Értékelje a céget!
140 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Unio-Trade Kft.

Cím:
6723, Szeged Kereszttöltés utca 10
telefon:
62/543 333
telefon:
62/543 333
Tevékenység rövid leírása:
A 3 COMM cégcsoportnak célkitűzése a távközléstechnika területén hozzájárulni a versenyképességhez, Magyarországon és az EU tagországaiban. E törekvés meghatározó eleme, hogy a Cégcsoport magas színvonalú, versenyképes, a felhasználói igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatásokkal érje el a lakossági, vállalati és állami ügyfeleinek megelégedését. A fenti célok érdekében cégcsoportunk kezdeményező szerepet kíván felvállalni a piaci lehetőségek kiaknázásában, elősegítve ezáltal egy meghatározó piaci pozíció elfoglalását a magyar távközlési ágazatban. A "Group" értékrendjét, belső normarendszerét az elkötelezettség és a felelősségérzet határozza meg a működés külső és belső érintettjeinek irányába.


1995. márciusában alakult Kft-ként, majd 1998. június 1-én Rt.-vé alakult. Fő tevékenységi köre:
- Project Management
- távbeszélő-hálózatok szerelése, kivitelezése,
- kábeltelevíziós rendszerek tervezése, kulcsrakész kivitelezése a fejállomástól az előfizetői csatlakozóig,
- belföldi partnerek számára nyújtott nagykereskedelmi típusú távközlési szolgáltatási tevékenység.
Nagykereskedelmi partnereink kiszolgálásában egyre nagyobb hangsúlyt kap az egyedi igények komplex megoldásokkal történő kiegészítése, ezen belül:
belföldi nagykereskedelmi partnerek által igényelt szolgáltatások értékesítése,
belföldi nagykereskedelmi partnerektől történő beszerzés, létesítés.

Techniq 2000 Kft.

Cím:
7624, Pécs Hungária u. 53/1.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A TECHNIQ 2000 Kft. 1989-ben alakult. Tagjai belföldi magánszemélyek. A társaság vezetősége a fő tevékenységek, a villamos illetve reklám üzletág köré csoportosítva működteti az alapító szerződésben meghatározott egyéb tevékenységi köröket.

Macro Budapest Kft.

Cím:
1115, Budapest Tétényi út 8.
telefon:
203-0277
telefon:
203-0277

Plantel Hiradástechnikai és Fővállalkozási Kft.

Cím:
1225, Budapest Dülő utca 4.
telefon:
207- 6300
fax:
207- 6300
Tevékenység rövid leírása:
A PLANTEL Kft. 1992-ben alapított, 100%-os magyar tulajdonú magáncég. Alapító tulajdonosai a távközlési iparban nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek.

A cég fő profiljai:

vezetékes (fém és optikai vezetős) átvitel technikai rendszerek helyszíni telepítése, az ISDN2 rendszertől az SDH rendszerekig.
kiviteli és megvalósulási tervek készítése átvitel technikai rendszerekre, az érvényben lévő szabványok szerint.
speciális távközlési szerelési anyagok értékesítése:
koaxiális csatlakozók (1.6/5.6, BNC, 1.0/2.3, SMB) a csatlakozók összeszerelését a PLANTEL Kft. végzi.
koaxiális kábelek (1-8-16 erű változat)
switch kábelek (12x2x0.4, 16x2x0.4, 30x2x0.4, 32x2x0.4)
NF kábelek (120 Ohm)
DDF eszközök
Háztartásigépek és szórakoztató-elektronikai eszközök garanciális és garancián túli javítása
(Samsung, LG, Candy)
A PLANTEL Kft. fő beszállítói:

Gebauer und Griller kábelgyár, Ausztria
Büschel Kontaktbau csatlakozó gyár, Németország
Samsung
LG
Candy

Elimex Bt.

Cím:
1131, Budapest Dolmány u. 18-20.
telefon:
239-8270
fax:
239-8270

Fluidprogress 2000 Kft.

Cím:
4032, Debrecen Nagy Lajos Király tér 5.
fax:
52/413-917
e-mail:
52/413-917
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, a FLUIDPROGRESS-2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt felelősségű Társaság
2001-ben alakult. A vásárlók hatékonyabb és gyorsabb ellátása érdekében az országban több régióban is alakultak a miénkhez hasonló vállalkozások. Vevőink megyénken túlról is megkeresnek bennünket alkatrészek rendelésével.
Árukészletünk a napi igényekhez alkalmazkodik. Természetesen minden, profílunkba tartozó árucikket rendelésre beszerzünk és 24 vagy 36 órán belül megrendelőnk részére átadunk.
Beszállító partnereinkkel telefonon, faxon, e-mailben tartjuk a kapcsolatot és ugyanezeken az információs csatornákon várjuk vevőink megrendeléseit. A legjobb minőségű termékeket forgalmazzuk a szakma elismert és jó nevű márkáiból.
Célunk, hogy már a kezdetektől megfeleljünk az Európai Unio előírásainak és folyamatosan megfeleljünk vásárlóink elvárásainak.

Triax Magyarország

Cím:
1131, Budapest Rokolya út 1-13.
telefon:
349-4199
fax:
349-4199

Alfa-Klíma Kft.

Cím:
6724, Szeged Kossúth Lajos sgt. 113.
fax:
62/472-242
mobil:
62/472-242
Tevékenység rövid leírása:
az ALFA-KLÍMA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az alábbi tevékenységekkel tud ügyfelei rendelkezésére állni:

Klímaberendezések forgalmazása és telepítése több típusban, garanciával. Vállaljuk a már telepített klímaberendezések karbantartását és garancián túli javítását is.az általunk forgalmazott klímaberendezések között megtalálhatóak az egyszerű oldalfali klímaberendezésektől kezdve, a nagyobb rendszerekhez csatlakozó folyadékhűtő berendezésekig minden. Foglalkozunk komplett hűtő-fűtő fan coil-os rendszerek kivitelezésével és a hozzá szükséges fan coil berendezések forgalmazásával is. De a manapság egyre inkább előtérbe kerülő multi klímarendszert is tudunk kínálni Ügyfeleink részére.
Légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése bármilyen célra. a légtechnikai munkáknál különböző lehet a rendszer a rendeltetése, amely különböző megoldásokat igényel. a rendszerek tervezésekor nagy hangsúlyt fektetünk az Ügyfél igényeinek kielégítésére, hogy később a rendszer úgy működjön, ahogy azt Ügyfelünk elképzelte. a rendszerek kivitelezését nagy tapasztalattal és magas minőséggel végezzük.
Központi porszívó rendszerek tervezése, forgalmazása, telepítése. Ma már egyre többen gondolják úgy, hogy a por, és atka mentes környezet érdekében központi porszívó berendezést telepítenek épülő családi házukba, vagy társasházi lakásukba. Ezen Ügyfeleink igényeinek kiszolgálására igen jól és megbízhatóan működő porszívórendszert tudunk kínálni, amellyel kis lakásoktól kezdve a nagyobb házakig, panziókig mindenfajta épület takarítható.
Cégünk 2002. február 06.-án alakult Betéti Társaság formában. Megalakulásunkkor csak a klímaberendezések forgalmazásával és telepítésével foglalkoztunk. Megalakulásunkkal egy időben szerződést kötöttünk az LG klímaberendezések magyarországi képviselőjével. Kapcsolatunk az eltelt idő alatt kiváló lett, amivel elértük, hogy kiemelt viszonteladói lettünk a márkának Szegeden és vonzáskörzetében. Ügyfeleink részére ez azért fontos, mert megnyugtató háttérrel rendelkezünk az LG klímákat illetően. (Esetleges garanciális problémákat jól tudjuk orvosolni.)
a légtechnika, mint a légkondicionáláshoz erősen kapcsolódó iparág jött be a tevékenységi körünkbe. Bármilyen rendszert kiváló minőségben, nagy tapasztalattal tudunk kivitelezni. Légtechnikát különböző helyeken alkalmaznak, különböző célokra, ezért a rendszerek mindig egyediek. Van ahol csak szellőztetés a cél, van ahol káros anyagokat kell elszívni, van ahol a kellemes hőmérséklet és légminőség biztosítása a cél. Mi minden lehetséges rendszerre tudunk megoldást kínálni.
az eltelt idő alatt nagyon sok Ügyféllel kerültünk kapcsolatba, akik további Ügyfeleket küldtek hozzánk, így cégünk folyamatosan gyarapodott. a folyamatos fejlődésnek köszönhetően hamar eljutottunk odáig, hogy cégünk működési formáját megváltoztassuk, és így 2004. február 12.-e óta Kft.-ként működünk.
Termékkörünket is fejlesztettük, így felvettük palettánkra a központi porszívó berendezéseket és az elektromos kapumozgatókat. Ezek a termékek nagy népszerűségnek örvendenek manapság. Így Ügyfeleink már nálunk is megtalálják ezeket a berendezéseket. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a központi porszívó és kapumozgató családunk is éppen olyan magas műszaki színvonalat képvisel, mint az általunk forgalmazott más termékek. Természetesen foglalkozunk ezen termékek telepítésével is, biztosítva ezzel azt, hogy a készülékek rendeltetésszerűen tudjanak működni Ügyfeleink megelégedésére.
Szakembergárdánk nagyon magas szinten végzi feladatát, köszönhetően a több éves tapasztalatnak, és a különböző tanfolyamoknak, szakvizsgáknak, melyeken szerelőink részt vesznek.
akár mottónk is lehetne, hogy szerintünk csak úgy lehet sikeres egy vállalkozás, ha az Ügyfeleit magas szinten akarja kiszolgálni, és a termékek, valamint a végzett munka minősége is kiváló. Ezzel biztosítva, hogy cégünk jó híre mind több leendő Ügyfélhez jusson el.

Advantech Magyarország Kft.

Cím:
1106, Budapest Fehér út 10. 4.ép.
fax:
264-4666
e-mail:
264-4666

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.