Értékelje a céget!
68 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Hungaro-Bonheur Kft.

Cím:
1097, Budapest Könyves K. krt. 12-14.
fax:
243-4668
telefon:
243-4668
Tevékenység rövid leírása:
Magyarországi Vőfélycentrum, ahol minden gondjára talál megoldást! Vőfélyek, ceremóniamesterek moderátorok biztosítása esküvőkre, rendezvényekre. Teljeskörű esküvőszervezés, illetve részfeladatok vállalása szervezési díj nélkül! Gyakorlott esküvőszervező munkatársaink várják a hívását bármely napszakban. Ingyenes esküvői szaktanácsadás, segítségnyújtás akár azonnal! Új szolgáltatásunk már az interneten is: esküvő-csevegő!

Special Days Esküvőszervező iroda

Cím:
1136, Budapest Hegedűs Gyula u. 1.
mobil:
70/ 337-8057
fax:
70/ 337-8057
Tevékenység rövid leírása:
Valami más, valami új. Több mint 10 év rendezvényszervezői tapasztalattal a hátunk mögött, több tucat nagykövetet, hazai és nemzetközi prominens személyiséget is felvonultató rendezvények megszervezése után cégünk átalakításával az volt a célunk, hogy fejlődjünk, és a mi részlegünk a családi rendezvényekre, elsősorban esküvőkre koncentrálva még jobb szolgáltatást nyújtson! Megnéztük Európa nagyvárosaiban, hogyan csinálják mindezt. Tanultunk és a tanultakat alkalmaztuk a magyar sajátosságokhoz. Egyszerre akarunk hagyományőrzők és hagyomány teremtők lenni. Kihasználunk mindent, amit a modernitás nyújt, de ügyelünk arra, hogy ez ne menjen az elegancia, a jó ízlés rovására. A régi, biztonságos megoldásokat ötvöztük az új, mindent megoldani képes eszközök hatékonyságával. Ennek eredménye lett a Special Days Belvárosi Esküvő és Ünnepi Szalon, amely több mint bolt és több mint esküvőszervező iroda. Otthonos, családias, intim, finom polgári környezetben egy helyen sorakoztat fel minden szolgáltatást és terméket, amelyekre szükség lehet a különleges napon.

Hotel Benczúr

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Szállodánk Budapest központjában az elegáns diplomata negyedben található, két percre a Hősök terétől. 100 db 3-csillagos és 60 db. 4-csillagos színvonalú szoba várja a vendégeket.
A szobák mindegyike tv-vel, telefonnal, minibárral Internet kapcsolattal rendelkezik, a 4-csillagos szárny teljesen, a 3-csillagos részben légkondicionált. Szállodánk 7 rendezvénytermében lehetőség lehetőség nyílik különféle rendezvények lebonyolítására is. A legnagyobb különterem 220 fős, a legkisebb 20 fős befogadóképességű.

Sharon I.M.R. Service Bt.

Cím:
1173, Budapest Pesti út 64.
fax:
256-4380
telefon:
256-4380
Tevékenység rövid leírása:
Ügynökségünk 480 hostot és hostesst foglalkoztat. Regisztrációs díj nincs. Cégünk különlegessége MEGLEPETÉSLÁNY TORTÁBAN.
A társközvetítés hölgyek részére ingyenes.
Társközvetítés külföldi fiataloknak.

Borzák Tibor

Cím:
2000, Szentendre Szűcs József 28.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A mai világban mindenki siet, rohan, igyekszik minél rövidebb idő alatt teljesíteni feladatait, hogy azokból mind többet elvégezve elégedetten zárja a napot, a hónapot és az éveket. Ugyanakkor a pontosság, a precizitás vagy az odafigyelés mindenek felett az egyik legfontosabb szempont, hiszen e nélkül nem tudunk megfelelően teljesíteni sem magunk, sem a környezetünk előtt. További információ: www.faraoiroda.hu honlapunkon!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.