Értékelje a céget!
18 találat 1 | 2

Ker-Iparos Konyhatechnológiai Kereskedelmi Kft.

Szeiler Sütőipari Kft.

Cím:
1037, Budapest Bécsi út 267.
fax:
454-1094
telefon:
454-1094
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a DIAMANT technológiák és termékek kizárólagos terjesztője.

Légvárdepó Kft.

Cím:
1149, Budapest Pillangó u 16-20.
fax:
06-1/253-0271
telefon:
06-1/253-0271
Tevékenység rövid leírása:
Kalandparkunk az ország legnagyobb kikapcsolódását biztosító szórakoztató központja. 3 szinten mintegy 800 négyzetméteren várjuk minden kedves vendégünket. ÁRAINK MEGTEKINTHETŐK WEBOLDALUNKON A FENTI HIVATKOZÁSRA KLIKKELVE.
A Légvárdepo Kft 1995-óta foglalkozik felfújható játékok gyártásával, bérbeadásával és rendezvények szervezésével. Az elmúlt években egyre többen ismerték meg színvonalas szolgáltatásainkat. Szervezzen egy emlékezetes napot cégünkkel, melyen a kicsik és felnőttek kedvükre együtt szórakozhatnak. Minden évben bővülő játékparkunk nemcsak a gyerekeknek kínál izgalmas időtöltést, hanem az extrém és ügyességi játékokat kedvelő felnőtteknek is. A gyermekek arcára mosolyt csalunk légvárainkkal, melyeket egyedi mesefigurák és a szivárvány összes színei díszítenek. A felnőttek számára extrém és ügyességi játékokat biztosítunk (rodeo bika, 3D karika, 360o-os hinta). Ha játék közben elfáradnak, kézműves foglalkozásokkal (kosárfonás, logikai fajátékok, origami, szalvétakép készítés, korongozás stb..) fejleszthetik kreativitásukat, valamint megnézhetik bohócaink, bűvészeink mulatságos bemutatóit.

König Maschinen Sütőipari Gépgyártó Kft.

Cím:
9500, Celldömölk Széchenyi u. 54.
telefon:
95/525-100
:
95/525-100
Tevékenység rövid leírása:
Rövid ismertető a König Maschinen-ről

A König Maschinen Sütőipari Gépgyártó KFT Celldömölk és környékének egyik kiemelkedő ipari üzeme, amit 1991. Január 25-én a világ egyik legsikeresebb sütőipari gépeket gyártó vállalata a grazi székhelyű König Maschinen alapított.

Az alapítók egy már korábban is működő gépgyárra alapoztak, ugyanis Celldömölkön az ÉLGÉP Vállalat szervezetén belül már 1977-től gyártottak sütőipari gépeket.

A személyi és tárgyi feltételek megteremtésével, az egész vállalat modernizálásával sikerült elérni, hogy Magyarországon, ezen belül Celldömölkön egy olyan sütőipari gépgyár üzemeljen, amely képes megfelelni a nyugat-európai minőségi követelményeknek. Árbevételének 2/3 része exportból származik, termékei Kanadától Izlandig szinte a világ minden részén megtalálhatók.A Celldömölkön gyártott dagasztógépek és kemencék kiváló minőségükkel és megbízhatóságukkal kivívták a magyar sütőipari szakma elismerését is. Ezekkel a gépekkel és berendezésekkel Magyarország több, mint 300 pékségében állítják elő mindennapi kenyerünket.

Ezt az eredményt a következő főbb követelmények megvalósításával sikerült elérni:

- a sütödékben előforduló gyakorlati problémák gépi konstrukciókkal való megoldása,
- konstruktív szellemben gondolkodva, új megoldások és termékek kifejlesztése és megvalósítása,
- tapasztalt és jól képzett szakemberek alkalmazása, ezek folyamatos továbbképzése,
- korszerű üzemszervezés és a legmodernebb műszaki eszközök alkalmazása.

A közel 5 hektár területen fekvő gyárban a komplett gépgyártás valamennyi feltétele biztosított. Az alapanyagok átvétele után a kész alkatrész, vagy gép elkészüléséig a következő megmunkálásokat, műveleteket tudják elvégezni: darabolás, esztergálás, marás, fogazás, vésés, hőkezelés, köszörülés, lakatos munkák, hegesztés, csiszolás, festés, szerelés, minőség-ellenőrzés, csomagolás.

Ennek a sokrétű feladatnak az előkészítését, szervezését és kivitelezését a jól képzett 120 fős dolgozói létszám biztosítja, akik a König Maschinen KFT-nél egy modern, megbízható munkahelyre számíthatnak.

Vállalatunk 2006. március 1-től Celba névről König Maschinen-re változott!

Multi Metal Kft.

Cím:
1203, Budapest Határ út 27.
e-mail:
multimetal@multimetal.hu
telefon:
multimetal@multimetal.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Multi Metal Kft. 1996-ban alakult, elsődleges profilja nagykonyhai és cukrászati gépek szervizelése és karbantartása. A társaság 2000-ben történt személyi változtatások során nyerte el mai üzemelési struktúráját. A cég működésének legfőbb profiljai:
-szervizelés
-alkatrészek és tartozékok
-kis- és nagykereskedelem
gépforgalmazás.
Társaságunknál a javításokhoz szükséges alkatrészek beszerzése közvetlen import tevékenységgel történik. Számos magyarországi társasággal állunk napi kapcsolatban anyagbeszerzés kapcsán, valamint legfontosabb külföldi szállítóinkat kizárólagos joggal képviseljük a régióban. Mint exkluzív importőr, társaságunk az olaszországi LF spa termékeit forgalmazza saját, mintegy 150 hivatalos viszonteladónak és még több végfelhasználónak. Az általunk kínált termékek köre a nagykonyha teljes körét lefedi: sütés-főzés, kávé, mosás- és mosogatástechnika, hűtés és előkészítés.

Banu-Szer Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Vasgyár u. 14.
telefon:
42/413-121
e-mail:
42/413-121
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 10 éve tevékenykedik a gázipar területén. A gázvezeték építéstől a gázkészülék javításától a forgalmazásáig, nyomásszabályzóktól a konyhai berendezésektől az épületgépészeti tevékenységig bezárólag állunk rendelkezésére! Partnereink: polgármesteri hivatalok, MOL Rt., Kalevala Kft., Stragbag Kft., Otek Kft., Ref. Hotel Európa, Rolling Rock, stb.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.