Értékelje a céget!
86 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Egészséges Városok Magyarországi Szövetsége Békéscsaba Városi Szervezete

Pearl Natural Kft.

Cím:
1027, Budapest Hengersor u. 2/B.
mobil:
20/329-8553
e-mail:
20/329-8553
Tevékenység rövid leírása:
Gondolva a munkahelyi és az otthoni vízfogyasztásra is, a Pearl Natural-t 18,9 literes kiszerelésben is palackozzuk.

Rendelését 24 órán belül kiszállítjuk otthonába a megadott időpontban egy Ön által választott korszerű vízadagoló géppel együtt!

Kristálytiszta forrásvizünk kivételes összetételének köszönhetően kedvező élettani hatást fejt ki. Napjainkban az általánosan elterjedt táplálkozási szokások következtében az emberi szervezet sav-bázis egyensúlya felborul, és elsavasodik. A túlzott ásványianyag-bevitellel - mint számos ásványvíz fogyasztása esetén - pedig létfontosságú szerveink károsodhatnak. A Pearl Natural segít visszaállítani a természetes, egészséges állapotot, ugyanis optimális pH értékű, alacsony ásványianyag-tartalmú, baktérium-, nitrit- és nitrátmentes forrásvíz, amely a kiegyensúlyozott étrend ideális eleme.

Próbálja ki a Pearl Naturalt hűtve vagy forrón teának, kávénak, valamint főzéshez, és kínálja gyermekeit is az egészség forrásával!

Egészséges Életért Alapítvány

Cím:
3240, Parád Kossuth út 206/b.
telefon:
36/444-033
telefon:
36/444-033

Egészségügyi Tudományos Tanács

Cím:
1051, Budapest Arany János u. 6-8.
telefon:
331-5896
fax:
331-5896
Tevékenység rövid leírása:
Az Egészségügyi Tanács eddigi munkájának elismerését és jelentőségét a továbbiakban mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy mind a minisztérium, mind a kormányzat a Tanácsot alapvető egészségügyi kérdésekben a legfelsőbb fórumnak tekinti.

Top Shop - Studio Moderna 2000 Tv-shop Kft.

Cím:
1097, Budapest Táblás u. 36-38.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Studio Moderna Group 1992. februárjában alakult Szlovéniában, Ljubljanai székhellyel. A cég tevékenysége ma 14 közép-európai országra terjed ki. Közép-Európában az első helyen áll a televíziós közvetlen ajánlaton keresztüli termékértékesítés tekintetében. Cégünk Magyarországon 1998. óta működik. Termékkínálatunkban megtalálhatóak sporteszközök, háztartási eszközök, kozmetikai cikkek, autóápolási és hobbihoz kapcsolódó termékek széles választéka.
Tevékenységi körök: televíziós direktértékesítés, csomagküldő kiskereskedelem, direct mail, kampánytervezés, végrehajtás, csomagolás, borítékolás, promóciós anyagok terjesztése, postázása, kiskereskedelem, internetes áruház, outbound kampány-tervezés, teljeskörű lebonyolítás, katalógustermék értékesítés.

Egészséges Városok Magyarországi Szövetsége Dombóvár Városi Szervezete

Bio Egészség- és Masszázsszalon

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.