Értékelje a céget!
33 találat 1 | 2 | 3 | 4

Namida Kft.

Cím:
2363, Felsőpakony Dr. Jáhn F. u. 13.
telefon:
29/317-604
fax:
29/317-604

Joli Menyasszonyi Ruhaszalon

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Kedves leendő Menyasszonyaink! 25 éves működését ünnepli a Joli Menyasszonyi ruhaszalon. 2004-es évben születésnapi ajándékkal hihetetlenül kedvezményes áron ajánljuk kollekciónkat. Látogassa meg szalonunkat és ünnepeljünk együtt.

Etelka esküvői és alkalmi ruhakölcsönző

Perlina Esküvői Ruhaszalon

Cím:
1067, Budapest Teréz krt.26.
telefon:
321-6564
fax:
321-6564
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk egyedi jellegű esküvői és alkalmi ruhák, valamint különleges kiegészítők kölcsönzésével és eladásával foglalkozik - középkategóriás árakkal!
Nyitvatartás:H-P:10-18-ig Sz:10-14-ig.

Hattyú Esküvői Ruhaszalon

Cím:
1065, Budapest Teréz krt. 40., II. em. 18.
telefon:
332-4483
:
332-4483
Tevékenység rövid leírása:
Vadonatúj, egyedileg varrott menyasszonyi ruhákat adunk kölcsönbe, de természetesen, ha valaki szorosabban kötődik a kiválasztott ruhához, meg is veheti. Ruháink több méretben is kölcsönözhetőek, kifejezetten nagy méretu ruhákkal is szolgálhatunk. Emellett koszorúslány-, menyecske és szalagavató ruhákat is bemutatunk. A választékból a kellékek sem maradhatnak el, fátylak, fejékek, ékszerek, kesztyuk és kiegészítő virágdíszek is megtalálhatók termékpalettánkon. Egyedi megrendelésre vállaljuk bármilyen méretű és kialakítású fátylak elkészítését is. Nyitvatartás: Hétfő-péntek 10-18 óra Szombat 10-13 óra

Csodaest Kft.

Cím:
1204, Budapest Bácska tér 9.
fax:
06-1/283-7471
e-mail:
06-1/283-7471
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk tagjai több éves tapasztalatra építve - felmérve a vendéglátó iparág főbb elvárásait - alakította ki struktúráját, melynek legfontosabb pillére, hogy a rendezvény-szolgáltató cégeket megfelelő minőségű eszközökkel lássa el, hozzájárulva a tökéletes lebonyolításhoz.
Cégünk megtesz mindent azért, hogy továbbra is piacvezető pozícióban maradjon ebben a szolgáltatási szektorban, mivel a catering szolgáltatók eszközháttér ellátói vagyunk.

Tisztelt Hölgyem / Uram !

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek és Munkatársainak cégünket, a CSODAEST Kft-t, amelyről már valószínűleg hallott, de képzeletében már biztosan megálmodott minket. Társaságunk tagjai több éves tapasztalatra építve - felmérve a vendéglátó iparág főbb elvárásait - alakította ki struktúráját, melynek legfontosabb pillére, hogy a rendezvény-szolgáltató cégeket megfelelő minőségű eszközökkel lássa el, hozzájárulva a tökéletes lebonyolításhoz. Mindenki szembesült már azzal a ténnyel, amikor a rendezvény kezdete előtt derült ki, hogy valami hiányzik, ezt az érzést már elfelejtette mindaz, aki listánkból állítja össze eszközigényét és speciális elképzeléseit. Cégünk megtesz mindent azért, hogy továbbra is piacvezető pozícióban maradjon ebben a szolgáltatási szektorban, mivel a catering szolgáltatók eszközháttér ellátói vagyunk.

Mottónk:

- Szükség van arra a helyre, ahol minden, mindenkor megtalálható -

Számunkra fontos Megrendelőink eszközigényének kielégítése, valamint abban az esetben, ha a Megrendelőnek különleges igénye van, (pl.: forgószínpad, speciális díszlet, stb.)
technikusaink készséggel állnak az Ön és Partnereik rendelkezésére.

Repertoárunkban az is megtalálható, amire sokan nem is gondolnak, vagy elméletileg nem is létezik. Eszközeinket praktikus egyedi méretre gyártott műanyag ládákban biztosítjuk.
A rendezvény idejére igénybe vehető saját munkatársunk, aki segít a háttérmunkák szakszerű megoldásában. Amennyiben Önöknek nem áll módjukban a szállítást megoldani, úgy igénybe vehetik a szállítás,
rakodás szolgáltatásunkat is, melyet gépjármű parkunk biztosít.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.