hazai hulladék feldolgozók, forgalmazók közé tartozik.
Cégcsoportunk éves árbevétele 17 000 millió Ft.

Ügyfeleink növekvő elvárásainak megfelelően cégünk MSZ EN ISO 9001 valamint ISO 14 001 környezetirányítási és minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik, mely folyamatos fejlesztés alatt áll.

Szolgáltatásaink
A legjobb műszaki és személyi állománnyal rendelkezünk a hulladékok legkorszerűbb feldolgozásához és tárolásához.
Az alapító és a cégcsapat több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hulladék kereskedelemben.
Műszaki hátterünket a piaci igényekhez megfelelően igazítottunk.
Szállítási feladatainkat alapvetően saját járművekkel oldjuk meg. Saját járműparkunk 9 db multilift rendszerű konténeres jármű szerelvényből, mintegy 200 db 30-36 köbméteres konténerből, 9 db 80 m3-es kipper tehergépkocsiból áll.
Természetesen fuvarjainkat úgy alakítjuk, hogy partnereink a legmegfelelőbb, legpontosabb kiszolgálást kapják. Logisztikai osztályunk munkatársai akár a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.
Hulladékok elszállítását úgy intézzük, hogy azzal a megbízóink termelését semmi esetben se akadályozzuk.
A begyűjtő helyekre igény szerint megfelelő méretű, konténereket biztosítunk.
Vállalkozni tudunk, veszélyes és hasznosítható hulladékok együttes kezelésére is, külön megegyezés alapján.
Vállalni tudjuk termelő és hulladékkezelő cégek komplex környezetvédelmi feladatainak ellátását. A cégünk környezetvédelmi szolgáltatás keretében ? a megrendelő tevékenységét figyelembe véve ? vállalja, hogy a környezetvédelmi jogi
szabályozásnak megfelelően és végrehajtásaiban foglalt feladatok szolgáltatás jellegű ellátását, kiemelten az alábbi feladatok elvégzését:

?Környezetvédelmi szabályzatok és eljárási utasítások elkészítése, meglététnek ellenőrzése és folyamatos karbantartása.
?A rendeletben előírt környezetvédelmi jelentések és bevallások elkészítése.
?A vonatkozó rendeletek hatálya alá eső hulladékokkal kapcsolatos intézkedések megtétele.
?A zaj, levegő-, víz-, és szennyvíz-tisztaságvédelmi jogszabályokban foglaltak betartásának ellenőrzése, tanácsadással, valamint a szükséges dokumentumok elkészítése.
?Környezetvédelmi hatósági ellenőrzések során személyes közreműködés.
?Munkaterületek ellenőrzése, észrevételek jelzése, jegyzőkönyv készítése, tájékoztatás az aktuális változásokról és hiányosságokról.
A környezetvédelmi szolgáltatási szaktevékenységet felsőfokú környezetvédelmi szakmérnök végzi.

Cégünk a szükséges hatósági engedélyekkel rendelkezik, illetve kizárólag veszélyes hulladékokra szakosodott alvállalkozókkal is közvetlen kapcsolatban áll.
Épületek, csarnokok, egyéb ipari létesítmények bontását, hulladékok elszállítását is vállaljuk.
A FÉMKER Kft. jelentős beszállítója a legnagyobb hazai és külfőldi fémhulladék feldolgozó, hulladékhasznosító cégeknek.
A felvásárlást az egész ország területéről végezzük kereskedőktől és termelőktől egyaránt.

Társaságunk biztos pénzügyi likviditással rendelkezik, ezért nagyobb projektek lebonyolítását is biztonsággal tudja vállalni, ennek köszönhetően szállítói tartozásinkat is minden esetben pontosan teljesítjük.

Fő irányelvünk a megfelelő magas színvonalú precíz és pontos munkavégzés, hatékony hulladékgazdálkodás a környezetünk épségének megőrzése mellett

Kreil Borkereskedés

Cím:
1014, Budapest Hess András tér 4.
e-mail:
info@kreil.hu
telefon:
info@kreil.hu
Tevékenység rövid leírása:
Forgalmazott boraink különböző régiókból, kis és nagy pincészetekből, termelőktől, kereskedőktől egyaránt megtalálhatók. Létrehoztunk egy Magyarországon egyedülálló biobor nagykereskedést, amely a lehető legszélesebb körben fogja össze a magyar bioborokat. Referencia üzletünk Budapest legpatinánsabb kerületében, a Budai Várban található. Címünk: 1014 Budapest, Hess András tér 4. A neves borok mellett kiegészítőket is forgalmazunk.

Exim Bodor Bt.

Cím:
1134, Budapest Tisza utca 6.
mobil:
06 30/ 222-1226
fax:
06 30/ 222-1226
Tevékenység rövid leírása:
Teljeskörű külkereskedelmi ügyintézés, mely magában foglalja az export-import bonyolítást, szállítmányozást és vámügyintézést.

Bodzatermelők Értékesítő Szövetkezete (BOTÉSZ)

Cím:
2473, Vál Vajda János u. 12.
fax:
22/559-412
telefon:
22/559-412
Tevékenység rövid leírása:
Értékesítő szövetkezetünk 1999. január 14-én alakult 12 taggal. Azóta közel 100 tagot vett fel a szövetkezet és még ennyien jelezték felvételi szándékukat.

Révész Trans Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Szabadságbokor 1.
telefon:
49/521-665
mobil:
49/521-665
Tevékenység rövid leírása:
A Révész Trans Kft. 1998. február 1-én alakult meg és kezdte meg működését.
A Társaság alapítói a Révész Eurotrans Nemzetközi Fuvarozó Szállítmányozó és Szolgáltató Kft. és a Tiszai Vegyi Kombinát Rt.. Az alapítói szándékoknak megfelelően a Révész Eurotrans Kft. 1999 -ben a TVK Rt. üzletrészének kivásárlásával a Révész Trans Kft. 100 % -os tulajdonosává vált.
Intenzív fejlesztés eredményeként egy 30 járműszerelvényből - közúti vontatóból és speciális siló félpótkocsiból - álló eszközállománnyal 2000. év februárjától a Társaság bekapcsolódott a nemzetközi silós árufuvarozásba, amely a cég meghatározó tevékenységévé lépett elő.
Napjainkra a nemzetközi silós fuvarozásban résztvevő járművek darabszáma elérte a hatvanat, míg a Társaság munkavállalóinak száma az alakuláskori ötvenhat főről 150 fő-re emelkedett.
A silós fuvarozás háttérfeltételeinek javítása érdekében egy speciális silós járműszerelvény tisztító létesítésére került sor a Révész Trans Kft. tiszaújvárosi telephelyén, amely 2001. februárjában lett üzembe helyezve. A létesítményben korszerű technológia működtetésével végzik a siló félpótkocsik belső terének, szerelvényeinek kitisztítását és külső mosását. Ezáltal minimálisra csökkenthető az ömlesztett áruszállításban az anyagszennyeződés kockázata. A szolgáltatás külső partnerek részére is elérhető.
Logisztikai tevékenységünket a vámszolgáltatások területén is folyamatosan bővítjük. Nyíregyházi telephelyünkön vámügynökséget működtetünk.

Bútordiszkont

Cím:
3600, Ózd Bolyki T. u. 8.
telefon:
30/9535-033
fax:
30/9535-033
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a bútoripar területén tevékenykedik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.