Értékelje a céget!
46 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Alba-Őr Security Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Huba u. 5.
telefon:
20/973-5321
telefon:
20/973-5321
Tevékenység rövid leírása:
Elektromos vagyonvédelmi, tűzjelző és videofigyelő rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása.

DANTON Digitális Alközpont Szerelő Kft.

Cím:
1173, Budapest Szürkebegy u. 71
telefon:
470-1060
fax:
470-1060

Elektrotop 3000 Kft.

Cím:
5600, Békéscsaba Pásztor u 100
fax:
66/454-582
telefon:
66/454-582
Tevékenység rövid leírása:
Az Elektrotop Kft. 1990-ben alakult, 100%-os magyar tőkével. Főbb tevékenységi körünk vagyonvédelmi, tűzvédelmi, biztonságtechnikai, műszaki és épületfelügyeleti rendszerek fejlesztése, gyártása, üzemeltetése, karbantartása.

Compsafe Computer Kft.

Kayser Automotive Hungaria Kft.

SMP Számítás-, Bank- és Biztonságtechnikai Kft.

Cím:
1139, Budapest Fiastyúk u. 71.
fax:
412-2550
telefon:
412-2550
Tevékenység rövid leírása:
Az SMP Kft. 1989-ben alakult magánvállalkozás. Kezdetben PC-s rendszerekkel, kiegészítőkkel, nyomtatókkal foglalkozott, később azonban - mint ez nevében is látszik - bank -és biztonságtechnikai rendszerek telepítésében és forgalmazásában is aktívan részt vesz. Alapítói az SMP Europe Ltd. (UK) és magánszemélyek. Az SMP Europe Ltd. 28 éve működik a magyar piacon. Az általa képviselt világcégek 80%-a ugyanezen idő óta forgalmazza termékeit Magyarországon.

Tevékenységi köre négy önálló területre terjed ki:
1. Marketing és eladás
2. Szerviztámogatás és üzembe helyezés
3. Szoftverkészítés és alkalmazás

A gyártó cégekkel való közvetlen kapcsolataiknak köszönhetően a legújabban kifejlesztett termékeket a Kft. a lehető legrövidebb időn belül bemutatja, illetve forgalomba hozza. Az eladott termékek hardver és szoftver támogatására létrehozta a Szerviz Kft-t.
Az SMP Kft. az alábbi területekre összpontosítja üzleti tevékenységét:
1. Számítástechnika
2. Bank és Biztonságtechnika

Minden általa képviselt céget különös gonddal és körültekintéssel választott ki, szem előtt tartva fő szempontként vezető helyüket a világpiacon történő eladásokban, valamint az új termékek kifejlesztésében és nem utolsó sorban az eladások utáni támogatásra.

Cégünknél ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer működik.

FBC Hungary Kft.

Cím:
7634, Pécs Pelikán dülő 13.
fax:
20/9929-5677
telefon:
20/9929-5677

Secret Guard Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Király sor 19.
e-mail:
secretguard@mailbox.hu
mobil:
secretguard@mailbox.hu
Tevékenység rövid leírása:
A SECRET GUARD Kft. 2005-ben, elődjei a KÉT TREZOR Security Kft. 2002-ben illetve a KÉK TREZOR KFT 1990-ben Székesfehérváron harmadikként alakult meg a vagyonvédelmi vállalkozások sorában, az elsők között azok közül is, akik vállalkozás keretében vállalták más vállalkozások őrzés-védelmét. Alapítói székesfehérvári magánszemélyek, akik hosszú éveket, évtizedeket töltöttek el a rendőrségen, bűnügyi területen.
Cégünk a vagyonvédelem minden ágával foglalkozik. Vállalunk objektumőrzést, porta-, és recepciós szolgálatot, pénz-, és értékszállítást, őrzést, rendezvénybiztosítást, személyvédelmet, magánnyomozást, futárszolgálatot és takarítási tevékenységet. 24 órás távfelügyeleti központot üzemeltetünk, melyhez kivonuló járőrszolgálattal rendelkezünk. Telepítünk elektronikus megfigyelő-, és riasztórendszereket, felhasználva a jelenleg legmodernebb technikát. Noha tevékenységünk alapvetően Fejér megyét öleli át, de regionális formában Komárom-Esztergom, Győr-Moson Sopron, Pest, Tolna és Vas megyékben, valamint Budapesten is pozíciókkal bírunk illetve bírtunk.
Természetesen a tevékenységek végzéséhez szükséges mindennemű szakmai engedélyekkel rendelkezünk. Tagjai vagyunk a Személy és Vagyonvédelmi, Magánnyomozói Szakmai Kamarának. A GENERALI Providencia Biztosítónál kötött felelősségbiztosításunk évi 50 millió forintig nyújt fedezetet az esetleges károkra.
A vagyonvédelmi és magánnyomozói tevékenységhez szükséges technikai felszerelések széles arzenálját szereztük be munkánkhoz. ( Gépjárművek, páncélozott gépjármű, URH rádiók, fémdetektorok, ittasság-vizsgáló készülékek, fegyverek, lövedékálló mellények, őrjárat-ellenőrző készülékek, fényképezőgépek, videokamera, mobil riasztó és térfigyelő rendszer, hangfelvevő berendezések).

Az objektumok őrzés-védelmét ellátó személyzet struktúrája, vezetési ellenőrzési rendszere:

?\x09A szolgálatot ellátó biztonsági őrök közvetlen irányítását, a szolgálat szervezését a SECRET GUARD Kft. által megbízott csoportvezető végzi. Feladatai közé tartozik a kft. illetékes szolgálatszervezőjével, valamint a Megbízó biztonsági tevékenységért felelős illetékesével való folyamatos kapcsolattartás

?\x09A SECRET GUARD Kft. tulajdonosai és szolgálatszervezői, valamint megbízott képviselőnk rendszeresen ellenőrzik a szolgálatok ellátását.

?\x09Az ellenőrzés formája személyesen végrehajtott ellenőrzés, tartalma a biztonsági őr szolgálatellátására, szolgálati felkészültségére, felszereltségének ellenőrzésére terjed ki.
?\x09Rendszertelen időközönként a társaság tulajdonosai alkoholszondás ellenőrzést tartanak, mely kiegészül(het) a fentiekkel is.
?\x09A szerződésben vállalt szolgáltatásunk folyamatosságát a meglévő állomány szolgálati helyek közti mozgatásával (rotálásával) minden körülmények között képesek vagyunk biztosítani. Ezáltal biztosítottá válik az egyenletes leterhelés, a Megbízó munkastílusához igazodó szolgálatszervezés.
?\x09A jelenleg meglévő biztonságtechnikai rendszereket üzembiztonság szempontjából - igény esetén - társaságunk szakemberei átvizsgálják, és amennyiben szükséges, úgy a szervizeléseket cégünk átvállalja.
Cégünk több, mint 15 éves piaci jelenléte során megtapasztaltuk a szakma fejlődését, alakulását. Úgy érezzük, hogy a vagyonvédelem piaci viszonyai finoman fogalmazva is kaotikusak. Sajnos a jelenlegi jogszabályok nem megfelelőek, a piacra lépés feltételei szakmai szempontból sem korlátozottak, így hihetetlen az árverseny, amiben sokszor a megbízók is partnerek.
Ezek a nehézségek azok, amik arra késztettek bennünket, hogy átgondoljuk tevékenységünket és próbáljunk a piacon egy új, magas színvonalú szolgáltatással megjelenni, ami megbízóink üzleti érdekeit szolgálja.
Ennek keretében ajánlom biztonsági tanácsadási szolgáltatásunkat. A szolgáltatás jellegében, magánnyomozói tevékenység, amely alapvetően két területre osztható.
Az egyik terület a megbízóval kapcsolatban álló partnerek, szervezetek, vállalkozások, magánszemélyek vizsgálatán keresztül, annak szervezetét mintegy kívülről érinti. Minden üzleti tevékenységet folytató szervezet került már olyan helyzetbe, hogy egy üzleti tranzakció során, azt megelőzően, annak folyamatában, vagy azt követően szeretett volna az átlagosan beszerezhető információknál többet megtudni partneréről.
Ezt természetesen a normál üzletmenet, a tranzakció biztonsága meg is követeli. Ilyen esetben a klasszikus magánnyomozás eszközeivel, valamint szakmai tapasztalatunkkal óriási segítséget tudunk nyújtani megbízóinknak.

Céginformációt, cégtörténetet készítünk, elkészítjük az adott cég környezettanulmányát. Lehetőségünk van a székhely, telephely ellenőrzésére, meg tudjuk vizsgálni, hogy ott tényleges tevékenység folyik-e. Fel tudjuk mérni az adott cég eszközeinek nagyságát, dolgozóinak, tulajdonosainak számát, tevékenységét, vagyoni helyzetét, esetleges kapcsolt vállalkozásaikat. Természetesen, a tapasztaltak minden körülmények között technikai eszközökkel dokumentálhatók. Úgy gondolom ez a fajta szolgáltatás mindenki számára fontos lehet.
Kínált tanácsadó szolgáltatásunk másik területe, kifejezetten megbízónk szervezetének belső területeivel foglalkozik.
A vagyon és információ védelme minden szervezet alapvető érdeke és kötelessége. Sokszor előfordul, hogy az erőltetett üzleti tevékenység miatt, az egyéb folyamatok, tevékenységek azok, melyekre kevesebb idő, energia fordítódik.
Ilyen irányú megbízásuk során kidolgozzuk azokat a szabályzatokat, amelyek egy cég vagyonvédelmi szempontból biztonságos működéséhez nélkülözhetetlenek. (pénzkezelési szabályzat, titokvédelmi szabályzat, irat és ügykezelési szabályzat, épületvédelem szabályzatai, be és kilépési rend, gépjárművek ki és belépésének, áruk, eszközök ki és belépésének szabályzatai) Amennyiben ezek a szabályzatok már rendelkezésre állnak, vállaljuk ezek felülvizsgálatát, aktualizálását. Munkánk során tanácsot adunk minden ezzel összefüggő kérdésben. A tökéletesen rendelkezésre álló dokumentumok sem nyújtanak azonban biztosítékot arra, hogy ezeket be is tartják. Megbízásuk esetén vállaljuk a szabályzatok betartásának ellenőrzését, mind saját dolgozóik, mind pedig az Önökkel szerződésben állókkal kapcsolatban, nyílt, rejtett, leplezett, vagy operatív módszerekkel és eszközökkel.
Szolgáltatásunk részét képezi a sok helyen mostohagyermekként kezelt rendészeti feladatok elvégzése is. Áru és eszköz szállítási rendszerek ellenőrzése, ittasság vizsgálata, rakomány, táska, szekrény, gépjárművek átvizsgálása, akár rezsimszerűen is.
Fontosnak tartjuk továbbá a vállalatnál dolgozó személyek ellenőrzését is. Tapasztalataink szerint a cégek időt, pénzt, fáradtságot nem kímélnek, hogy a megfelelő emberrel töltsék be pozícióikat. A szervezetbe való bekerülés után, viszont munkatársaikat nem ellenőrzik megfelelően. Nem tudják azt, hogy kollégájuk valóban alkalmas-e feladata, beosztása ellátására.
Magánéletében, életkörülményeiben, vagyoni helyzetében, kapcsolataiban, szokásaiban, szenvedélyeiben, céghez való lojalitásában nem állt-e be olyan változás, ami veszélyt jelenthet alkalmazójára. Mi ezt az ellenőrzést is elvégezzük, a környezettanulmányt elkészítjük, a tapasztaltakat szükség esetén dokumentáljuk.
E munkánkhoz felhasználjuk a grafológiai elemzést is, mint az igazságügyi szakértői módszerek egyikét. Szükség esetén más kriminalisztikai szakértői tevékenységet is elvégzünk.(belső tolvaj tettenérésére nyomszakértői módszert alkalmazunk). Ilyen jellegű tevékenységünk végzésére önálló szervezetet hoztunk létre.
Úgy gondolom a fent vázolt szolgáltatás újszerű, a vagyonvédelem piacán ilyen összetételben mások által nem kínált. Hasznossága vitathatatlan, hiszen a vagyon védelme, állapotának megőrzése minden vállalkozás létérdeke, az eredmények növelésének egyik eszköze.

Safe-Ker Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1066, Budapest Jókai u. 38.
telefon:
332-6994
fax:
332-6994
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 10 éve tevékenykedik a vagyonvédelem és a biztonságtechnika területén. Kimagasló minőségű termékekkel, illetve szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.