Értékelje a céget!
56 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

ENTESZT-Győr Kft.

Cím:
9084, Győrság Petőfi út 30.
telefon:
96/570-521
telefon:
96/570-521
Tevékenység rövid leírása:
A családi házaktól az áruházakig vállalunk villanyszerelést, riasztók, biztonságtechnikai berendezések telepítését. Referenciáink: Skála Áruházak, Centrum Rt., Herendi Porcelángyár, Budapesti Akkumulátorgyár, Debreceni Bőrgyár.

MENERGA Hungária Energiatechnikai Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A MENERGA cég mindez ideig több mint egymillió négyzetméter vízfelület klimatizálásának tapasztalatával rendelkezik.

GREENERGY Hungary Holding Kft.

Cím:
1138, Budapest Váci út 141.
fax:
06 (1) 797 3764
telefon:
06 (1) 797 3764
Tevékenység rövid leírása:
A Greenergy cégcsoport egy környezettudatos, innovatív technológiákra épülő energiatermelő és energiahatékony erőműveket fejlesztő, üzemeltető vállalat.

A Greenergy célja olyan energiahatékony és tiszta energiát termelő, decentralizált kiserőművek létrehozása, amelyek - a meglévő energiaforrásokhoz és az ország adottságaihoz illeszkedve -hatékonyan biztosítják az ügyfelek rendszerigényéhez igazított energiaellátást, miközben kiemelt figyelmet kap környezetünk védelme és az energiaellátás biztonsága.

A Greenergy tevékenysége jelenleg elsődlegesen a kapcsolt villamos- és hőenergia termelésre (CHP) épül. Ezzel párhuzamosan a Társaság új zöld- és barnamezős fejlesztéseinél elsődleges prioritást kapnak a szél- és a biomassza erőművek. A hazai alapítású Greenergy 2002. óta van jelen clean-tech piacon.

A Greenergy által kínált megoldás MAGA AZ ENERGIA, melyhez kapcsolódóan a Társaság tevékenysége lefed minden olyan területet, amely a költséghatékony és környezetbarát energia biztosításához elengedhetetlen, úgy mint:

Projektfejlesztés
energiahatékony CHP energiarendszerek tervezése és kivitelezése;
megújuló energiát ? elsősorban szél- és bioenergiát - hasznosító erőművek tervezése és kivitelezése önálló vagy kiegészítő jelleggel,
fejlesztésekhez kapcsolódó projektfinanszírozás biztosítása.


Energiaszolgáltatás
saját tulajdonú erőműveink üzemeltetésén keresztül biztosítjuk partnereink hő- és villamosenergia ellátását.


A Társaság tevékenységének három alappillérre megalapozott műszaki és technológiai know-how, a dinamikus üzletfejlesztési és marketing innováció, valamint az erős projektfinanszírozás.

A Greenergy által tulajdonolt és/vagy üzemeltetett erőművek a gyárkapun belülre telepített önálló energiaforrásként látják el ? többek között ? a General Electric hazai gyáregységeit, a Coca-Cola dunaharaszti gyáregységét, a budapesti és a bajai távhő vállalatot, az egri Park Hotelt, a budai Rózsakert bevásárlóközpontot.

A cégcsoport tulajdonában és üzemeltetésében lévő 12 erőmű jelenlegi beépített kapacitása 50 MWe, éves árbevétele eléri a 10 milliárd forintot.

Paksi Atomerőmű Rt.

Gázturbinás Erőműveket Üzemeltető és Karbantartó Kft. - GTER Kft.

Cím:
1011, Budapest Vám u. 5-7.
telefon:
224-6311
fax:
224-6311
Tevékenység rövid leírása:
A GTER Kft. feladata az MVM Rt. tulajdonában lévő gázturbinás erőművek kezelési és üzemfelügyeleti, valamint az irányítástechnikai berendezések karbantartási feladatainak ellátása.

Schrack Energietechnik Kft.

Cím:
1172, Budapest Vidor u. 5.
fax:
253-1490
telefon:
253-1490
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk több évtizede kiemelkedik már a kisfeszültségű villamosenergia ellátás szakterületén és igyekszik ezen a területen a legmegfelelőbb partner lenni minden ügyfél számára.

Sinesco Energiaszolgáltató Kft.

Cím:
1139, Budapest Váci út 81-85.
telefon:
298-8230
fax:
298-8230
Tevékenység rövid leírása:
ESCO - Energetikai beruházások megvalósítása.
A SINESCO Kft. ESCO szolgáltatást nyújt önkormányzatok, hőenergia termelő és hőfogyasztó társaságok számára.

Turbine Parts Műszaki, Kereskedelmi és Tanácsadó Bt.

Cím:
6000, Kecskemét Hornyik János krt. 4.
telefon:
76/418-883
:
76/418-883
Tevékenység rövid leírása:
A Turbine Parts Műszaki, Kereskedelmi és Tanácsadó Bt. 1997 elején lett alapítva. A cég munkatársai évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek elsősorban az energiaipar, illetve a gáz- és olajipar területein alkalmazott gázturbinás hajtások telepítése, tervezése, üzemeltetése és karbantartása területén.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.