Értékelje a céget!
11 találat 1 | 2

Körös Print-Pack Kft.

Cím:
5600, Békéscsaba Orosházi u. 32.
fax:
66/328-570
telefon:
66/328-570
Tevékenység rövid leírása:
A Körös Print-Pack Kft. egy középüzem, amely szakmai és technikai feltételei alapján alkalmas arra, hogy rugalmasan, jó minőségben szolgálja ki megrendelőit. Nyomdánk B/2-es méretben ofszet technológiával nyomtat Heidelberg nyomógépekkel. Feldolgozás területén A/1, A/2, B/2-es stancagépekkel, Bobst dobozragasztó géppel, B/2-es kasírozógéppel rendelkezik. Stúdiónk Macintosh és IBM PC rendszerrel dolgozik.

Mad Bt. Nyomdája

Cím:
7500, Nagyatád Hunyadi u. 2.
telefon:
82/454-370
telefon:
82/454-370
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1997 óta foglalkozik teljeskörű nyomdai szolgáltatással. Szolgáltatásaink széles köre az előkészítői, tervezői munkálatoktól - így az A/2-es formátum teljes köre és stancolás B3-as formában - A-Z-ig egészen a könyvnyomtatásig terjed.

Denny 6 Bt.

Cím:
7100, Szekszárd Kossuth L. 5.
telefon:
74/410-659
telefon:
74/410-659
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk elsősorban lézeres gyorsnyomdaként tevékenykedik.

Bajaprint Kft.

Osvald Gábor

Cím:
8800, Nagykanizsa Babóchay u. 41.
telefon:
93/320-268
telefon:
93/320-268

Glóri Vinotéka

Cím:
9400, Sopron Várkerület 18.
telefon:
99/311-184
:
99/311-184

Decanter Borszaküzlet

Cím:
1122, Budapest Kléh István u. 3.
mobil:
30-591-4768
telefon:
30-591-4768
Tevékenység rövid leírása:
Nyitva: H-P: 15:00-20:00, Sz: 10:00-14:00



Borklub:

A klubélet alapvetően az alábbi események köré szerveződik:



Kóstoló


A Decanter Borklub által rendszeresen meghirdetett tematikus kóstolók. A kóstolókon egy-egy fajta, borvidék vagy borász kiválasztott borait maga a borász vagy borszakértő vezetésével tesztelheti. Helyszín: Decanter Borszaküzlet. Létszám maximum 10 fő, a borokat borkorcsolyák kísérik. Lehetőség van kisebb baráti társaságok vagy cégek részére egyedileg összeállított kóstoló szervezésére is.

Borvacsora


Gasztronómiai élményként étel és borköltemények összekapcsolása partner éttermek bevonásával. A Decanter Borklub által szervezett események mellett van lehetőség egyedi igények alapján összeállított rendezvényre is.

Találkozó neves borászokkal


Ezeken a találkozókon ismert borászok mutatják be boraikat. Így kedvenc borászát személyesen is megismerheti, közvetlenül kérdezheti borairól, hallhatja borkészítési filozófiáját, terveit.

Pincelátogatás


A pincelátogatások során a személyes találkozón kívül betekintést nyerhet az adott pincészet borkészítési technológiájába, a szőlő ültetvények fekvésébe, továbbá az adott vidék kultúrális és gasztronómiai érdekességeit is megismerheti.
Rendezvényekkel kapcsolatban állunk szíves rendelkezésére telefonon:
06-1-201-9029, illetve 06-30-591-4768 vagy e-mailen
decanter@wineandarts.hu



A hónap bora


Ramon Bilbao Rioja Crianza 2001 ,
(palack ár / klub ár): 2.970Ft/ 2.700 Ft; novemberben csak 2.400 Ft ,

Rioja felfutása a filoxéria bordeaux-i megjelenésekor kezdődött. Ekkor a spanyol borvidék még érintetlen volt a pusztító vésztől. A viszonylag kis távolság és a hasonló éghajlat miatt számos francia bortermelő költözött át a rioja-i borvidékre. A vidék mára kinőtte a "helyettes" szerepét és előkelő helyet foglalt el a világ borpiacán.

A Ramon Bilbao borászat több mint 75 éves múltra tekint vissza, a minőségi Rioja termelők ismert pincészete. A borászat alapvetően crianza, reserva és gran reserva rioja borok készítésével foglalkozik. A borok besorolása ezt a három minőségi kategóriát különbözteti meg, a szabályozás alapján az egyes kategóriák érlelési ideje különbözik: a crianza-é minimum két év, ebből 1 év fahordóban, a reserva-é 3 év, amiből 1 év a fahordó, a gran reserva-é pedig 5 év, amiből 2 év a fahordós érlelés minimuma. A borok döntően tempranillo szőlőfajtából készülnek, néha kisebb mennyiségben (max 10%) egyéb fajtákat is házasítanak hozzá. A 2001-es évjárat a borvidéken kiemelkedően jó évnek számít. Részben ezért esett a hónap bora választása egy ilyen évjáratú crianza-ra, másrészt a borvidék megismerésébe való bevezetéshez jó iskolapélda lehet ez a művészien csiszolt bor.


Adatlap:


Fajta: 100% tempranillo, kizárólag kézzel szedett válogatott gyümölcsből készült.
Érlelés: 14 hónap amerikai barrique hordóban utána palackban.
Szín: csillogó rubin.
Illat: érett földi szeder és ribiszke a háttérben finom vaníliával, borssal és babérral.
Ízvilág: Szájban tisztán és tökéletesen egyesül a barrique fa és az érett gyümölcsök együttese.
Útóíze tartós és fűszerekben gazdag.
Eltarthatóság: jelenleg kiválóan iható, csúcson lévő bor.
Ételek: Kiválóan talál érlelt sonkához és kolbászhoz, lágy sajtokhoz és húsételek széles köréhez egészen, a vörös húsú halakig bezárólag. 16-17oC-on szervírozva ideális.




A bor bemutatása: november 7-én ingyenes kóstolóra várjuk borszaküzletünkben.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.