Értékelje a céget!
12 találat 1 | 2

Krtek Bt.

Cím:
9400, Sopron Vándor S. u. 7.
telefon:
99/331-721
telefon:
99/331-721
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk lakberendezéssel, vas-műszaki cikkek és kerti bútorok forgalmazásával foglalkozik.

FABER Holland-Magyar Kft.

Cím:
1036, Budapest Lajos u. 80.
telefon:
436-9220
fax:
436-9220
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk holland kandallók importjával és kereskedelmével foglalkozik.

Ujfalusi Kandalló

Cím:
2400, Dunaújváros Magyar út 106/b Iparipark
e-mail:
kandallok@dunanet.hu
mobil:
kandallok@dunanet.hu
Tevékenység rövid leírása:
Vállalkozásunk saját tervezésben és kivitelezésben készít kandallókat márványból, terméskőből, homokkőből, mészkőből, fából, téglából. Kandallóinkhoz a gyakorlatban is jól bevált kiemelkedő minőségű, esztétikus francia öntöttvas tűzterek beépítését végezzük.

Fireplace Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Cím:
3553, Kistokaj Állomás u. 7.
telefon:
46/52-93-22
telefon:
46/52-93-22
Tevékenység rövid leírása:
Kandalló kályha gyártás, nagykereskedelem; lemezmegmunkálás bérmunkában Foglalkoztatottak száma: 170

A cég alapítása kandalló 1994-ben, elsősorban a termelési kályha és azok megoszlását az európai piacon.

Az alapja a termelési függvény közelében Miskolc (Magyarország) alapuló nehézipar és a jól képzett személyzet, ami szintén növelte a nemzetközi igényeknek és követelményeknek eleget tudnak tenni. Eleje óta, köszönhetően a technikai fejlődés-a kapacitás megsokszorozódott.

A marketing a termékek, kandalló alapján a DIY láncok, nagy számban vannak jelen Európában. Ezeken az üzleti kapcsolatok, a cég nőtte ki magát nemzetközi szállítója. Által céltudatos tevékenység kandalló ma már magas pozíciót az európai piacon, és arra törekszik, hogy ma már egyike a top 5-szállítók a DIY szegmensben tűzhely.

1997 óta a cég tagja az EFA Európai kandalló DVN Közösségért Egyesület 2000 óta szintén tagja az Ipari Szövetség HKI otthon, fűtő-és konyhai felszerelések, és így egy teljes szám a német piacon.

Keresztül, az innovatív fejlesztés és tervezés, a cég több mint 50 különböző tűzhely modellek egyszerre elérhető. Védelme érdekében ez a széles körű program biztosítja a saját tehetséges tervezők és a tervező csapat. Ezeknek köszönhetően a szakemberek kandalló és számos nemzetközi szabadalmak és lajstromozott formatervezési. Az innovatív munkáját a tervező megtisztelte 2002-ben a testület az ipar által kályha modell a "Magyar Ipari Formatervezési Díj - NIF 2002" nyert.

A termékek minőségét vizsgálják az RWE Power AG, DIN és DIN PLUS, szerint vagy az új EN szabványok. A termelés is az önkéntes felügyelete a tűz vizsgálati létesítmény az RWE Power AG.


Az emberek világos elképzelésük arról, mit akarnak látni a lakásában a saját világ legjobb. Ez vonatkozik a kályhák.
Ezek a vágyak a különböző szabadtéri szolgáltatásokat és funkciókat, hogy szükség gazdag repertoárral, hogy a legújabb trendek és elvárások időről időre, mindig rendbe.
Mi a cég Kandalló, a saját termelési létesítmény jól felkészült ezen egyedi álmok. A legnagyobb előnye, hogy a saját termelés teszi lehetővé a nagyon gyors és rugalmas reagálás az ügyfelek igényeinek.
Az automatizált lézervágás technológia fémlemez a tevékenység biztosítja a nagy pontosságú és finomságú szinte korlátlan tud képezni geometria. A számítógép-vezérelt gépsor biztosítja a folyamatosan kiváló minőségű termékek nagy mennyiségben.
Felkészült, képzett személyzet csapat a garancia arra, hogy ezt a hagyományos termék finomított évről évre új megoldások és ötletek.
A termelés következik a jó hagyományt. A tervek szerint, akkor kitűzött célokat, és elérni, és - mi teszi az egész folyamatot a bizalom - ez folyamatosan ellenőrzik rendszeresen. A jól kialakított monitoring termelés az alapja a kandalló is biztosítja a folyamatos, megbízható, jó minőségű partnerei.


A termelés felügyeli ha egy semleges testület. Kandalló alatt önkéntes ellenőrzése a tűz vizsgálati létesítmény az RWE Power AG, ők végzik a laboratórium igazgatója Ing R. Heinen. Ez a felügyelet magában foglalja a termék-és gyártás-ellenőrzési, és nyomon követése a belső minőség-ellenőrzés és a végzett időszakos előzetes bejelentés nélkül alkalommal.
Tűz Hely ragaszkodik a megbízható minőséget és garanciát nyújt az 5 éves .*

A tűz helye Fire Plus rendszer biztosítja az optimális égés alacsony kibocsátás lehetséges, és együtt egy hatékony hőcserélő rendszer a nagyobb hatékonyság érdekében.

Miután az üzemanyag-ellátás egy előre generált hő és az azt követő gyújtás az üzemanyag az első része a Abbrandprozesses által az égő a kifolyt üzemanyag a gáz. Ez egy ideje nagy lángok. A csökkentés után a láng a második része a Abbrandprozesses égett a fennmaradó szén-dioxid, láthatjuk a fényes ragyogás a lángok nem, vagy csak rövid a kemencében.
Egy hatékony égés alacsony károsanyag-kibocsátás lehetséges, de a nagy hatékonyság csak akkor történhet biztosítja a szükséges égési levegő áramlását a pontokat minden fázisában Abbrandprozesses. A hosszú tartózkodási idő a jogszabály kevert gázok az égési levegő és a meleg égéstér is pozitív hatással van az égési.
Ez a hatékony égés érhető el a Fire Plus rendszer kandalló. Keresztül a kandallóban a tűztér padlón keresztül áramlik át a primer levegő Scheibenspülluft (szekunder levegő) és a részlegesen elkészült különböző magasságú belépő az égéstér Terziärluft.
Fa, barnaszén brikett és brikettet is langflammige üzemanyagok. Ebben a láng régióban, és később a terület fölött a tűz, a másodlagos és Terziärluft szolgáltatott annak érdekében, hogy az elért keveredése miatt a gáz és az égési levegő, valamint a tervezési kapcsolatos sokáig megmarad a gázok az égéstérben a jó égnek. A kiváló minőségű bélés a tűztér biztosítja a magas hőmérséklet és így támogatja a folyamatot.
Ezt követően, a forró gázok a felső kemencében régió egy vagy több zavarba, a hőcserélő, amely általában egy csőrendszert, etetni, ahol a hő szabadul fel újra.
Végül, a kipufogógáz keresztül távozik a kipufogócső a kémény és a csatlakozó vezetett be a kéménybe, amelyben a modelltől függően, hossza a linkre, és kapcsolat a hőmérséklet körülbelül 230-300 fokos történik. Ez a fennmaradó energia tartalma a kipufogógáz biztosítja a szükséges nyomás (felhajtóerő) a kémény, a "motor a tűz".

Hark Kandallóstúdió - Vörös Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a duisburgi HARK magyarországi főképviselete, mely kandalló-, cserépkályha- és fűtőbetétgyártásban egész Európában ismert. Vállaljuk továbbá épületek, lakások mérnöki tervezését.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.