Értékelje a céget!
15 találat 1 | 2

D.OT. Kulcsár Gábor

Cím:
1111, Budapest N/A
telefon:
20/456-5590
:
20/456-5590

MEDIC POLIKLINIKA Magánszakorvosi Rendelő

Cím:
1052, Budapest Városház u. 14. I. em. 3.
telefon:
266-6050
fax:
266-6050
Tevékenység rövid leírása:
1990 júliusában nyitotta meg kapuit, akkor Budapest első magán-szakorvosi rendelőjeként.

A mintegy 18 szakorvosi rendeléssel működő poliklinika célja kezdettől fogva az emberi szervezet egységes egészként szemlélni, s nem szakorvosi esetekként.
Erre biztosíték a magasan kvalifikált orvosaink sora, illetve teammunkája és nem utolsó sorban a szakok magas színvonalú, korszerű műszerezettsége. Mindezek lehetővé teszik a minél tökéletesebb diagnosztikai tevékenységet, mely mindenkor a gyógyítás alapja.

Profilja a járóbeteg-ellátás.

Köztudott, hogy a kórházi kivizsgálások 80-85%-a is elvégezhető, mely emberközelibb, kellemesebb a betegnek, pénzt takarít meg nem csak a pacienseknek, de a biztosító társaságoknak, s végül a társadalomnak.

Hazánkban a nyugati országokkal szemben a várható életkor csökken, a betegségek megelőzésének, a prophylaxisnak óriási a szerepe. Ehhez járul hozzá a Medic Poliklinika újabb módszerek bevezetésével (mint a Voll módszer), s szűrővizsgálatok végzésével.

Klinikánkon gyógyítjuk az alábbi betegségeket:

allergia, szénanátha, asztma, ekcéma, ételallergia, hajhullás, autópiás dermatitisz, autoimmun betegségek, idült bőrbetegségek, gombás betegségek, krónikus felső-alsó léguti-, nőgyógyászati-, urológiai gyulladások, colitis ulcerosa, autóimmun betegségek, sokizületi gyulladás, emésztési zavarok, reumás betegségek, depresszió, migrén, fejfájás

Forduljon hozzánk bizalommal!

Lotus Medical Trade Kft.

Cím:
8600, Siófok Fő u. 230.
telefon:
30/552-9988
:
30/552-9988

Hypoxi Dent Wellness Stúdió - Ambrozia Wellness Kft

Cím:
1141, Budapest Fogarasi út 103.
e-mail:
l_detti@vipmail.hu
e-mail:
l_detti@vipmail.hu
Tevékenység rövid leírása:
2002-ben indult útjára az Ambrózia Wellness-Stúdió. Az évek folyamán szépen kibővült és így apránként elérte a mai formáját. Főbb elveink közt szerepelt mindig is az egészség és szépség elérése és ezek megtartása. Korszerű hatóanyagaink és eszközeink segítségével bebizonyítottuk, hogy érdemesek vagyunk a piac eme szegmensében úttörő szerepre. Szeretnénk kikapcsolódást nyújtani azoknak, akik minket választanak és ki szeretnének szakadni a mindennapok taposómalmából. Stúdiónkat vidám, családias hangulat jellemzi, szakszerű kiszolgálással és szolgáltatások széles skálájával.
Nem biztos, hogy mi vagyunk feltétlenül az Önnek ideális szalon az igényei kielégítésére, de erre törekszünk, tegyen próbára minket!

Kulcsár Gábor

Cím:
2200, Monor Strázsa hegy
e-mail:
osteopath@hungary.org
mobil:
osteopath@hungary.org
Tevékenység rövid leírása:
A csontkovács neve, a régi idokben gyógykovács volt. A keltáknál valamikor a kovács gyógyított és egyben harcmuvész is volt. A kovácsokat mindig nagy tisztelet övezte, mert a természet négy fo elemével dolgoztak.

- Fiatalabb koromban papnak - lelkésznek készültem és judóztam. Mint sokakat, engem is megfertozött a keleti harcmuvészet és kultúra. A 80-as évek elején, egyszer, egy olyan kungfus filmet láttam, amikoris egy Shaolin pap, miután mindenkit legyozött, embereket gyógyított ... De nem akárhogyan! Természetes módon!

- Mivel Magyarországon akkoriban az ilyen dolgokról semmilyen információt sem lehetett kapni, kezdetben egy kínai embertol tanultam alapfogalmakat, cserébe magyar nyelvre tanítottam. Majd masszázst is tanultam, de az nem az volt, amire én gondoltam. Nagy Géza - ideggyógyásztól sajátítottam el a manuális medicina tanait, amit ma is folyamatosan tanulok - és ekkor kezdtek lassan összeállni a fejemben dolgok, de még ekkor sem voltam teljesen tisztában azzal: - Mit, miért kell csinálni?

- A 90-es évek közepén, sikerült egy nemzetközi ösztöndíjjal kijutnom a Szingapúri Természetgyógyászati Akadémiára, ahol diplomát szereztem a kínai orvoslásból és az itt eltöltött évek alatt, egy teljesen más életszemléletet ismerhettem meg. Az európai - fogyasztói szokáskultúra ellenében, az ázsiai - visszaforgató - megtartó szemléletet.

- Mindezek mellett több más irányzatot, még további 4 iskola tanításaiból is sikerült mélyreható ismereteket szereznem. Például a koponyacsontok kezelése terén, és az állatok csontkovácsolása területén.

- Minél többet tudunk meg az életrol, annál jobban rájövünk, hogy mégis milyen keveset tudunk róla ... A tanulás ebben a világban egy természetes és folyamatos dolog. Én csinálom, végzem a munkámat és remélem, még ebben az életemben kirajzolódik majd egy új világ vetülete, ami egy jelentos szemléletváltást hozhat az emberi civilizáció minden területén ...

- Magyar honban - egészségileg és lelkileg, általában véve igen rossz állapotban van a társadalom. Megelozés egyáltalán nincs. Nálunk az a jó orvos, akinek sok betege van, máshol meg az, akinek minél kevesebb. Arra lenne szükség, hogy az emberek ne a gyógyszerekben keressék a problémák megoldását, hanem hosszú távon, megfeleloen karbantartott szervezete legyen mindenkinek.

- Minden népcsoport, ha kell hajlandó összefogni, hogy jobbítson a sorsán, de a magyarnak nevezett társadalomban, az emberek csak beszélnek és beszélnek ... Jó lenne, ha az életünket meghatározó, fobb dolgok megvalósításának menetében is egy kis változás történne. Meg kellene határozni, milyen célokat szeretnénk elérni, és ezek megvalósításáért mindenkinek egy irányba kellene haladni.

- A vimiviki kezdeményezést is éppen emiatt tartom szükségszerunek és nagyszerunek, mert azok az emberek - közösségek, akik építoen gondolkodnak a világ dolgairól, ebben a közegben egymásra találhatnak és együttmuködhetnek. Ha mi, nem hozzuk létre magunknak a saját kis szigeteinket, senki nem fogja helyettünk. És majd szépen, csendben el fog fogyni az akaratunk, el fog fogyni az életterünk. Bizalommal és érdeklodéssel tekintek a világ magyarjainak a hozzáállására. Reménykedem abban, hogy sokan leszünk ...

Mindenkit üdvözöl: Kulcsár Gábor

Kopf & Brothers Kft.

St. Andrea Panzió

Cím:
2000, Szentendre Egres út 22.
telefon:
26/301-800
telefon:
26/301-800
Tevékenység rövid leírása:
Pihenjen nálunk Szentendrén, családias hangulatú, jól berendezett szobákban. Szolgáltatásaink közé tartozik még: méregtelenítő, stresszoldó-, és fogyókúrás programok természetgyógyász felügyelete mellett, csontkovács, masszázs, illetve talpmasszázs.

Skorpió Szépség Stúdió

Cím:
2120, Dunakeszi Barátság utca 35.
telefon:
30/254-2500
telefon:
30/254-2500
Tevékenység rövid leírása:
Flavin termékek forgalmazása kereskedők részére is, azonnali helyszínre szállítással, kedvezménnyel!
Címünk: 2120 Dunakeszi, Barátság útja 35.
Telefon: 06-30/254-2500
Várjuk kollégák jelentkezését kereskedelmi tevékenységre!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.