Értékelje a céget!
61 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

FŐSZER Zrt.

Cím:
1061, Budapest Paulay Ede u.22-24.
e-mail:
info@foszerrt.hu
:
info@foszerrt.hu
Tevékenység rövid leírása:
Sok szeretettel köszöntjük a megújult Főszer Rt. - az ország egyik legnagyobb múltra visszatekintő villanyszerelési kivitelezési vállalkozásának - honlapján. Következő oldalainkon megismerkedhet vállalatunk történetével, tevékenységével, valamint minőségbiztosítási rendszerünk alapjául szolgáló új stratégiánkkal. Betekintést nyerhet referencia munkáinkba és éppen aktuális projektjeinkbe is.

GREENERGY Hungary Holding Kft.

Cím:
1138, Budapest Váci út 141.
fax:
06 (1) 797 3764
telefon:
06 (1) 797 3764
Tevékenység rövid leírása:
A Greenergy cégcsoport egy környezettudatos, innovatív technológiákra épülő energiatermelő és energiahatékony erőműveket fejlesztő, üzemeltető vállalat.

A Greenergy célja olyan energiahatékony és tiszta energiát termelő, decentralizált kiserőművek létrehozása, amelyek - a meglévő energiaforrásokhoz és az ország adottságaihoz illeszkedve -hatékonyan biztosítják az ügyfelek rendszerigényéhez igazított energiaellátást, miközben kiemelt figyelmet kap környezetünk védelme és az energiaellátás biztonsága.

A Greenergy tevékenysége jelenleg elsődlegesen a kapcsolt villamos- és hőenergia termelésre (CHP) épül. Ezzel párhuzamosan a Társaság új zöld- és barnamezős fejlesztéseinél elsődleges prioritást kapnak a szél- és a biomassza erőművek. A hazai alapítású Greenergy 2002. óta van jelen clean-tech piacon.

A Greenergy által kínált megoldás MAGA AZ ENERGIA, melyhez kapcsolódóan a Társaság tevékenysége lefed minden olyan területet, amely a költséghatékony és környezetbarát energia biztosításához elengedhetetlen, úgy mint:

Projektfejlesztés
energiahatékony CHP energiarendszerek tervezése és kivitelezése;
megújuló energiát ? elsősorban szél- és bioenergiát - hasznosító erőművek tervezése és kivitelezése önálló vagy kiegészítő jelleggel,
fejlesztésekhez kapcsolódó projektfinanszírozás biztosítása.


Energiaszolgáltatás
saját tulajdonú erőműveink üzemeltetésén keresztül biztosítjuk partnereink hő- és villamosenergia ellátását.


A Társaság tevékenységének három alappillérre megalapozott műszaki és technológiai know-how, a dinamikus üzletfejlesztési és marketing innováció, valamint az erős projektfinanszírozás.

A Greenergy által tulajdonolt és/vagy üzemeltetett erőművek a gyárkapun belülre telepített önálló energiaforrásként látják el ? többek között ? a General Electric hazai gyáregységeit, a Coca-Cola dunaharaszti gyáregységét, a budapesti és a bajai távhő vállalatot, az egri Park Hotelt, a budai Rózsakert bevásárlóközpontot.

A cégcsoport tulajdonában és üzemeltetésében lévő 12 erőmű jelenlegi beépített kapacitása 50 MWe, éves árbevétele eléri a 10 milliárd forintot.

Energia Kft.

Cím:
7747, Belvárdgyula Józsefmajor 1.
:
:

Schrack Energietechnik Kft.

Cím:
1172, Budapest Vidor u. 5.
fax:
253-1490
telefon:
253-1490
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk több évtizede kiemelkedik már a kisfeszültségű villamosenergia ellátás szakterületén és igyekszik ezen a területen a legmegfelelőbb partner lenni minden ügyfél számára.

Energia Klub

Cím:
1056, Budapest Szerb u. 17-19.
fax:
411-3515
telefon:
411-3515
Tevékenység rövid leírása:
Az Energia Klub Környezetvédelmi Egyesület egy nonprofit civil szervezet, melynek legfőbb célja az energiatermelés és energiafelhasználás környezeti és társadalmi problémáinak minimalizálása.

Agtech Kft.

Cím:
2030, Érd Vörösmarty M. u. 49/a
fax:
23/367-812
telefon:
23/367-812
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk energiakutatással, különleges csapágyak tervezésével foglalkozik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.