Értékelje a céget!
14 találat 1 | 2

Bútoripari Kft.

Cím:
1035, Budapest Raktár u 21
telefon:
250-1962
telefon:
250-1962
Tevékenység rövid leírása:
A Bútoripari Kft. a Bútoripari Egyesülés jogutódjaként jött létre 1988-ban, iroda- és lakásbútor berendezési tevékenységgel. Mintatermeink a Budapest III. kerület, Raktár u. 13-21. szám alatt találhatók.

Magyar és külföldi gyártmányú irodabútorok és lakásbútorok széles választékát kínáljuk, melyek magas minőségi és esztétikai színvonalat képviselnek. Nagy gyakorlattal rendelkező szakemberekkel igyekszünk vásárlóink igényeinek legteljesebb kielégítésére a forma, praktikum, és az ergonómiai követelmények tekintetében.

Az áruválaszték biztosítására több mint 70 céggel állunk szállítási kapcsolatban. Vásárlóink sokféle bútorcsaládból választhatnak, melyek mindegyikéhez szín, forma és elemválaszték tartozik. A forgalmazott termékek felölelik az irodai berendezések teljes választékát, a klasszikus vezetői és dolgozói bútoroktól, székektől a modern adat- és irattárolási rendszereken keresztül a térelválasztó falakig, iskola-, lakás- és könyvtárberendezések, öltöző- és tárolószekrények, szálloda-, étterem-, presszóberendezések, árnyékolás- és világítástechnikai eszközökig. Ismeretlen

ITS Kft.

Cím:
1052, Budapest Bécsi u. 5. IV. emelet
fax:
266-5414
telefon:
266-5414

F-Stúdió Kft.

Cím:
1027, Budapest Kapás u. 11-15.
telefon:
457-9111
fax:
457-9111
Tevékenység rövid leírása:
Az F-Stúdió Kft. az olasz Faram Group, Európa egyik legnagyobb és legnépszerűbb olasz irodabútor-gyártójának magyarországi képviselője. Nálunk az értékesítés minta után történik. Vállaljuk a bútorok szállítását és összeszerelését is.

RIM Hungária Kft.

Cím:
1118, Budapest Hársmajor u.8.
fax:
1/319-6241
telefon:
1/319-6241
Tevékenység rövid leírása:
A cég fő küldetése "Az egészséges ülésért" szlogen, valamint ennek a jelszónak alárendelt azon szándék, hogy olyan székeket gyártsanak és adjanak el, amelyek hozzájárulnak az irodai környezet egészségesebbé tételéhez.

Bohémia Bútor Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Bohémia Bútor Kereskedelmi Kft. 2001 májusában kezdte meg működését, kezdetben cseh gyártmányú bútorokkal foglalkoztunk, de időközben a választék kibővült szlovák és olasz gyártmányú fabútorokkal, szlovák és cseh gyártmányú kárpitozott bútorokkal. A Bohémia forgalmazásában található választékra jellemzőek a letisztult, modern formák, a gondos kivitelezés, a felhasznált nemes anyagok, a változatos színek, valamint a bőséges elemválaszték.

A cég 1135 Budapest, Hun u. 2. szám alatti üzletében megtekinthető a kínálat jelentős része, ahol megrendelhetők a kiválasztott termékek. Szállítási határidő a termékek nagyobb részére hat hét, amelyet beszállítóink igen komolyan betartanak.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.