Értékelje a céget!
7 találat 1

Profi-CASH

Cím:
3525, Miskolc Baross G. u.
telefon:
(46) 413-740
:
(46) 413-740
Tevékenység rövid leírása:
A cég pénztárgépek, irodai berendezések forgalmazásával, szervízelésével foglalkozik.

ÁGM Kft.

Cím:
2840, Oroszlány Eszterházy u. 12.
telefon:
34/560-280
fax:
34/560-280
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk irodatechnikával, számítástechnikával, Pannon Gsm és Axelero internet értékesítéssel foglalkozik. Széles termékskálával rendelkezünk, nagyobb megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk. Oroszlány területén belül ingyenes kiszállítás.

HAJDU COMP Informatikai és Kereskedelmi Kft.

CONTRASTE Kft.

Cím:
2092, Budakeszi Budaörsi Köz 3.
telefon:
23/535-800
fax:
23/535-800

Perspex Kft

Cím:
7940, Szentlőrinc Külterület 0149/9
mobil:
0670-288-48-94
telefon:
0670-288-48-94
Tevékenység rövid leírása:
A Perspex Kft. 2000-ben alakult, jelöléstechnikai eszközök és kellékanyagok értékesítésével kezdte meg működését. Kitartó és precíz munkánk, vevő centrikus gondolkodásmódunk, valamint partnereink elégedettsége termékkínálatunk, illetve szolgáltatásaink bővítése fejlesztési beruházásokra ösztönözte vállalkozásunkat. 2006-ban nagyobb beruházást eszközöltünk, hogy még szélesebb területekre kiterjeszthessük termék kínálatunkat. A legmodernebb technológiával felszerelt magas minőségű nyomatok elkészítésére alkalmas MPS nyomdagéppel valamint egy DCM sleeve formázó géppel és egy ellenőrző áttekercselő géppel bővítettük gépparkunkat. Shrink sleeve fóliákat, flexibilis csomagolóanyagokat, illetve speciális öntapadós munkákat tudunk kiváló minőségben gyártani. Komplett szolgáltatás nyújtására törekedve csomagolóanyagok grafikai tervezést is vállaljuk. Kreatív kollégánk nagyszerű grafikák tervezésével jelentősen elősegíti partnereink termékének eladhatóságát. Bővülő partnerkörünk és folyamatos fejlődésünk további gépek beszerzéséhez támaszt igényt, így a legkiválóbb technológiákkal tudjuk biztosítani a kiváló minőséget partnereinknek. 2008-ban felépítettük saját tulajdonú telephelyünket, ahol a HACCP rendszer szigorú higiéniai feltételeinek is megfelelve élelmiszeripari csomagolóanyagok gyártását is végezzük. A folyamatosan magas minőséget és partnereink problémamentes kiszolgálását szem előtt tartva ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer és HACCP élelmiszeripari minőségirányítási rendszer és tanúsítvány szerint dolgozunk, mely tovább növelte partnereink bizalmát cégünk iránt. Környezettudatos szemléletünk ISO 14001:2000 bevezetését valamint környezetbarát csomagolóanyagok gyártásának kifejlesztését indokolta.

VonalkódCentrum Kft.

Cím:
6721, Szeged Brüsszeli krt. 8.
fax:
62/425-236
e-mail:
62/425-236
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1998-ban alakult meg jelenlegi formájában Elektrodinamika Bt. néven magyarországi magánszemélyek részvételével. Folyamatos profilbővítések és a dinamikus fejlődésnek köszönhetően 2000 nyarán költöztünk jelenlegi 120 négyzetméteres szegedi telephelyünkre, a Brüsszeli krt. 8. szám alá. A cég fő profiljai a vonalkódos rendszerek tervezése, telepítése és üzemeltetése mellett az árazás technika,
üzletfelszerelés valamint az áruvédelmi rendszerek forgalmazása. A VonalkódCentrum által képviselt gyártók termékei mind magas műszaki színvonalat képviselnek és piacvezetők a maguk szakterületén. Jól képzett és jól felkészült szakembereink segítségével magas színvonalon látjuk el a márkák képviseletét a régióban. A VonalkódCentrum szoftverfejlesztő bázisa Szegeden működik, ahol a regionális képviselet mellett a vonalkód technikai eszközökre épülő szoftveres megoldások készülnek. Célunk, hogy első kézből kínáljunk megoldást azon partnereink számára, akik nem csak eszközt szeretnének. Szoftveres szakembereink a legtöbbet tudják kihozni a Symbol és Zebra termékekből, igazodva a megrendelők egyedi igényeihez. A beruházások megvalósításában szerepet vállalunk a tervezéstől a kivitelezésig.
Partnereink nem csak a régióból kerülnek ki, hiszen elégedett ügyfeleket tudhatunk magunkénak az ország többi pontján is. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol a képviselt gyártók összes termékét szervízeljük garanciaidőben valamint garancia időn túl is. A lehető leggyorsabb hibaelhárítást alkatrész bázisunk és képzett szerviz mérnökeink biztosítják. Egyedi, személyre szabott átalánydíjas konstrukciókat tudunk kínálni ügyfeleinknek, akár cserekészülék biztosításával is. Cégünk nagy figyelmet szentel a szakemberek képzésére is. Több egyetemi és főiskolai hallgató is bennünket választott gyakorlati idejének letöltésére. Örömünkre szolgál, hogy egyre több fiatal ismerheti meg a vonalkód technikában rejlő lehetőségeket, utat nyitva a fejlődésnek az ipar, a kereskedelem és a logisztika területén Magyarországon. Köszönjük, hogy érdeklődik cégünk iránt! Reméljük, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük !

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.