Értékelje a céget!
18 találat 1 | 2

Creato 2005 Kft.

Cím:
9700, Szombathely Szedres u.18
telefon:
06-94/315-643
mobil:
06-94/315-643
Tevékenység rövid leírása:
Vállalkozásunk elektromos és elektronikai hulladékgyűjtéssel, elektromos és elektronikai hulladék előkezelésével, kezelésével, fémhulladék kereskedelemmel, munkavédelmi szaktanácsadással, veszélyes hulladék szállításával és előkezelésével foglalkozik.

Bazax Kft.

Cím:
2941, Ács Gyár út 32-38.
fax:
06-34/595-097
e-mail:
06-34/595-097
Tevékenység rövid leírása:
Elektronikai alkatrész gyűjtése.
Veszélyes hulladék szállítása.
Elektronikai hulladék ártalmatlanítása.

Fe-Ferrum Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1106, Budapest Jászberényi út 18-20.
telefon:
433-0250
fax:
433-0250
Tevékenység rövid leírása:
A Feferrum Kft. 1994-ben alakult. A kizárólag magyar tulajdonosi kör valamint a vezetés a hazai és nemzetközi hulladékkereskedelemben több évtizedes gyakorlattal rendelkező szakemberekből áll, akik fiatal munkatársaikkal együttesen tervezik a hosszú távú, kiegyensúlyozott és versenyképes működést.

A társaság az ipari, mezőgazdasági, lakossági és egyes veszélyes hulladékok begyűjtésével, kezelésével foglalkozik ezen belül, a vas-, acél- és színesfém alapanyagú hulladékok kezelésére és feldolgozására szakosodott.

Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!

FE-MÉH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1106, Budapest Sírkert u.2-4.
telefon:
431-8591
telefon:
431-8591

Elektromen Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
2840, Oroszlány Bokordi utca 9.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Elektromen Kft 2004 decemberében alakult és 2005. május 1-jén kezdte meg muködését, 30 megváltozott munkaképességu alkalmazottal, Oroszlányon a Bokodi út 9 szám alatt. Ahol közel 800 m2 -es lebetonozott tér és 500 m2 -es csarnok biztosítja az elektromos és elektronikai hulladékok szakszeru begyujtését, tárolását és szétbontását.

Cégünk az 5 megalakult és bejegyzett KHT közül az Elektro-Coord Kht.-hez csatlakozott 2005-ben. A KHT. alapító tagjai közé tartozik többek között: Indesit, Miele, Elektrolux, Whirlpool, Fagor, Gorenje. További partnerek: Sony, Baumax, OBI, Média Markt, Metro Holding, Euronics, Praktiker, Ikea, Beko, Kodak, HP, Saturn, stb.Az ELEKTROMEN KFT az Electro-Coord Kht. megbízásából elsosorban Komárom - Esztergom, Fejér és Veszprém megyében végzi az elektronikai hulladékok begyujtéséket, elszállítását! A vállalat és a lakosság személyesen és ingyen is leadhatja elektronikai hulladékaikat telephelyünkön.

Az elektronikai hulladék mennyiségének csökkentése érdekében az EU két új irányelvet adott ki. Az elsoben a közösség a tagállamoknak 2006-tól megtiltja, hogy a területükön tevékenykedo cégek elektronikai termékeikbe ólmot, higanyt, kadmiumot vagy brómozott égésgátló muanyagokat építhessenek be. A második irányelv a háztartási eszközök esetén eloírja, hogy a tagállamokban 2006-ra fejenként évente legkevesebb 4 kilogramm hulladékot kell begyujteni, emellett az egyes termékcsoportok esetén konkrét hasznosítási kötelezettségeket is eloír. A számítástechnikai és szórakoztatóelektronikai termékek esetén 75 a kötelezo hasznosítási arány. Az irányelv-direktíva hazai átvétele folyamatban van! Brüsszel egyértelmuen a gyártók felelosségévé teszi az elektronikai hulladékok begyujtését és feldolgozását. Abba a szabályozás nem szól bele, hogy a gyártó hogyan teljesíti ezt a kötelezettségét, de a szabály eloírja: a költségeket neki kell viselnie.

REMONDIS Hulladékgazdálkodási Kft.

Cím:
1211, Budapest Szállító utca 6.
telefon:
421-4170
fax:
421-4170
Tevékenység rövid leírása:
A REMONDIS világviszonylatban a legnagyobb privát hulladékgazdálkodási cégek egyike. A tradicionális családi vállalkozás több, mint 20 millió embernek nyújt 18.500 dolgozójával, több, mint 6000 speciális járműjével szolgáltatásokat 21 európai országban és Japánban, Kínában, Tajvanon és Ausztráliában is jelen van. A REMONDIS széles szolgáltatási spektrumot kínál a városoknak, településeknek, a begyűjtéstôl egészen a hasznosításig. Magyarországon is egyre több önkormányzat bízza meg nem csak a hulladékgazdálkodási feladatokkal a REMONDIS-t, hanem olyanokkal is, amelyeket vállalatunk a PPP (Public Private Partnership) keretein belül kínál.


A REMONDIS Kft. a REMONDIS - csoport magyarországi tevékenységeit irányító budapesti székhelyű holding társaság, továbbá a modern, EU normáknak megfelelô Tiszazugi Regionális Hulladékkezelô Központ és a Gyomaendrôdi Regionális Hulladéklerakó, valamint a Szécsény Városi Hulladéklerakó üzemeltetôje. A REMONDIS Kft. vállalja a Budapesten működô közületek, intézmények, ipari üzemek hulladékgazdálkodásának megszervezését, magas színvonalú kiszolgálását is.

Cégjegyzékszám: 01-09-462002. Tagság: Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége.

A REMONDIS-CSOPORT tagjai még:

- REMONDIS Szolnok Zrt.
A 80.000 lakosú várossal közösen alapított REMONDIS Szolnok Zrt. üzemeltetô társaságon keresztül 1995 óta gondoskodunk a város és környéke köz- és településtisztasági feladatainak ellátásáról. Idôközben a a szolgáltatási spektrum a következô szolgáltatásokat is magába foglalja: települési szilárd és folyékony hulladékok begyűjtése, szállítása, ártalmatlanítása; ipari, újrahasznosítható és elektronikai hulladékok gyűjtése, feldolgozása; hulladéklerakó és hulladékudvar üzemeltetése; veszélyes hulladékok gyűjtése, ártalmatlanítása; téli-nyári úttisztítás; parkolási rendszer üzemeltetése; árvíz/belvízvédelem.

- REMONDIS Tisza Kft.
A Tiszafüred és további 41 önkormányzat illetékességi területén 114.530 lakos hulladékgazdálkodását európai színvonalon megvalósító projekt a 2003-ban megalapított REMONDIS Tisza Kft. üzemelteti 2006-tól. A korszerű, ISPA támogatással megvalósult regionális rendszer egy korszerű hulladéklerakót, komposztálót és a Mezôkövesden megvalósult átrakóállomást is magába foglalja.

-REMONDIS Dabas Kft. - REMONDIS-Oköt Kft.
Dabas Város és régiójának lakossági és közületi hulladék gyűjtése, szállítása és ártalmatlanítása 2002 óta a REMONDIS Dabas Kft. feladata. Az európai színvonalú, Regionális Hulladéklerakó üzemeltetését a szintén Önkormányzatokkal közösen létrehozott REMONDIS-Oköt Kft. végzi.

-REMONDIS Kétpó Kft.
A REMONDIS Kétpó Kft. a REMONDIS Szolnok Zrt. és a regionális rendszerhez csatlakozott Önkormányzatok által közösen létrehozott társaság. A társaság feladata a Szolnoktól 50 km-re délkeletre található Kétpói Regionális Hulladéklerakó üzemeltetése. A 2006 végén átadásra került, 14 millió Euro-s beruházással megépült regionális rendszer egy korszerű hulladéklerakót, a hozzá tartozó komposzttelepet és több hulladékudvart foglal magába.

-REMONDIS Duna Kft.
A REMONDIS Duna Kft. 2007 óta a 15 éve a térségben dolgozó OTTO Magyarország Kft. jogutódja és egyben a Duna Kanyarban és annak kiemelt üdülô területén, valamint az Észak-Kelet Pesti régió vonzáskörzetében 20 önkormányzat kijelölt közszolgáltatója. Az üdülési szezonban közel százezer ember lakossági, szelektív és veszélyes hulladék problémájának megoldása mellett széles szolgáltatási spektrumot kínál.

-REMONDIS Oroszlány Zrt.
A REMONDIS Oroszlány Zrt., melyben a dolgozók 17%-os résztulajdonosok, a korábbi OTTO Oroszlány Zrt. jogutódjaként 1995 óta látja el Oroszlány és további 16 település mintegy 70.000 lakosának hulladékgazdálkodási feladatait: települési, ipari, újrahasznosítható és elektronikai hulladékok begyűjtése, szállítása, ártalmatlanítása; hulladéklerakó üzemeltetése; parkfenntartás, közterület tisztítás és téli síkosságmentesítés; út-híd karbantartása.

-REMONDIS Sümeg Kft.
A REMONDIS Sümeg Kft., melyben a Város 10%-os tulajdonos, végzi a városban a lakossági és közületi hulladék gyűjtését, szállítását és a tapolcai hulladéklerakón történô elhelyezését, melyet a REMONDIS Tapolca Kft. az EU elôírásoknak megfelelôen üzemeltet.

-REMONDIS Tapolca Kft.
A REMONDIS Tapolca Kft. Tapolca Város és a régió 42 településének lakossági és közületi hulladék gyűjtését, szállítását és ártalmatlanítását végzi, továbbá a felállított 52 darab hulladékgyűjtô szigetrôl szállítja be a szelektíven gyűjtött papírt, PET-palackot és üveget, illetve adja át újrahasznosításra. Ezen felül a REMONDIS üzemelteti a hulladéklerakót és végzi a városban a gépi úttisztítást valamint a téli gépi síkosságmentesítést és hóeltakarítást.

ELTECO Távközléstechnikai Kft.

Cím:
8800, Nagykanizsa Új udvar 1631/2 hrsz.
telefon:
93/310-238
e-mail:
93/310-238
Tevékenység rövid leírása:
Távközlési hálózat tervezése, beruházása, kivitelezése. Mobil, vezeték nélküli rendszerek telepítése. Iskra gyártmányú mikrohullámú berendezések forgalmazása, installálása. Hírközlő acélszerkezetek gyártása, telepítése. Magyarországon 800 mobil bázisállomás építése. Elektronikai hulladék bontása, kezelése. Telephely: 8800 Nagykanizsa, Új udvar 1631/2 hrsz.

Referenciák: Budapest, Győr, MOL Rt., technológiai hírközlés építése
Magyar Telecom Nyrt., mobil bázisállomások
Szolnok-Békéscsaba, MÁV Rt., mobil hírközlési állomások építése

Cégünk ISO: 9001 minősítéssel rendelkezik.

REMOPLAST Műanyag Hulladék Hasznosítást Koordináló Közhasznú Nonprofit Kft.

Cím:
1143, Budapest Stefánia út 75. fsz/1.
e-mail:
info@remoplast.hu
telefon:
info@remoplast.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Remoplast Kht. céljai, muködési koncepciója
- a Magyarországon keletkező műanyag csomagolóeszköz hulladék minél nagyobb mennyiségben történő újrahasznosítása, hosszabb távon ezen felül az építési-, autóipari bontási-, elektromos és elektronikai berendezések bontásából származó műanyag hulladékok hasznosítása
- a hulladékkezelés során a költségtakarékos megoldások előtérbe helyezése
- partnereink minél jobb felkészítése a szelektív hulladékgyűjtésből származó műanyag hulladékok kezelésére
- az újrahasznosított műanyag hulladékok megbízható és ellenőrizhető nyilvántartási rendszerének kialakítása és működtetése, minőségi feltételrendszer megalkotása és alkalmazása
- a tagok számára a biztonságos működési feltételrendszer kialakítása
- a Kht. és a műanyag hulladék begyűjtésével és újrahasznosításával foglalkozó más szervezetek között a kölcsönös előnyök alapján történő együttműködés.

Cégjegyzékszám: 01-14-000418. Alapítás: 2002. Foglalkoztatottak: 3 fő. Tagság: Magyar Műanyagipari Szövetség, Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete, Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége. Főtevékenység: 7490´08 M.n.s. egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.