Értékelje a céget!
52 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Flavon Group Kft

Cím:
4033, Debrecen Veres Péter u. 19.
telefon:
52/520-520
fax:
52/520-520
Tevékenység rövid leírása:
A Flavon Group Kft. a flavonoid készítmények magyarországi piacvezetője. A Flavon Max termékek olyan komplex étrend-kiegészítők, melyek megfelelő mennyiségben tartalmazzák a szükséges napi antioxidáns, vitamin, nyomelem és ásványi anyag mennyiséget.Termékeink a Flavon Max, Flavon Kids és Flavon Max Plus+ termékcsalád.
A Flavon max már több tízezer ember számára vált életmóddá. A Flavon max Klub koncepciójának mozaikdarabkái nem mások, mint az egészséges, sikeres, kihívásokkal teli, személyiségfejlődésben gazdag, szabad élet.
Küldetésünk, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat segítenek, emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét.
A JÖVŐ ÉPP MOST KEZDŐDIKA Flavon max-szal lehetőséged van az önmegvalósításra, kiépíthetsz új kapcsolatokat, megvalósíthatod álmaidat, gyökeresen megváltoztathatod az életed!
A legjobb időben vagy, hogy felhalmozd mindazokat az anyagi javakat, amelyekre mindig vágytál.
Ne álmodd az életed, éld az álmaid a Flavon max Klubbal!
Innovatív étrend-kiegészítő termékcsalád, melyekhez kizárólag a Flavon max Fogyasztói Klubon keresztül juthatnak a fogyasztók.
Ezek különleges gyártási eljárását, a hozzá kapcsolódó védjegyeket, szabadalmakat az anyacég birtokolja. A garancia, az 5 év alatt több mint egymillió eladott termék.
Visszaosztási rendszer, amely egyszerű és áttekinthető. A piacon egyedülálló, 65%-os visszaosztás mellé minimális elvárás-rendszert illesztettünk, mert nekünk fontos,
hogy anyagilag is megérje klubtagunkká válni.
Gyártó és forgalmazó vállalatcsoport, ami dinamikusan növekszik, adósságmentes és megbízható. Forgalma, felépítése, üzletpolitikája nyilvános és hozzáférhető.
Csatlakozzon Ön is a Flavon max Fogyasztói Klubhoz, legyen tagja egy egészséges és sikeres csapatnak!

Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum

Cím:
4032, Debrecen Böszörményi u. 138.
telefon:
(52) 34 78 88
telefon:
(52) 34 78 88
Tevékenység rövid leírása:
Felsőfokú végzettségű agrárszakemberek képzése jelenleg 6 egyetemi és 2 főiskolai szakon mintegy 18 szakirányban; felsőfokú végzettségű szakemberek szakirányú és tanfolyamos továbbképzése; új rendszerű doktorképzés keretében 4 akkreditált doktori programban 2 tudományterületen van lehetőség doktori (PhD) fokozat megszerzésére; tudományos kutatások (megrendelésre is) az agrárvertikum valamennyi lényeges területén; szaktanácsadó szolgáltatás; államilag minősített laboratóriumban széles spektrumú vizsgálatok végzése; tudományos szakmai és egyéb rendezvények részére helyiségek biztosítása.

Debreceni Művelődési Központ

Cím:
4024, Debrecen Kossuth u 1
e-mail:
dmk@dbmuvkozpont.t-online.hu
telefon:
dmk@dbmuvkozpont.t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
2005-ben az Újkerti Közösségi Ház átszervezésével és további új egységekkel létrejött a Debreceni Művelődési Központ, amely teljes egészében a város önkormányzata által fenntartott közművelődési intézmény. Ez az intézmény működteti Debrecen 5 közösségi házát (a Belvárosit a Kossuth utcán, a Homokkertit a Szabó Kálmán utcán, a Józsait a Bocskai utcán, a Kismacsit a Napraforgó utcán és az Újkertit a Jerikó utcán), valamint a Debreceni Mű -Terem Galériát a Batthyány utcán, a Tímárházat - a kézművesek házát - a Nagy Gál István utcán és részben ide tartozik a Honvédtemető és Mauzóleum Emlékhely is. A különböző városrészekben működő közösségi intézményekben folyamatosan több mint 100 közösség (művészeti csoport, kör, klub, szakkör, tanfolyam) és számos program, rendezvény (kiállítás, verseny, vetélkedő, pályázat, műsor, családi program) várja a város polgárait. A Debrecenben élők, az amatőr, vagy nem hivatásos alkotók által létrehozott művészeti - közösségi ? kulturális értékek bemutatását, megismertetését kiemelt feladatunknak tekintjük. Ezért örömmel fogadjuk mindazok javaslatát, véleményét, akiknek fontos a művelődés, akik hozzá szeretnének járulni a helyi kultúra fejlesztéséhez. A Debreceni Művelődési Központhoz tartozó közművelődési intézményhálózat nagy részét korszerűsítették és újat is építettek az elmúlt években. Minden eddiginél nagyobb fejlesztéseket valósított meg a város önkormányzata, melyek a helyi kultúra, a közösségi élet gyarapodását, az életminőség javítását szolgálják. Ezek közül is kiemelkedik az új Homokkerti Közösségi Ház, mely a városrész lakosságának új művelődési ? közösségi intézménye. Ugyanakkor itt kapott otthont, próbahelyet a fél évszázados múlttal rendelkező Debreceni Népi Együttes is. De megújult, gyönyörű belső tereivel és teljesen kicserélt berendezésekkel várja a művelődni, szórakozni vágyókat a Kossuth utcai ? új nevén ? Belvárosi Közösségi Ház, amely az intézményhálózat központja is. Kívül-belül megszépült a Kismacsi Közösségi Ház és befejeződött a Tímárház korszerűsítése is.
Hívunk és szeretettel várunk a Debreceni Művelődési Központ intézményegységeibe mindenkit, aki művészeti, közösségi élményekkel szeretne gazdagodni.
A város különböző pontján egy-egy hely, tér a találkozásra, a kellemes együttlétre. Éljenek vele és óvjuk ezeket az értékeinket!

Talentum-Debreceni Szolgáltató Bt.

Cím:
4025, Debrecen Kossuth u. 3/a
fax:
+36-52-451-307
mobil:
+36-52-451-307
Tevékenység rövid leírása:
A társaság 2005. október végén alakult. Fő profilunk az oktatás- és rendezvényszervezés, de tevékenységünk széleskörű.

A betéti társaság tagjai mind komoly tapasztalattal és célirányos végzettséggel rendelkeznek. Jelenleg négyen dolgoznak a társaságnak:

Elek Mária
1977-től 1998-ig egy megyei kulturális intézmény főállású munkatársa volt, ahol munkaköréhez tartozott a tolmácsok, fordítók biztosítása. Nemzetközi és hazai nagyrendezvények lebonyolításának aktív résztvevője 1977-től a mai napig.

Pék Johanna
A Debreceni Egyetem nappali tagozatos PhD-hallgatója. 2005 nyarán diplomázott matematika-ábrázoló geometria szakos tanárként. Tanítási gyakorlattal rendelkezik.

Elek Zoltán
Okleveles gépészmérnök, közel 40 éves szakmai múlttal rendelkezik. Hatalmas építőipari, gépészeti, szervezői tapasztalata van. Európai szintű projektek résztvevője.

Ortutay Dóra
Művelődésszervező végzettségű. *Örökké mobil* munkatársunk, aki elsősorban a budapesti tanfolyamokban nyújt hasznos segítséget.

Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum Karcagi Kutatóintézet

Cím:
5300, Karcag Pf. 11.
telefon:
59/311-255
:
59/311-255
Tevékenység rövid leírása:
Az intézetben folyó növénynemesítés célja a Közép-Tiszavidék és az Észak-Alföld kedvezőtlen ökológiai adottságait jól hasznosító, gazdaságosan termeszthető növényfajták előállítása. Jelenleg 13 növényfaj 30 államilag elismert fajtájával rendelkezik intézetünk.

Debreceni Nyelviskola Kft.

Cím:
4024, Debrecen Zúgó utca 6/B.
fax:
52/537-358
telefon:
52/537-358

Dr. Sándor Zsuzsanna Ingatlanközvetítő Kft.

Cím:
6723, Szeged Debreceni u. 18/B. fsz. 1.
telefon:
Tel./Fax: 06-62/486-203
:
Tel./Fax: 06-62/486-203
Tevékenység rövid leírása:
Dr. Sándor Zsuzsanna Anikó vagyok és a szegedi ingatlanpiacon 1989-től kezdődően vagyok jelen. A nevemet viselő Dr. Sándor Zsuzsanna Ingatlanközvetítő Kft. többségi tulajdonosaként, mint a város legrégebbi ingatlanközvetítésre szakosodott cége tiszta profillal, csupán magántulajdonú lakáscélú ingatlanok közvetítésével foglalkozunk. Kezdetben irodánk a Szeged, Rókusi krt. 1/a. szám alatt volt, ma Felsővároson, a Debreceni u. 18/b. szám alatt működünk.

Ingatlanközvetítésben a gyors, pontos és megbízható szolgáltatásra törekszünk. Ingatlanközvetítő irodánk mellett 1997-től ügyvédi irodát is fenntartunk, amely lehetővé teszi ügyfeleink teljesebb kiszolgálását, szerződéskötésekben a megingathatatlan megbízhatóságot vallja magáénak.


Fogadási idő:
Hétfőtől - Csütörtökig de. 8 - 11, du. 15 - 18 óráig

Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar

Cím:
4400, Nyíregyháza Sóstói u. 2-4.
telefon:
06-42-404-411
fax:
06-42-404-411
Kulcsszavak:

Debreceni Nyomdaipari és Kereskedelmi Kft.

Cím:
4028, Debrecen Kétmalom u. 4.
fax:
52/530-555
telefon:
52/530-555

Dr. Kornya László

Cím:
0, N/A
telefon:
Magánrendelésre telefonos bejelentkezés minden nap 12 és 20 óra
:
Magánrendelésre telefonos bejelentkezés minden nap 12 és 20 óra
Tevékenység rövid leírása:
1989-ben végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Korábban a Pécsi Orvostudományi Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozott. Jelenleg Budapesten, a Péterfy Kórház Szülő-Nőbeteg Osztályán dolgozik. A Telki Magánkórházban is vezet szüléseket és végez műtéteket, igény szerint.

Szülészet-nőgyógyászat és klinikai onkológia szakvizsgával rendelkezik.
Hitvallása: tehesgondozás során a partner bevonása, háborítatlan szülés, biztonsággal nyomon követett, de a legkevesebb külső beavatkozással kísért kíméletes szülésvezetés.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.