Értékelje a céget!
464 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

HŐÉPKER Kazán-, Kemenceépítő és Kereskedelmi Kft.

Cím:
3200, Gyöngyös Zrínyi Miklós utca 12.
:
:

Pontiplast Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A PONTIPLAST Kft. elsősorban építőanyagok importjával és építőipari vállalkozással foglalkozik. Több híres olasz kerámiagyár burkolólapjait forgalmazza, melyekkel anyagtípus, méret és szín tekintetében minden igényt ki tud elégíteni.

Akvaszig Kft.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Ságadi u. 165.
fax:
92/331-469
:
92/331-469
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk szigetelésekkel foglalkozik.

Monyár Bt.

Cím:
1094, Budapest Ferenc krt. 31. 1.lph. 3/1.
telefon:
20/910-4288
fax:
20/910-4288
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az építőipar területén tevékenykedik. Építőipari generálkivitelezést végzünk, valamint közgazdasági és egészségbiztosítási szaktanácsadást is.

Bíró Bau 97 Kft.

Cím:
6720, Szeged Kígyó u. 2.
telefon:
62/540-142
telefon:
62/540-142
Tevékenység rövid leírása:
Építőipari fővállalkozás tervezéstől a kulcsátadásig. Tetőtérbeépítések egyedi födémmegerősítéssel.

Hamix Építő és Szolg. Kft.

Cím:
1102, Budapest Állomás u. 15.
telefon:
240-7070
fax:
240-7070

Treff Kft.

Cím:
1082, Budapest Üllői út 68.
fax:
1/477-0504
telefon:
1/477-0504
Tevékenység rövid leírása:
A Treff Kft-t 1992-ben kezdtük el működtetni, hivatalosan már 1991 októberében elkezdődött a cég megalakítsa, de effektíve 1992. január elsejétől működik. A cég székhelye az Üllői út 68-ban található Budapesten a VIII. kerületben, ezen kívül van telephelyünk a XXII. kerületi Táncsics utcában és van 2 ruházati termékek kiskereskedelmével foglalkozó boltunk Komárom megyében Kisbéren.

A cég tevékenységi körét két részre lehet bontani, az egyik alapvetően a műanyag termékeknek a nagykereskedése, ez alatt értendőek háztartási műanyagáruk, nyáron kerti bútorok és a speciális padlóbevonati termékek, amik szintén műanyagbázisúak.

A másik vonal a kiskereskedelem, ami Kisbéren valósul meg két boltnak az üzemeltetésével.

Néhány év óta elkezdtünk olyan fajta műanyaghoz kapcsolódó termékkörrel foglalkozni, mint a műgyanta padlóbevonatoknak a témaköre. Ebben a vonatkozásban egy német cégnek a kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk, itt kialakítottunk egy olyan fajta szolgáltatást, amiben amellett, hogy a padlóbevonati termékeket kínáljuk kivitelezést is vállalunk. Három speciális brigádot alakítottunk, akik ezeknek a termékeknek a magyarországi padló kivitelezésével foglalkoznak, ez a cégnek az egyik vonulata, a másik a ruházati termékeknek a kiskereskedelme.

A termékeink TÜV által be vannak vizsgálva, azok a kivitelező brigádok, akikkel a terméknek, a padlóbevonatnak a felvitelét végezzük, azok mind rendelkeznek ISO 9001, és 9002 minősítéssel. A műanyag termékek ahol kell OÉTI engedéllyel is rendelkeznek, a padlóbevonatok tekintetében pedig van ÉMI bevizsgálási jegyzőkönyvünk. Forgalomba hozatalhoz mindenféle szakhatósági engedéllyel rendelkezünk.

Van honlapunk, ami alapvetően a műgyanta termékeknek a reklámozását végzi. Van a központban két adminisztratív munkatárs a boltokban értelemszerűen van négy eladó, és van kettő üzletkötőnk, akik alapvetően a padló bevonatoknak a piacát derítik fel és országos szinten utaznak és keresik azokat a lehetőségeket, amiket a padlóbevonatok terén találni lehet.

Hivatalos statisztikai létszámunk az 5 fő, az utazók szerződéses alapon dolgoznak velünk. 70-75 millió forint az árbevételünk éves szinten. Referencia munkáinkat alapvetően a padlóbevonatok területén célszerű megemlíteni a legjobb munkálataink, amik a legfigyelemre méltóak azok ipar műveknek, alapvetően baromfifeldolgozóknak, cukrászatoknak, pékségeknek a padlóbevonatai. A Zala Húsnak a komplett renoválását mi végeztük el a padlók vonatkozásában. Van Solymáron. egy pékség egy német-magyar pékség, aminek a padlóbevonatát mi készítettük, ezen kívül amire a leginkább büszkék vagyunk, a külső megjelenését tekintve a West End City Centerben van egy Émi Hansen nevezetű márkabolt, aminek az egészen speciális padlóbevonatát, a mi anyagunkkal és a mi brigádunkkal végeztük el. Ezen kívül készülünk további munkálatokra, a Zala Hús számára Zalaegerszegen dolgozunk rendkívül jó minőségben a vevő megelégedésére tudtuk a munkát elkészíteni és ezért a további bővítéseket is ránk bízták. Februárban lesz egy újabb munka amit Zalaegerszegen fogunk végezni, illetve márciusban egy újabb német cég aki idetelepített egy fröccsöntő üzemet, velünk fogja végeztetni a padlóbevonat munkálatait. A műanyagban alapvetően importálunk műanyag háztartási termékeket, kerti bútorokat, itt van egy raktárunk Budapest mellett, ahol ezeket összegyűjtjük, és komissiózzuk a különböző nagykereskedőknek. Az úgynevezett láncok közül mi csak a Coopal tartunk fent kapcsolatot, Coop-nak szállítunk be. A műanyag vonalon tulajdonképpen nagykereskedők vagyunk, a kiskereskedelmünk az ruházati cikkekre korlátozódik, ez egy családi hagyomány, édesapámtól vettem át , akinek Kisbéren voltak üzletei, ruházati üzletek, divatáru.

Van egy weboldalunk, amin a terméket hirdetjük, másrészt utazóink vannak, akik járják az országot. Ami az élelmiszeripart érinti, egy rendkívül jó minőségű nyugaton már nagyon ismert német cégnek a képviselői vagyunk, ezt a terméket a német cég 50 éve gyártja, rendkívül jó a kapcsolatunk velük, mindenféle támogatást megadnak, ők tanították be a brigádokat, akikkel mi dolgozunk.

A precizitás és a kiváló termékminőség a cég a fő erénye. Most már próbálunk olyanfajta kapcsolatot is kiépíteni velük, hogy nemcsak mi itt Magyarországon szerzünk munkát, hanem ők szereznek nekünk, Németországban, Hollandiában munkát, ahol alapvetően mindenféle jogi procedúrát megtartva a magyar munkaerőt próbáljuk hasznosítani

Gre-sa Építőipari Bt.

Cím:
8060, Mór Deák Ferenc u. 69.
fax:
22/404-774
telefon:
22/404-774
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk építőipari kivitelezéssel kompletten foglalkozik, melyben magas- és mélyépítészet egyaránt helyet kap. Egyéb tevékenységi körünk a takarítás.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.