Értékelje a céget!
76 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Arthro Komplex Gyógyközpont

Cím:
1111, Budapest Bartók Béla u. 50.
telefon:
225-3060
fax:
225-3060
Tevékenység rövid leírása:
7 éve működő központunkban baleseti sebész, ortopéd, reumatológus, böjtorvos, akupunktúrás szakorvosok, gyógytornász és fizikoterápiás szakemberek csapatmunkája segíti a mozgásszervi betegségek gyógyítását, az Önök teljesebb felépülését.Magyarországon egyedülállóan kombináljuk a hagyományos fizioterápiás és a méregtelenítő eljárásokat . Ily módon eredményesebben kezelhető számos, sok fájdalmat és mozgászavart okozó degeneratív-gyulladásos izületi betegség, valamint krónikus emésztőrendszeri panaszok, allergiás állapotok, anyagcsere eredetű vagy candida gomba okozta tünetegyüttes, s szüntethető meg a jelentős rizikótényezőt jelentő túlsúly.
Számos élsportoló is előbb térhetett vissza a versenyzéshez komplex kezeléseink segítségével. Kellemes környezetben, várakozás nélkül, a legkorszerűbb készülékekkel végzett fájdalommentes kezelések biztosítják terápiánk sikerét.
Rendelési idő: H - P.: 08.00 - 19.00 óráig
Bejelentkezés: 06-1/ 225-3060

A Fény Követei és Tanítói Egyesület

Bartha Kati - Mentálhigiénés szakember

Cím:
1111, Budapest N/A
telefon:
20/913-9562
:
20/913-9562

VIZUS Alapítvány a látássérültekért

Cím:
1141, Budapest Öv u. 106/A.
telefon:
220-2029
fax:
220-2029

Segítőszándék a Beteg Gyermekekért és Rászorultakért Alapítvány

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az Alapítvány célja:

Közreműködni mindenek előtt a gyermekek egészségmegőrzésében, betegség megelőzősében,

a gyógyító és egészségügyi rehabilitációs tevékenységben, a beteg gyerekek rászoruló családtagjainak megsegítésében. Az Alapítvány a klinikákon, kórházakban, speciális, a technika legújabb eredményeinek megfelelő eszközökkel segíti az ezen intézményekben megtalálható betegeket, mindenek előtt a gyermekek gyógyulását. Az Alapítvány támogatja a korszerű hazai és külföldi gyógyászati eljárások átvételét, és helyi adaptálását, a rehabilitációs programokat, a beteg gyerekek családjainak anyagi megsegítését. Az Alapítvány természeti katasztrófák esetén segítséget nyújt a rászorult embereknek.

Együtt a parlagfű ellen Alapítvány

Magyar Mentálhigiénés Szövetség

MBT Magyarország Kft.

Cím:
2045, Törökbálint Hosszúrét u. 1. (VIV Center)
telefon:
23/512153
telefon:
23/512153
Tevékenység rövid leírása:
Hatékony, természetes terápiás módszer, mellyel gyors eredmény érhető el a mozgásrendszeri problémák terén, illetve egyes belgyógyászati kórképeknél. Az ország összes üzletében INGYENES számítógépes talpvizsgálatot végzünk!
Az MBT-t (Masai Barefoot Technology = Maszáj Mezítláb Technológia) Karl Müller svájci mérnök találta fel. Koreában tett látogatásai során megfigyelte, hogy az egyenetlen talajon történő mezítláb járás hatására hátfájásai enyhültek. Svájcba visszatérve elkezdett egy olyan technológián dolgozni, mely a puha talaj - mint pl. a koreai rizsföldek, illetve a kelet-afrikai szavannák - természetes instabilitását adja vissza azok számára is, akiknek sima, kemény talajon kell járniuk. 1996-ban sok éves kutatás eredményeképpen az MBT piacképes lett. Jelenleg több mint 20 országban van jelen és a cég éves forgalma kb. egymillió pár MBT.
Az MBT célja, hogy szerte a világon segítsen az embereknek egy egészségesebb, aktívabb és boldogabb élet elérésében. Az MBT meggyőződése, hogy az ember fittsége és egészsége nagymértékben függ attól hogyan jár ? ezt a meggyőződést már számos független labor tudományos vizsgálata is igazolja. Az MBT célja ezért az, hogy ráirányítsa a figyelmet a helyes járástechnikára, melynek az MBT a segédeszköze. A helyes járásmód szervezetre gyakorolt pozitív hatásait szeretné minél több ember számára lehetővé tenni.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.