Értékelje a céget!
20 találat 1 | 2

Geoterc Kft.

Vadászi és Társai Földmérési és Szolgáltató Iroda

Dimap Bt.

Cím:
1196, Budapest Báthory u. 104.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1994-től betéti társaságként működik. A DIMAP - a magyar térképész szakmában ritkaság számba menően - teljes mértékben a térképet készítők magántulajdonában levő vállalkozás. Legfőbb törekvésünk, hogy a szabad piacon igényes tartalmú és esztétikus külsejű térképekkel jelenjünk meg. A DIMAP túlnyomórészt saját ötleteit valósítja meg, de megrendelésre készít információs és reklámtérképeket a megbízók kívánságai szerint.

Topo-Press Kft.

Cím:
1041, Budapest Rózsa u. 54.
telefon:
231-0130
:
231-0130

Térképtár Kft.

Cím:
1145, Budapest Cinka Panna u. 8
telefon:
329-1842
e-mail:
329-1842
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk informatikai információs rendszereket készít.
A CData Bt. 1994-ben kezdte meg muködését, alapítói 100%-ban magyar magánszemélyek. Alapveto profilja a szoftverfejlesztés, hardver kiskereskedelem, illetve különbözo hálózati alkalmazások kialakítása volt. A cég nagyszabású szoftverfejlesztoi és rendszerintegrátori munkájának következményeként piaci látóköre, tevékenysége is lényegesen bovült, elsosorban a számítógépes térképészeti, térinformatikai és közlekedésinformatikai nagyobb méretu szöveges és grafikus adatbázisok kezelése és építése, valamint navigációs alkalmazások irányába. Ennek lett következménye, hogy 2000-ben a cég alapítói létrehozták a Térképtár Kft-t, amely már elsosorban a fent említett alkalmazási területeken folytat tevékenységet, komplett termékek és szolgáltatások formájában. A Térképtár Kft üzleti és szakmai eredményei hozták meg, hogy ezek az újabb tevékenységek jelentik jelenleg is az elsodleges muködési területeket számunkra.
A két cég közösen közlekedés-, és térinfomatikai projekteket (navigáció és gépjármukövetés, tömegközlekedési és autós útvonalajánló, menetlevél-készíto program, ingatlan- és objektum-nyilvántartás, adatbázisok illesztése és építése térképekhez, szoftverintegráció, stb.), térképészeti, földmérési, valamint joghatályos távolság és pontmérési feladatokat vállal elsosorban fel. A projektek megvalósítása során a legkorszerubb technológiák (internetes alkalmazások, PDA, GPS, GPRS, Bluetooth, WiFi) és egy dinamikus szakérto fejlesztoi háttér segítségével, korszeru és hosszútávon jól használható informatikai rendszerek készülnek el partnereink számára.

ALMAPONT

Navi-Gate Kft.

Cím:
1133, Budapest Visegrádi utca 80/a.
telefon:
801-2831
e-mail:
801-2831
Tevékenység rövid leírása:
A Navi-Gate Kft. 1999 februárjában alakult, elsődlegesen a Garmin GPS-ek hazai forgalmazására. Később felvettük a kapcsolatot a kanadai Fugawi céggel, és megkezdtük népszerű térképszoftverük forgalmazását. 2001 január elejétől a GARMIN termékekre (kivétel Aviation/repülési GPS-ek) megkaptuk a kizárólagos forgalmazási jogot. 2001 márciusában elkészítettük Magyarország első, GPS-be betölthető térképét; így az USA, Kanada és Nyugat-Európa országai után már hazánkban is élvezhetik a felhasználók a GPS navigáció előnyeit. 2003 őszén megérkezett az igazi PDA-s navigáció, a Destinator, mely rendkívüli népszerűségnek örvend a kézi számítógépeket használók táborában. 2004 decemberében bemutattuk az első, mobiltelefonon működő navigációs szoftvert, a Wayfinder-t. Termékválasztékunkat évről évre folyamatosan bővítjük, igyekszünk a lehető leggyorsabban elérhetővé tenni a magyar vásárlók számára is a legújabb GPS készülékeket, navigációs szoftvereket.
Cégünk egy apró külvárosi irodából indult, de ma már egy közel 130 m2-es bemutatóteremből és irodákból álló üzlethelységben várja vevőit a belváros jól megközelíthető, közismert részén, ahol viszonteladóinkat és kiszolgáljuk.

Actel ZRt.

Cím:
1134, Budapest Váci u.119.
mobil:
70/377-7102
telefon:
70/377-7102
Tevékenység rövid leírása:
Az Actel ZRt. 2004-ben jött létre azzal a céllal, hogy adatátviteli, távbeszélő, és multimédia szolgáltatásokat nyújtson a lakosság, valamint a kis- és közepes vállalatok számára.

GeoX Kft

Cím:
1033, Budapest Fő tér 1.
telefon:
439-0055
:
439-0055
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fő profilja a geodézia és térképészet.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.