Értékelje a céget!
17 találat 1 | 2

Zöld Szél Kft.

Cím:
1031, Budapest Királyok útja 140.
telefon:
430-0871
fax:
430-0871

Fambiz Kft.

Cím:
1022, Budapest Bimbó .u.15.
telefon:
316-2834
fax:
316-2834
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a FAMBIZ Kft. a V Plus K cégcsoport tagja. A cégcsoport tevékenységét Kelet-Magyarországon és Budapesten folytatja, fő profilja takarmánytermelés baromfi-, és sertés tenyésztés, feldolgozás, húskészítmények előállítása bel- és külkereskedelme. Mintegy 10 éve van jelen Magyarország húspiacán. A FAMBIZ Kft. budapesti székhelyű, kereskedelmi profilú cég, a cégcsoport tagjaként jelentős tapasztalattal rendelkezik hústermékek belföldi és külföldi (EU és EU-n kívüli) piacokon történő értékesítése terén. Kínálatunk részét képezi a baromfi- (csirke), sertéshúsok széles skálája csomagolt tőkehús (friss és fagyasztott) illetve késztermékek gazdag palettája is.Célunk, hogy a húskereskedelem világpiacán megbízható húskereskedőként erősítsük meg nevünket. Magasan képzett munkatársaink az ügyfelek minden egyedi igényét figyelembe veszik. Szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan magas színvonalon tartjuk, ügyfeleinknek mindenkori magas minőségű termékeinket kínáljuk versenyképes áron.
A FAMBIZ Kft. a hazai hús-kereskedelem jelentős szereppel bíró résztvevője. Fő célkitűzéseink: Helytállás a hazai és a külföldi húspiacon Magyar termékek gyártásának és forgalmazásának előtérbe helyezése Folyamatos fejlesztés telepeinken, üzemeinkben, új környezetkímélő technológiák kutatása a gyártás és a csomagolás területén Precíz, korszerű technika alkalmazása a logisztika területén is az ügyfelek maximális kiszolgálása érdekében A csoportszintű működés hatékonyságának növelése, társcégeink tevékenységének összehangolása a maximális teljesítmény érdekében A munkatársak szakmai felkészültségének folyamatos fejlesztése, a fejlődés iránti elkötelezettség erosítése.Legfőbb erősségeink: A húspiacot jól ismerő, átfogó tapasztalattal rendelkező, technológiai újításokra nyitott, korszerű eljárások alkalmazásában jártas munkatársaink. Stabil, megbízható üzleti partnereink, akikkel olyan kapcsolat kialakítására, fenntartására és fejlesztésére törekszünk, amely a piaci verseny követelményeinek betartása mellett hosszabb távon is biztosítani tudja a kölcsönös elégedettséget biztosító együttmuködést .A cégcsoport munkáját, törekvéseit elősegítő külső és belső kommunikáció fenntartása.Meggyőződésünk, hogy a célkitűzéseinkben megfogalmazott célok teljesítésével a cégcsoportunk kivívja és megtartja üzleti partnerei elismerését, így az eredményes gazdálkodás mellett egyben biztosítja a hosszú távú működés stabil alapjait is.

KRIS & KRIS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
2440, Százhalombatta Hun u.29.
fax:
23 540 279
telefon:
23 540 279
Tevékenység rövid leírása:
Galvanizálás függesztett technológiával, magaspályás árumozgatással. Húsfeldolgozás, parasztkolbász forgalmazása, értékesítése. Bevásárlókocsi javítás, értékesítés.
Nyitva tartás: H-P: 8.00-16.00

Molnár Húspress Kft.

Cím:
4181, Nádudvar Zalka M. u. 14.
telefon:
54/481-622
fax:
54/481-622
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1995-ben családi vállalkozásként alakult. A húsipar területén tevékenykedünk. Boltunk Nádudvar központjában található, ahol húskészítmények mellett tejtermékek, péksütemények kaphatóak és minibár is üzemel. Vállalkozásunk hús kis- és nagykereskedelemmel, kiszállítással és élőállat felvásárlással foglalkozik, emellett belföldi áruszállítást is vállalunk.

Hús Mix Kereskedelmi Bt.

Cím:
1123, Budapest Alkotás u. 13.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, a Hús Mix Kereskedelmi Bt. Budapesten 3 húsboltot üzemeltet.Tevékenységi körünket bővítve házhozszállítással állunk XII. illetve II. kerületi ügyfeleink rendelkezésére. Éttermek vagy rendezvényeket bonyolító cégek jelentkezése esetén személyre szabott kedvezményt biztosítunk! Minőség, megbízhatóság, garancia!

eFeF Kft.

Cím:
7630, Pécs Edison u. 13.
telefon:
72/436-210
telefon:
72/436-210
Tevékenység rövid leírása:
Az 1992-ben alakult vállalat termelőüzeme és székhelye Pécsen található, magas minőségű, továbbfeldolgozott baromfihúsból készült termékek előállításával foglalkozunk.Cégünk 1999 óta rendelkezik a BVQI által tanúsított ISO 9002 minőségbiztosítási rendszerrel. Üzemünkben garantáljuk az Európai Unió szigorú higiéniai és élelmiszer-egészségügyi előírásainak betartását, termelésünk a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) rendszernek megfelelően működik.

Hungerit Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt.

Cím:
6600, Szentes Attila u. 3.
fax:
63/510-520
telefon:
63/510-520
Tevékenység rövid leírása:
Magyarországon a baromfi tartása és nevelése mindig nagy népszeruségnek örvendett. Baromfitartással és -kereskedelemmel kapcsolatos dokumentumok csak a 19. század közepétol kezdve maradtak ránk. Csongrád megye a kialakulófélben lévo baromfiipar egyik bázisa volt. Az elso dokumentált baromfikereskedo Szentesen a nagyhíru bécsi Hungerleider családból származó Hungerleider Móricz volt, aki 1880-tól kezdve - kihasználva családja rokoni kapcsolatait - sikerrel végezte bel- és külkereskedelmi baromfi- illetve tojáskereskedelmét. Ismeretes, hogy a 19. századi baromfikereskedo tevékenységi körébe - a 20. század közepéig - beletartozott a gyümölcs és a lott vad is.Az I. világháború után Preisz Zsigmond telepedett le Szentesen, és o lett a város és környékének legnagyobb felvásárlója. 1921-ben azonban már nem tudott megbirkózni a hatalmas árumennyiséggel, és a jó befektetési lehetoséget kihasználva a nagy múltú szabadkai Hartman & Conen vállalat segítségét kérte. Hartmanék négy évtizedes tapasztalata, piacismerete és kapcsolatai, illetve Preisz Zsigmond hatalmas árualapja kedvezo kilátásokat biztosítottak az új cég alapításakor. A cégalapítás körüli tárgyalások és az engedélyezési eljárás elhúzódása miatt az iparengedélyt 1922. április 27-én adta ki a városi tanács az Élelmiszerkiviteli Részvénytársaságnak.Az új telep - mai helyén - a vasútvonal mellett kezdett el épülni. A telep fejlodését és a feldolgozott áru mennyiségének növekedését mutatja, hogy az 1922. évben a munkások létszáma még csak 100 fo, egy év múlva már 300-350 embert lát el munkával az új gyár. A magyar baromfiipar a két világháború között az ország egyik legjelentosebb iparává notte ki magát, jól és pontosan dolgozó üzemeink kiváló áruval látták el a nyugat-európai piacot. A felszabadulás után újraéledt a baromfiipar Szentesen.Az 1945 utáni viharos évek üzemünket is megviselték, 1947-ben a Magyar Országos Szövetkezeti Központ, majd az államosítással 1948. október 1-tol a Baromfiértékesíto Nemzeti Vállalat irányítása alá került, Szentesi Baromfifeldolgozó Vállalat néven. Igazi változás és fellendülés az iparban azonban csak 1956 után indult, amikor az ország vezetése felismerve a korábbi évek hibáit, a nehéziparon kívül más szektoroknak is juttatott jelentos állami támogatást.Az 1970-80-as években megháromszorozódott a feldolgozott áru mennyisége, az akkori technikai felkészültség mellett feldolgozása már nehezen volt biztonsággal megoldható. Új beruházások indultak a vállalatnál. Az 1984-ben üzembe állított továbbfeldolgozó gyáregység Magyarországon addig nem használt technikákat alkalmazott. Vágó-, daráló-, pácoló-, érlelo-, füstölo- és fozoberendezések kezdték el gyártani a virsli, párizsi, sonka és szalámi jellegu termékeket. A készítmények sikerességét jelzi, hogy korukat megelozo minoségüknek és máig érvényes ízviláguknak köszönhetoen több termék változtatás nélkül a mai napig megállja helyét a piacon. A szakma több ízben elismerte továbbfeldolgozott termékeink minoségét, hiszen a Delko sonka különbözo ízesített változatai, valamint a libamájpástétomaink több neves hazai és külföldi kiállításon nyertek vásár- és sikerdíjakat. A Kiváló Magyar Élelmiszer Védjegy megszerzése egyértelmuen tájékoztatja vásárlóinkat, hogy készítményeink magas technológiai szinten, az élelmiszereloállítás szabályainak maximális betartásával készülnek. A rendszerváltás után, mint a legtöbb magyarországi vállalat, a szentesi baromfifeldolgozó is nehéz gazdasági helyzetbe került. 1990. december 1-jén a továbbfeldolgozó üzemrész kivált, és Hungerit Kft. néven kezdett el muködni magyar, olasz és német tulajdonosokkal. Ettol kezdve a kft. a magyar továbbfeldolgozó piac legjelentosebb tényezojévé vált. 1993 decemberében az akkor már felszámolás alatt álló Szentesi Baromfifeldolgozó Rt-bol alakult meg a GOLD M Kft., amely a baromfifeldolgozás folytatását tuzte ki céljául.A fejlesztések közül azonban ki kell emelnünk egy ipartörténetileg is jelentos eseményt. 1990-ben elsoként Magyarországon, Szentesen állították üzembe azt a Stein gyártmányú gépsort, amely készresütött panírozott baromfitermékeket tudott eloállítani. A kapacitások bovítésének érdekében 1994-ben új üzemrész, a HUNGERIT PLUS állt munkába 800 kg órántkénti teljesítménnyel. A panírozott termékeket, ha lehet, még a továbbfeldolgozott termékeket is túlszárnyaló sikerrel fogadták a vevok. A panírozott, készresütött termékek a legnagyobb hazai megmérettetéseken számtalan szakmai és közönségdíjat nyertek el. 1997. február 17-én a Hungerit Kft., a Hungerit Plus Kft. és a GOLD M Kft. tulajdonosai határozatot hoztak a három cég egyesülésérol, így 1997. július 1-jén társasági formát váltottak, és a cég részvénytársasággá alakult.Napjainkban is a kiváló minoségu termékek eloállításának érdekében a HUNGERIT Zrt. folyamatos beruházásokat és fejlesztéseket végez. A feldolgozó vonalak klimatizálásával, átalakításával, a libadaraboló technológiai felújításával könnyebbé, hatékonyabbá, korszerubbé vált a termelés. 2001. év nagy beruházása révén a III. Panírozó Üzem is felépült. 2003-ban kiírt SAPARD pályázatok által megvalósíthatóvá vált 2005-re az átjáró-folyosó és térlefedés létesítése, a csomagoló és fozo-füstölo gépek beszerzése, valamint a szennyvíz és ivóvíz-csatorna kiépítése.Az említett beruházások, fejlesztések biztos hátteret nyújtanak, hogy cégünk minden szinten eleget tegyen a fogyasztói igényeknek és minoségbiztosítási elvárásoknak.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.