Értékelje a céget!
176 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

CONTROMAT Robottechnika Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk 1989-ben alakult, egy 1984-ben alapított VGMK jogutódjaként. A kft. tulajdonosai belföldi magánszemélyek. Fő tevékenységi köre a fejlesztés és egyedi berendezések gyártása. Ezek az egyedi berendezések főleg automata gépeket, illetve gépvezérlési megoldásokat jelentik.

A Társaság fejlődése megalakulása óta egészen napjainkig töretlen és dinamikus. A budapesti bérlemény 1996-ra már kicsi lett és ekkor történt meg egy cca. 1000m2 Dunakeszi telephely vásárlással saját tulajdonú telephely kialakítása, így termékeink alkatrészeit, részegységeit döntő mértékben magunk állítjuk elő.

Termoker-Szentes Kft

Cím:
6600, Szentes Villogó u. 12.
fax:
63/562-416
telefon:
63/562-416
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1993 óta működik, kezdetben betéti társaság formájában, ma már mint korlátolt felelősségű társaság folytatja tevékenységét. Jelenleg 220 m2 eladótérrel, 400 m2 raktárhelységgel és 8500 féle árucikkel rendelkezünk.

Főbb termékköreink:
víz, gáz, fűtéstechnika
elektromos kerti, mezőgazdasági, barkácsgépek, ipari felhasználású szerszámok
motoros fűrészek és kertápolási gépek (Stihl, Viking szakkereskedés)
csavar és vasáru, szerszámok, horganyzott esőcsatornák és tartozékaik
mezőgazdasági öntözőcsövek és idomok
magasnyomású mosók ipari és hobbi kivitelben
Az értékesítésen kívül szakmai tanácsadással, díjtalan árajánlatkészítéssel, hitelügyintézéssel, házhoz szállítással és még egyéb szolgáltatásokkal állunk vásárlóink rendelkezésére.
Cégünk a mai piaci viszonyok mellett is igyekszik jó kapcsolatot kiépíteni beszállítóival, vevőivel a tisztességes piaci magatartást mindenképpen előtérbe helyezve.

Koelner Hungária Kft.

Cím:
2330, Dunaharaszti Jedlik Ányos u. 34.
telefon:
24/520-400
fax:
24/520-400
Tevékenység rövid leírása:
Ezen rövid ismerteto~ keretében szeretnénk figyelmébe ajánlani társaságunk tevékenységét, illetve a raktáron lévo~ termékeinkro~l áttekintést adni. Cégünket 1995. január 1-jén teljes egészében magánto~kébo~l alapítottuk, hogy a kiváló mino~ségu^ és kedvezo~ áru DSU húzószegecsek forgalmazásával kiszolgáljuk a köto~elem kereskedo~k és igényes felhasználók körét.

2005 augusztusáig RIVKER Kft-ként mu^ködtünk, ekkor a KOELNER S.A. tulajdoni részesedést szerzett a RIVKER Kft-ben. Ezen ido~ponttól kezdo~do~en KOELNER HUNGÁRIA Kft. néven folytatjuk tevékenységünket.

Céljaink között kiemelt helyen szerepelt és szerepel jelenleg is, hogy termékpalettánk folyamatos bo~vítésével mind teljesebb mértékben álljunk vevo~ink rendelkezésére. Jelenleg már a következo~ fo~ termékcsoportok raktári értékesítésével foglalkozunk:
KÖTO~ELEMEK
1.
KOELNER rögzítéstechnika, dübelek
2.
DSU húzószegecsek, szegecsanyák, szegecselo~ gépek
3.
S.C.G. kötéstechnika
4.
GUFERO cso~bilincsek
5.
KUZNIA építo~ipari állványbilincsek


CSISZOLÓANYAGOK
6.
WEFRAFLEX vágó- és tisztítótárcsák, csiszolóanyagok
7.
LESSMANN szerszámkefék, drótkorongok

SZERSZÁMOK

8.
MODECO kéziszerszámok
9.
MBM Productions és ANDRILL fémcsigafúrók, ko~zetfúrók, fafúrók
10.
CZTOOL (korábban NAREX) menetkészíto~ szerszámok, lépcso~sfúrók
11.


NAREX csavarhúzók
12. ULTRA ipari fűrészlapokVevo~ink gyors, rugalmas kiszolgálása érdekében korszeru^ számítógépes terméknyilvántartási és számlázási rendszert vezettünk be. A raktárról történo~ azonnali kiszolgálást nagy és folyamatosan növekvo~, teljes egészében saját tulajdonú raktárkészletünk teszi leheto~vé. Vidéki vevo~ink gyors kiszolgálása érdekében futárszolgálatot mu^ködtetünk. Vevo~körünkben elismerést vívtunk ki pontosságunkkal és odafigyelésünkkel, mellyel rendeléseiket kezeljük és teljesítjük.
Termékeinket nem csak közvetlenül, hanem kiterjedt viszonteladói hálózaton keresztül is értékesítjük. Fontos feladatunknak tekintjük a mu^szaki újdonságok, legkorszeru^bb köto~elemek, technológiák és gépek megismertetését és elterjesztését. Anyagainkkal és eszközeinkkel mindig készek vagyunk résztvenni prototípusok kivitelezésében, technológiai próbák és vizsgálatok elvégzésében.Örülnénk, ha meglátogatna bennünket telephelyeinken és a késo~bbiekben partnereink között üdvözölhetnénk!Tisztelettel,

Tari István
Ügyvezeto~

Menet-Trend Nagykereskedelmi Kft.

Cím:
1033, Budapest Szőlőkert utca 9.
fax:
453-7061
telefon:
453-7061
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk kötőelemek forgalmazására alakult 1994 elején. Nettó 30 ezer Ft számlaérték felett díjmentes kiszállítás az ország egész területén!

1000 Aprócikk Barkács Kereskedés

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk barkácsárú kereskedelemmel ,elektromos kisgépek,biztonsági zárak,Fischer rögzitéstechnikai eszközök,G&B fissagi kötöelemek,Berner kiegészitö cikkek,Cetaform törésgaranciás kéziszerszámok,fúró- és vágástecnikai eszközök,Olfa kések és pengék,sziloplastok és purhabok,Fimer hegesztöinverterek,CO3 huzalok és elektrodák mellett még Maestro kilincsek és foggantyúk kereskedelmével foglalkozik!
Nyitvatartási idő: H-P: 8-12 13-17 Szo:8-12
Minden hónapban más és más akciós termékek várják kedves vendégeinket!

Necron Kft.

Profi-Centrum Kft.

Cím:
1106, Budapest Jászberényi út 36.
fax:
261-3639
telefon:
261-3639

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.