Értékelje a céget!
59 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Jacsu Hungária Gépgyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk síkfóliás csomagológépek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Transmoduls Kft.

Cím:
8200, Veszprém József Attila utca 9.
telefon:
88/411-210
mobil:
88/411-210
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 19 09500533. Alapítás: 1993. Export országok: Franciaország, Lengyelország, Németország, Ausztria. Import országok: Olaszország, Németország, Ausztria. Referenciák: Siroma Plast Kft., WESLIN, DELPHI PACKARD, SWARCO FUTURIT, SHINWA, SOCO SYSTEM EED, BERICAP, EPCOS, COLOPLAST, INNOTECH, ARRK Hungary Kft, EUPEC, KNORR BREMSE, Precision Controls, Loranger Kft., Tiszaform Kft., IBV Hungária Kft., VISTEON Hungary Kft., VAW (HYDRO) Alumínium Ipari Kft., ABB - Robotika üzletág Budapest, SANYO - kaposvári üzeme, NOKIA KOMÁROM KFT., CONTINENTAL TEVES KFT., VALEO - veszprémi gyára, JAKO - szekszárdi üzeme, BEUER HUNGÁRIA KFT., ITT veszprémi gyára, SONY, LORANGER Ipari Kft., PHARMAVIT, PEPSICO S.V.E., FMH HUNGARY, UNILEVER, FORD HUNGÁRIA, PHILIPS VIDEOWERK, NIKECELL KFT., FLEXTRONICS, CONTINENTAL, TEVES, VALEO ELECTRIC, PROCTER AND GAMBLE, PHILIPS. Képviselt cégek: LANCO AG. Svájc, Robotunits Ausztria, HORMEC Svájc. Foglalkoztatottak: 37 fő. Tagság: Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A Transmoduls Kft.-t 1993-ban alapítottuk. A szándékunk az, hogy a gyorsan növekvő magyar ipart ellássuk a legkülönfélébb igényeket is kielégítő felszereléssel.

A cél a vevő igényinek mindenkori kielégítése és a magas fokú minőség; a berendezéseinknek tökéletesen illeszkednie kell az igényekhez és az előírásokhoz, garantálva ezzel a megbízható termelést. Ennek érdekében a legújabb megoldásokat és a legújabb fejlesztésű beépítendő egységeket használjuk.

Marketing politikánk: az elégedett vásárló biztosítja a jövőnket. Cégünk a piaccal együtt nő; tavaly a bevételünk meghaladta a 600 millió forintot - köszönhetően annak, hogy a régi és új partnereink bizalommal fordulnak hozzánk új feladatokkal. Rendszeresen dolgozunk külföldi megrendelőknek is, termékeink megtalálhatók multinacionális cégek helyi, európai és Európán kívüli üzemeiben. Kollegáink magasan képzettek és gyakorlottak saját szakterületükön.


Mottónk: "A minőség nem minden, de minőség nélkül minden semmivé lesz..."

TECHNOWELD KKT.

Cím:
1117, Budapest Budafoki út 64.
e-mail:
technoweld@technoweld.hu
fax:
technoweld@technoweld.hu

Zootechnika Kft.

Cím:
2100, Gödöllő Hegyesi Mari út 3/d.
telefon:
28/432-204
fax:
28/432-204
Tevékenység rövid leírása:
Tejkezelés teljeskörűen - a fejéstől a pasztőrözésen át a csomagolásig. Ahogy szlogenünkből is kitűnik, cégünk teljeskörűen foglalkozik a tejkezelés gépeinek gyártásával és értékesítésével, mintegy 90%-os exportforgalommal. Vállalkozásunk már hagyományosan foglalkozik a mezőgazdaság majorgépesítési és agrárelektronikai feladataival, különös tekintettel a tejfeldolgozás és a csomagolás gépeire, az állattartás gépesítésére, valamint a fejőberendezésekre. Tevékenységünk a tervezésen, a gyártáson és a kivitelezésen túlmenően kiterjed az alkatrészek és komplett berendezések kül- és belkereskedelmére, megbízóink komplex kiszolgálása érdekében. Fő profilunk: csomagolás- és pasztőrtechnika.

Kadem Kft.

Cím:
1147, Budapest Kerékgyártó u. 70.
mobil:
20/983-4675
fax:
20/983-4675

F-Pack Csomagolástechnikai Kft.

Cím:
3170, Szécsény Salgótartjáni út 4. Pf.:15.
fax:
32/371-821
telefon:
32/371-821
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tevékenysége: csomagológépek kifejlesztése és gyártása.

3Viktor Kereskedelmi Kft.

Cím:
1134, Budapest Balzac u. 18 sz. I/4.
telefon:
239-6221
fax:
239-6221

Inpack Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk különböző ipari gépek importjával és forgalmazásával foglalkozik.

PUMA BRIDGE Csomagológépgyártó Bt.

Cím:
2141, Csömör Major u.19.
telefon:
28 446 888
fax:
28 446 888
Tevékenység rövid leírása:
A PUMA BRIDGE Csomagológépgyártó Bt. 1991-óta foglal el meghatározó helyet a hazai csomagológép-gyártás területén. Ezen idoszak alatt mindvégig törekedtünk a fejlodésre, Vevoink igényeinek legteljesebb köru kiszolgálására. Cégünk vezetoje, Lévai János a csomagológép-gyártás területén több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik.
Társaságunk legfobb erénye a rugalmasság, az ingyenes szaktanácsadás, alkalmazkodás a Vevo igényeihez, azaz a csomagolandó termékre szabott gépgyártás. Cégünk a saját tervezésu PUMA PACK Csomagológép-család gépeinek és kiegészíto berendezéseinek megrendelésre történo gyártásával foglalkozik. Ennek keretében ez idáig közel 30 különbözo típusú csomagológép került kifejlesztésre és legyártásra, melynek eredményeképpen sikerült az ipar számos ? kiváltképp az élelmiszeripar ? területén ügyfeleink nagy megelégedését kivívnunk. Csomagológépeink az ország különbözo pontjain, közel ötven tésztaüzemben, valamint számos pékségben és cukrászüzemben megbízhatóan muködnek.Vállalkozásunk kifejezetten ipari berendezéseket gyárt, melyek non-stop üzemben, akár három muszakban is folyamatosan használhatók. Cégünk fo profilját Mérleges Adagológépek, Mérleges vagy Darabszámlálós Automatikus Csomagológépek, Szállítószalagok, Zsugorfóliázó gépek, különféle Fóliahegeszto gépek, Zsáklezárók, Hoszalagos Dátumozó Egységek, Laboratóriumi Hegeszto berendezések igény szerinti méretben és kivitelben történo gyártása képezi. Ezen felül egyedi csomagológépek és hegeszto berendezések tervezésével, gyártásával és javításával is foglalkozunk. Családi vállalkozásunk az elmúlt években számos nemzetközi ? csomagolástechnikai valamint élelmiszer-gépipari ? szakkiállításon vett részt, melyek többek között a külföldi piacra történo gépgyártás lehetoségét is megteremtették. Az általunk gyártott gép beüzemelését, betanítását a kezelésre és karbantartásra minden esetben ingyenes szolgáltatásként biztosítjuk Vevoink részére. Csomagológépeinkhez a szükséges ? munkavédelmi, higiéniai, CE ? minosítéseket, részletes magyar nyelvu gépkönyvet, valamint 12 hónap teljes köru garanciát, majd azon túli szervízelést biztosítunk. Szakembereink szükség esetén garantálják a gyors hibaelhárítást és a zavartalan, késedelem nélküli alkatrészellátást.
A cég szlogenje ?CSOMAGOLÓGÉPEK KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL!? a versenyképes árat, a közvetlen kapcsolatot, valamint a Vevo részére üzemeltetési biztonságot sugall.

Natec Elektronika Kft.

Cím:
2750, Nagykőrös Batthyány u. 55.
telefon:
53-552-211
fax:
53-552-211

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.