Értékelje a céget!
72 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

IMED Kft.

Cím:
1119, Budapest Etele út 59-61.
mobil:
20/941-6758
telefon:
20/941-6758

Otto Bock Hungária Kft.

Cím:
1135, Budapest Tatai út 74.
fax:
451-1021
telefon:
451-1021
Tevékenység rövid leírása:
Az Otto Bock csoportról:
A több mint 80 éve, Berlinben alapított Otto Bock vállalat valamennyi termékével és szolgáltatásával a mozgáskorlátozott embereket szolgálja. A ma már több mint 30 országban képviselettel rendelkezo cégcsoport nemzetközi terjeszkedése 1958-ban kezdodött, azóta az Otto Bock a HealthCare területén ma elismerten a szakma vezeto cége Európában, és világviszonylatban is az elsok között található.
Az Otto Bock Healthcare kínálata alapvetoen három területet ölel fel: a legrégebbi ortopédtechnika, valamint a fiatalabb Reha és a Medical üzletágakat.

Az Otto Bock Hungária Kft.
A németországi Otto Bock HealthCare GmbH 1999. december 20-án jegyeztette be magyarországi leányvállalatát, az Otto Bock Hungária Kft-t. Muködésünket 2000. május 2-án kezdtük meg. Az alapítás egyik célja az volt, hogy az évtizedes hosszú partneri kapcsoltakat a magyar ortopédtechnikai cégekkel és az egészségügyi intézményekkel közelebbrol és intenzívebben ápolhassuk. A leányvállalat alapítása mérföldko ebben az együttmuködésben, ugyanakkor folyamatosságot is megtestesít.

Orthobionic üzletág
Az alapítás elott kizárólag az ortopédtechnikai üzletág volt jelen Magyarországon.
A protetikában használatos alkatrészek, félkész termékek és alapanyagok, a magyarországi ortopédtechnikai muhelyeken (egyedi gyógyászati segédeszközgyártók) keresztül páciens szerinti adaptációval kerülnek a rászorulóhoz. A termékeket magyarországi raktárunkról nagykereskedelmi formában szolgáljuk ki.
Pár éves múltra tekint vissza az ortetika üzletág, ahol az ortézisek, bandázsok, Techno Gel? talpbetétek rendszerint késztermékek, így itt is egy az ortopédtechnikához hasonló nagykereskedelmi tevékenységet végzünk.
Hagyományainkhoz híven kiemelt fontosságot tulajdonítunk annak, hogy termékeinkrol ne csak nyomtatott tájékoztató anyagot adjunk partnereinek, hanem biztosítsuk nekik azt a lehetoséget is, hogy részt vegyenek szemináriumainkon, szakmai bemutatóinkon, ahol gyakorlatban is megszerezhetik azt a know-how-t, amely termékeink szakszeru adaptálásához szükséges. Ehhez telephelyünkön rendelkezünk minden szükséges eszközzel: 14 fos eloadóval, a legmodernebb prezentációs eszközökkel, valamint gépekkel, szerszámokkal felszerelt bemutató muhellyel. Bemutató muhelyünkben kis számban foglalkozunk magas muszaki színvonalú muvégtagok (C-Leg?) adaptálásával, illetve ezek magán úton történo (TB finanszírozás nélküli) értékesítésével.

A Reha üzletág
A speciális Reha terület termékei rendszerint egyedi adaptálást igénylo értékes, high-tech gyógyászati segédeszközök (aktív használóknak készült kerekes székek, szobai és utcai elektromos kocsik, speciális gyermek rehabilitációs termékek, stb.), melyek egyedi rendelés alapján készülnek németországi üzemünkben. Ezekkel a segédeszközökkel történo ellátás legkritikusabb pontja a felhasználónak megfelelo konfiguráció kiválasztása, amely Magyarországon nem rendelkezik elegendo hagyománnyal. Ezt a tevékenységet éppen ezért a telephelyünkön berendezett Kerekesszék Centrumban végezzük, ahol a rászoruló képzett szakemberünk segítségével szakszeru és kényelmes körülmények közt tudja kiválasztani a megfelelo eszközt. Eszközeinkhez az ugyanitt muködo javítóegységünk biztosítja a szükséges szervizhátteret.A piac bovülésével illetve a komplex adaptációs szolgáltatás hazai kialakulásával mintaüzletként kívánjuk muködtetni Kerekesszék Centrumunkat, így leendo viszonteladóink az ortopédtechnikai üzletághoz hasonlóan nálunk sajátíthatják el a szükséges tudást és szerezhetik meg a gyakorlati tapasztalatokat.

Célkituzésünk
Vállalatunk legfontosabb célkituzése, hogy aktív piaci jelenlétünkkel és munkánkkal a magyarországi segédeszköz-ellátást minoségi irányba fejlesszük, folyamatosan elotérbe helyezve a rászoruló érdekeit. Ez különösen nehéz feladat a pénzhiánnyal küszködo egészségügyben. A szakma fejlodése azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy a magyar piacon muködo szereplok az Európai Uniós csatlakozással, a piacok egybeolvadásával továbbra is versenyképesek maradhassanak.

Einhell Hungaria Kft.

Cím:
1087, Budapest Könyves Kálmán Körút 76.
fax:
061-210 -1179
telefon:
061-210 -1179
Tevékenység rövid leírása:
Eszköz, szerszám fejlesztés.
A Hans Einhell Rt. a németországi Isar folyó melletti székhellyel Landauban, az Einhell konszern központja.
*
Az Einhell cég szerszámokat , eszközöket fejleszt és forgalmaz barkácsolók ill. szakemberek részére, házi munkára, kerti munkára vagy a szabadidőre.
*
Termékpolitikájának alapelvei, hogy gyorsabban, rugalmasabban reagál mint mások.
*
A vállalat nagy nemzetközi tapasztalattal szolgálja ki vevők igényeit
*
Leányvállalatok és partnerek biztosítják mindenütt a világban a meglévő vásárlók és az Einhell Rt. közötti kapcsolatot.
*
Világszerte kb. 900 alkalmazott
*
A konszern bevétel kb. 387 millió Euro

Reagens Kft.

Cím:
1135, Budapest Reitter F. u. 42.
fax:
350-8354
telefon:
350-8354
Tevékenység rövid leírása:
A Reagens Kft. 1990-ben alakult, hematológiai reagensek fejlesztésére, gyártására és értékesítésére. A cég szakemberei az országban legrégebben foglalkoznak hemotológiai automaták reagenseinek fejlesztésével és minőségbiztosítással, megalapozott gyártásával.

Lelki egészségünkért alapítvány

Pest megyei Vöröskereszt

Cím:
1051, Budapest Arany János utca 31.
telefon:
374-1354
fax:
374-1354

Holsz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.