Értékelje a céget!
18 találat 1 | 2

Hauer Cukrászda

Cím:
1088, Budapest Rákóczi út 47-49.
telefon:
323-1476
fax:
323-1476
Tevékenység rövid leírása:
A Hauer Cukrászda és Kávéház a múlt, a jelen és a jövő keresztmetszetésben kínálja süteményeit, tortáit, ital-, és ételkülönlegességeit.
A Hauer Rendezvény- és Konferenciaközpont egyedi, és színes lehetőséget biztosít Budapest szívében rendezvények, konferenciák, üzleti, vagy baráti társaságok találkozójára, rendezvények lebonyolítására.

Kaiser 2000 VODKA Kft.

Cím:
1222, Budapest Háros u 2-6
telefon:
42/290-316
fax:
42/290-316
Tevékenység rövid leírása:
A Kaiser Vodka különleges ízű vodka , melynek tisztaságát és lágyságát az gondos desztillációs eljárásnak köszönheti.

Sotex KFT.

Cím:
4400, Nyíregyháza Szent István u. 60
telefon:
42/500-398
fax:
42/500-398

Győri Likőrgyár ZRt.

Cím:
9027, Győr Budai u. 7.
telefon:
96/312-532
fax:
96/312-532
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk jogelődjét 1884-ben a Lloyd Kereskedelmi Egylet alapította Győrben. Alapításától napjainkig szeszipari termékek előállításával, valamint kereskedelmével foglalkozott. Története során többször került állami és magántulajdonba. A második világháborút követően teljesen újjáépítették, ezt követően mint "Magyar Likőripari Vállalat" működött.
1978-tól 1983-ig a Szeszipari Tröszt leányvállalata volt. A Győri Szeszipari Vállalat 1983-ban alakult meg önálló vállalatként és működött ebben a struktúrában 1993. december 01-ig. Ekkor részvénytársasággá alakították, majd 1994. január 01-től vált szét:
- Győri Szeszgyár és Finomító Rt /finomszesz gyártás/
- Győri Likőrgyár Rt. /szeszesital gyártás/
1997 tavaszán a Győri Likőrgyár Rt. privatizációja befejeződött. A részvények döntő többségét szakmai befektetők vásárolták meg.
A Győri Likőrgyár Zrt. szeszesitalok előállításával és palackozásával, valamint e termékkör hazai és külkereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Termékkörébe tartoznak a hagyományos (standard) kategóriájú szeszesitalok, a prémium kategóriába tartozó italféleségek, valamint a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítő de Luxe kategóriájú italok. A részletes cikklistát az árjegyzék, valamint a fényképes ismertető mutatja be.
A Győri Likőrgyár Zrt. napjainkban az ország egyik legnagyobb szeszesital gyártó és forgalmazó vállalkozása. Országos értékesítő hálózattal rendelkezik.
A Győri Likőrgyár Zrt. 1998 decembere óta rendelkezik az ISO 9001/2000 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, és 2000 óta működik a HACCP élelmiszer-biztonsági rendszer.
Mint a hazai legális szeszesital piac szereplője, cégünk termékei elsősorban az állandó kiváló minőségük miatt keresettek és elfogadottak a fogyasztók körében.

VÁRDA-DRINK Szeszipari Zrt.

Cím:
4600, Kisvárda Temesvári u. 4.
telefon:
45/500-400
fax:
45/500-400
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 15 10040087. Alapítás: 1922. Foglalkoztatottak: 113 fő. Tanúsítás: ISO 9001:2000. Export országok: Németország, Szlovákia. Import országok: Hollandia, Olaszország, Németország. Tagság: Kereskedelmi és Iparkamara, Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács.


Várda-Drink csoport a magyar szeszesital piac egyik legnagyobb szereplője, széles termékskálájával a magyar pálinka piac egyik meghatározó gyártó cége.

Történetünk 1922-ben kezdődött Kisvárdán, a cég jogelődjeként jegyzett Szabolcsi Gazdák Szeszfinomító Szövetkezetében, melyet Diner István alapított, vezetetett és fejlesztett 1941-ig. A gyár az évek során sok változáson esett át, először az 1950-es államosítás, majd az 1993- ban bekövetkezett privatizáció határozta meg működését.

A cég nevet és tulajdonost is váltott, a Várda-Drink Részvénytársaság a management, valamint dolgozói tulajdonába került. A 2006. év végétől már Zrt.-ként működő cégcsoport életében 2007-ben tulajdonosváltás történt, ennek köszönhetően portfoliónk jelentősen bővült. A Várda-Drink alapító tagja a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanácsnak és regisztrált tagja a Magyar Élelmezési tudományos Egyesületnek, az Ásványvíz Szövetségnek valamint több szakmai egyesületnek.

A Kisvárdán működő gyárban szeszesital-gyártás folyik, fő üzemeink az italgyártó, palackozó és a szeszfinomító. Pálinkáinkat saját pálinkafőzdénkben, korszerű lepárlási technológiával állítjuk elő Vásárosnaményban.

Termékeinket kereskedő cégünk, a Drinker Kft. értékesíti - a magyar és nemzetközi üzletláncokon kívül számos nagykereskedőn, illetve saját kiskereskedelmi üzleteinken keresztül.

Jól felépített, teljes lefedettséget biztosító értékesítési hálózatunk segítségével termékeink eljuthatnak az ország minden pontjára. Üzletkötőink rendszeresen látogatják partnereinket a kiskereskedelemben és a gasztronómiában is.

A szállítást szerződéses logisztikai partnerünk bevonásával végezzük a kisvárdai gyárból és a Budapest környéki raktárunkból. Helyi vevőink igényét saját gépjárműveinkkel elégítjük ki a sárospataki, nyíregyházi és miskolci telephelyekről.

A kereskedelem és a marketing tevékenység központi irodája Budapesten működik. A Zrt. tulajdonosai és vezetői a tradíciót, a minőséget szem előtt tartva elkötelezettek a hosszú távú fejlesztés mellett. Fokozatosan növeljük a hatékonyságot, a piaci igényekhez, a modern kor fogyasztói szokásaihoz igazítjuk termékeinket. Ebben segít az is, hogy a cégen belül önálló gyártás - gyártmányfejlesztés folyik.


Termékskálánk büszkesége, kiemelt figyelmünk központja - a pálinka, melynek gyártásakor találkozik a hagyomány és a korszerű technológia.

A hagyományos kisüsti technológiával készült Szatmári Szilvapálinka és a Szabolcsi Almapálinka védett eredetmegjelölésű termékeink, és jogosultak a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy viselésére is. A két lépcsős, vörösréz üstben előállított pálinkákhoz csatlakozik még az Ó-Barack, a Meggy és a Bodza. Többféle pálinkánkat kézzel festett hollóházi porcelánkulcsban is kínáljuk, így -a különleges csomagolással kétszeresen is hungarikumnak számítanak.

Legújabb fejlesztésünk eredményeként a Vásárosnaményi Pálinkafőzdénkben megszületett a - ma már nyolc tagú - prémium kategóriás Naményi Pálinka család. A többszörösen díjnyertes italok csakis a legkiválóbb fajtájú, kifogástalan minőségű, optimális érettségű, zamatos gyümölcsből készülnek. A modern, számítógép-vezérelt, egylépcsős lepárlás során az eredmény nagyon tiszta, gyümölcsre jellemző friss illat, hosszan tartó kellemes, harmonikus íz. Ízek, melyeket jó szívvel kínálunk: Szilva, Vilmoskörte, Alma, Fürtösmeggy, Bodza, Ó-barack és a legújabbak; a Muskotályos Szőlő és a Birs.

Finn Kereskedelmi Kft.

Cím:
1142, Budapest Tengerszem u. 92.
telefon:
460-8048
e-mail:
460-8048
Tevékenység rövid leírása:
Finom italok háza, a nemes szivarok tárháza.
2000 novemberében, a piaci igények folyamatos növekedésére válaszolva megnyitottuk belvárosi üzletünk után második telephelyünket Zuglóban. Az új telephelyen mintegy 3000 nm˛-es raktárbázis - amelyből mintegy 2000 nm˛ fűthető -, irodakomplexum és egy csodálatos 1000 nm˛-es üzlettér található, ahol a laikus ugyanúgy megtalálja igényének és ízlésének megfelelő kedvenceit, mint a szakember, a specifikus árukihelyezésnek és az eladók szakmai felkészültségének köszönhetően. Az 1000 nm˛-en katonás rendben sorakoznak a különböző italok és dohánytermékek. Több mint 1000 féle bor, 100 féle vodka és rum, közel 180 féle whisky közül lehet választani, a ?maradék? háromezer termékről nem is beszélve. Külön szekcióban találhatók a manapság oly népszerű, varázslatos koktélok elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kiegészítők. Az alkoholmentes szirupok között éppúgy csemegézhet a vásárló, mint a díszítéshez szánt gyümölcsök vagy a legkülönbözőbb szívószálak között. A szabályozott klímájú dohányüzletben mindaz megtalálható, ami egy ínyenc dohányos elvárásai között szerepelhet. Természetesen kezdőket is szívesen látunk üzleteinkben, hiszen a cég által képzett szakemberek várják a látogatókat és készséggel válaszolnak minden kérdésre.
Dohányüzletünk: 1133 Budapest, Hegedűs Gy. u. 75.
Tel.: 270-0767.
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 9-20-ig, szombat: 9-16-ig, dohány: 9-18 óráig, vasárnap: zárva.

Eurodrinks Kft.

Cím:
1037, Budapest Kunigunda útja 70/a
telefon:
388-1364
:
388-1364
Tevékenység rövid leírása:
Az Eurodrinks Kft. az 1991. évi alapítása óta, magyar magántulajdonú vállalat. Termelő, kereskedelmi és logisztikai tevékenységét, a Budapesti III. kerület Bécsi út 267.sz alatti székhelyén folytatja.
A vállalat tevékenysége, a vevők körében közkedvelt saját fejlesztésű termékek előállítása, nagykereskedelmi és kiskereskedelmi forgalmazása, mint pl. a Golden Crown Vodka és Likőr Vodka család, Palace, Tropical, Gardens Likőr család, Miladys, Sharon's, Sally's Krémlikőr családok, valamint a King William, Lord Grenville Finest, John Reed Whisky típusú termékek.
A saját fejlesztésű termékeken túlmenően a vállalat, kiváló minőségű eredeti import alapanyagból licence szerződések alapján gyártja és forgalmazza a fogyasztók által jól ismert termékeket, mint pl. a Club 99 Scotch Whisky, Ascot House Scotch Whisky, Kentucky Star Bourbon Whiskey, Casoni Amaretto Likőr, Old Inn London Dry Gin, Jamaica Star Black és White Rum.
A vállalat által gyártott és forgalmazott termékek minősége megfelel 1995 évi XC. Élelmiszerekről szóló törvény és a Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak. A vállalat 2001 óta működteti az ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek megfelelően kiépített Minőségirányítási és a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert.
A vállalat tevékenységével és folyamatos termékfejlesztéseivel, a vevői igényekhez rugalmasan igazodva teljes körű kereskedelmi szolgáltatást nyújt partnerei részére, az ország egész területén.
Kereskedelmi partnerek igényei alapján, a vállalat gyárt és forgalmaz saját címkés termékeket is.
A vállalat tevékenysége magasan képzett, nagy szakmai tudással és felkészültséggel rendelkező munkatársak tapasztalataira épül.
A cég filozófiája: hosszú távú siker csak a minőségi munkán és a vevői elégedettségen keresztül érhető el.
A vállalat által gyártott és forgalmazott közkedvelt termékek széles választékban megtalálhatók az áruházláncok üzleteiben, valamint számos nagykereskedelmi és kiskereskedelmi vállalkozás polcain.
A vállalat célja, a kereskedelmi partnereinkkel meglévő eredményes kapcsolat továbbfejlesztése és új kereskedelmi partnerek felkutatása.
Remélhetőleg az Eurodrinks Kft. bemutatkozása felkeltette az Ön érdeklődését, tekintse meg a honlapon meglévő részletesebb információkat, konkrét érdeklődés esetén ne habozzon felvenni a kapcsolatot a vállalattal.

Kecskeméti Likőripari ZRt.

Cím:
6000, Kecskemét Vértes u. 5-7.
telefon:
76/412-777
telefon:
76/412-777

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.