Értékelje a céget!
1050 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

CoreTech Kft.

Cím:
1136, Budapest Pannónia u. 58. II/2.
telefon:
70/338-0025
:
70/338-0025

Emdeni Kft.

Fröhlich-Szántó Kft.

Cím:
2120, Dunakeszi Pihenő u. 31.
telefon:
363-0581
mobil:
363-0581
Tevékenység rövid leírása:
A Fröhlich-Szántó Kft. 1996-ban alakult, de alapítói több mint harminc éve foglalkoznak motorcsónakok szervizelésével és motorcsónak-versenyzéssel.
Ezen több évtizedes szakmai tapasztalatainkat kamatoztatva kezdtük el a világszínvonalú Suzuki csónakmotorok forgalmazását, és szervizelését.
Szalonunkban megtalálhatóak a legegyszerűbb 2,2 lóerős motoroktól egészen a tengerjáró jachtok meghajtására szolgáló nagyteljesítményű csúcsmotorok is.
Cégünk a motorok árusításán kívül vállalja a motorok felszerelését, szervizelését, a vásárlással kapcsolatos szakmai tanácsadást, ingyenes igényfelmérést.
Rio és Jenneau típusú hajók is megrendelhetőek teljesen egyedi igényeknek megfelelően.
Üzletünkben beszerezheti az önfeledt hajózáshoz elengedhetetlen kiegészítőket, mint például mentőmellények minden méretben, bóják, lámpák, kenő-, és tisztítóanyagok, elektronikus berendezések, alkatrészek.
A nálunk vásárolt motorokra 3 év teljes körű garanciát vállalunk, valamint a motorok garancián túli szervizelését is elvégezzük.
Professzionális szinten kivitelezzük a vízhatlan Clarion hi-fi rendszerek beszerelését.

Privacy Policy Online Services

Cím:
1152, Budapest Szilas park 2
telefon:
410-4847
:
410-4847

Kracse Biztonságtechnikai és Szolg.Kft.

Cím:
1133, Budapest Váci út 106.
telefon:
Tel.: 06-20/574-9949
:
Tel.: 06-20/574-9949
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fő tevékenységi köre a biztonságtechnika, villanyszerelés,
kamera- és riasztórendszerek, autóriasztók tervezése-kivitelezése cégeknek, magánszemélyeknek és társasházaknak. Egyedi megrendeléseket is vállalunk.
Az építőipar minden szakterületén segítséget nyújtunk mindazoknak, akik megbízható szakembereket keresnek építkezésekhez, vagy csak egyszerűen
lakását szeretné felújítani, átalakítani, biztonságosabbá tenni családja számára.
Minden fényképet cégünk készített saját munkáiról legyen szó akár
szobafestésről, vagy csempézésről.
Új irányelvekkel és eszközökkel jelentünk meg a magyarországi piacon
a lakosság részére is.
Építkezés
Építkezések komplett generálkivitelezését vállaljuk a földmunkálatoktól kulcsrakész, vagy szerkezetkész állapotig.A nagyobb építkezéseken partnercégeinkkel is végzünk közösen kőműves, villanyszerelési, hideg- és melegburkolási, festési, kartonozási, vagy akár épületlakatos munkákat is.
Tervezési és engedélyeztetési munkálatokban építőipari tervezéssel foglalkozó partnercégünk gyors munkája segítséget ad önnek, a kivitelezési munka elkezdésében, számunkra pedig az árajánlat elkészítésében.Tervrajz alapján
akár 10 nap alatt is elkészítjük árajánlatunkat, amely ön számára is megkönnyíti
az építkezés kalkulációs munkáit.
Magánszemélyek és kisebb cégek számára az anyagi nehézségek elkerülésére hitelügyintézési feladatokkal is megkönnyíthetjük az építkezni vágyók feladatait.Egyénhez mérten megkeressük a legmegfelelőbb Magyarországi hitelkonstrukciókat és ön eldöntheti, hogy milyen feltételekkel kívánja
igénybe venni az anyagi segítséget.
Hitelügyintézéssel kapcsolatban kattintson hitel menüpontunkra, kérdéseivel kapcsolatban pedig keresse fel (telefonon, vagy e-mailben) hitelügyintézőnket.
Lakásfelújítás
Vállalunk kisebb és nagyobb lakásfelújítási munkálatokat szakmánként
és kompletten is.
Festés - mázolási, hideg- és melegburkolási, villanyszerelési munkáinkat a legrövidebb időn belül, az ön igényeihez igazítva végezzük.
Minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk és bár lehet, hogy nem mi
vagyunk a legolcsóbbak viszont biztosak vagyunk abban, hogy munkáink
minőségét, szakembereink és partnereink szakértelmét ön is elismeri majd, amennyiben mi végezzük el a szakirányú munkákat otthonában.
Fontosnak tartjuk, hogy az ön lakásába csak kultúrált és minden tekintetben megbízható szakember lépjen be.Csak Magyar állampolgárságú személyeket alkalmazunk, szakembereink nem fogyasztanak alkoholt sem munkába menet,
sem az ön otthonában.
Villanyszerelés
Cégünk az épületvillamosság minden területén tevékenykedik.
Vállalunk építkezést és lakásfelújítást, cégek és magánszemélyek számára egyaránt.
Számunkra a minőség a legfontosabb, ezért minden egyes munkánkra garanciát vállalunk, legyen szó akár a legkisebb szerelésről is.Nagyobb építkezéseknél csak a már általunk is jól ismert, kultúrált és megbízható alvállalkozókkal vesszük fel a kapcsolatot.Ezért kérjük, hogy cégek csak akkor jelentkezzenek alvállakozói körünkbe, ha már cégünkkel korábban kapcsolatban álltak, vagy üzleti megbeszélés során bemutatják, hogy az általuk végzett tevékenység megfelel a mi elvárásainknak is.
Biztonságtechnika
Cégek és magánszemélyek számára is egyaránt kivitelezünk beléptető-, tűzjelző-, kamera- és riasztórendszereket. A rendszerek tervezését és engedélyezését partnercégünk végzi.
Minden egyes felmérés személyesen történik, sosem hagyatkozunk csak a tervrajzokra, mivel tapasztalataink azt mutatják, hogy gyorsabban és
hatékonyabban végezhetjük munkánkat, és ebben az esetben a megrendelő elképzeléseit is maximálisan tudjuk kivitelezni.
Amennyiben ön cége számára keres megbízható és körültekintő kivitelezőt egy bizonyos projekthez, telefonos, vagy e-mailes egyeztetés után mindenképpen ragaszkodunk egy személyes találkozóhoz, amelyben megismerhetjük részletes elképzeléseit a projektről, és nem utolsó sorban ön is meggyőződhet arról, hogy valóban a mi cégünk a megfelelő az ön számára.Amennyiben úgy érezzük, hogy az ön által felvázolt projektet nem tudnánk megvalósítani, úgy munkájukat tudjuk segíteni további cégek ajánlásával. Fontosnak tartjuk, hogy partnercégeinket a szakembereik és alkalmazottaik megbízható munkája alapján választjuk ki.
Autóriasztó
Cégünk egy új típusú autóriasztó szerelésével kívánja a cégek és magánemberek tulajdonát megvédeni, egyedileg mindenkinek a saját igényeihez igazítva az elkészült autóriasztót.
Ez az új típusú autóriasztó mobilitásával jelentősen megkönnyíti a felhasználók igényeit és nagyobb védelmet nyújt olyan támadások elkerülésére is amelyek ellen eddig nem kaptak kellő, vagy egyáltalán semmilyen védelmet sem.
9-12 voltos elem biztosítja az áramellátást, ezáltal nem szükséges közvetlenül akkumulátorra kötni a riasztót.Alaphelyzetben a riasztó védelmet nyújt az autó elmozdítása, vagy felnilopás esetén, mivel az autó elmozdulását figyeli az alaphelyzethez viszonyítva.Ha valaki a tulajdonos tudta nélkül beül az autóba, vagy mozgásba hozza azt, a tulajdonos jelzést kap az eseményről, még abban az esetben is ha külsőleg nem nyúlnak az autóhoz(trailerrel való elvitel esetén).A riasztó tartozéka egy kulcstartó méretű jelző készülék (pager), amely az autó helyétől függően 200-500 méteres körzetében jelzést küld a tulajdonosnak, autójának helyzetéről.Ezáltal vásárlás közben, vagy akár lakásunkban is jelzést kaphatunk arról, hogy autónkat támadás éri.
Lakásriasztók
Általánosságban a lakásriasztók olyan központi rendszerek, amelyek a különböző
hozzá csatlakoztatot érzékelők jeleit képesek érzékelni és szelektíven (a központ programozásától függően) kiválasztani az események adatait, rögzíteni. és adott eseményre reagálva hang illetve fényjelzéssel riasztani a környezetet.Napjainkban elterjedt lakásriasztóknak azonban már nem elég ha csak jelzést adnak le a környezetnek, hanem telefonvonalon keresztül (vezetékes, vagy akár mobil) értesítést küldenek egy adott szolgáltató járőrszolgálati központjába, ahonnan az esemény súlyosságát mérlegelve megteszik a szükséges intézkedéseket.
Lehetőség van arra is, hogy a tulajdonos saját telefonjára SMS, vagy akár hangüzenet formájában azonnali értesítést kapjon a betörésről.
A legújabb fejlesztések azonban lehetővé teszik ma már azt is, hogy a
tulajdonos egy távoli telefonról ki- illetve bekapcsolja a lakásriasztóját, vagy
akár még az ajtót is kinyithatja, vagy bezárja távollétében.
Kamerarendszerek
Cégünk a lakossági kamerarendszerek terén új lehetőségeket kínál tásasházaknak és magánszemélyeknek egyaránt, akik nagyobb biztonságban szeretnék parkoló autójukat az utcán hagyni éjszakára, vagy a betörések ellen szeretnének védelmet kapni.Magyarországon először belépési- és havidíj mellett vehetik igénybe ezt a szolgáltatást cégünktől.Ezáltal elkerüljük azokat az anyagi problémákat, hogy egy társasháznak nagyobb összeget kell költeni egy kamerarendszerre.A szerződési feltételeket elolvashatják ezen az oldalon dokumentum formában.A belépésidíj és a havidíj előzetes felmérés alapján kerül megállapításra, miután egyeztettük azokat a lakók igényeivel és elvárásaival.
Cégek számára előzetes megbeszélés és felmérés alapján tervezünk és kivitelezünk kamerarendszereket, például rejtettkamerás megfigyelés az alkalmazottak és a bolti lopások elkerülésére, normál kamerás-rendszerek a forgalom és a nagyobb biztonság esetére, telephely megfigyelése az örzés-védés költségeinek csökkentése céljából.

Tel.: 06-20/574-9949

Cerbex Kft.

Cím:
1145, Budapest Szugló u. 68.
mobil:
20/9346-069
e-mail:
20/9346-069
Tevékenység rövid leírása:
Biztonságtechnikai eszközök nagykereskedelme, biztonságtechnikai eszközök kiskereskedelme, biztonsági rendszerek tervezése, telepítése, biztonságtechnikai eszköz, videó megfigyelő rendszerek, beléptető rendszerek.

Márkák: NOVUS, KERI SYSTEM

Cégünk a vagyonvédelem területén tevékenykedik 1994 tavaszától.

Megalakulása óta erőteljes szakmai és anyagi fejlődésnek örvend, ami híven tükrözi a szakmai hátteret, felkészültséget, valamint a stabil tőkét. Kiemelkedően megbízható munkatársainknak köszönthetően, a tevékenységi köreinkbe egyre bővülő elégedett megrendelőink elismerései bizonyítják felkészültségeinket.

Partnerek vagyunk a már meglévő rendszerek bővítésére, karbantartására, üzemeltetésére, valamint új rendszerek kiépítésére.

DVG Zrt

Cím:
2400, Dunaújváros Kenyérgyári út 1
e-mail:
dvgrt@mail.dvgrt.hu
telefon:
dvgrt@mail.dvgrt.hu
Tevékenység rövid leírása:
Részvénytársaságunk 1992. január 1-jén a Dunaújváros Ingatlankezelő és Városgazdálkodási Vállalat átalakulásával, tőkeemelés útján, zártkörű alapítással jött létre.
2000. február 1. napjától a társaság neve: DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Rt., majd 2006. január 10-től DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. lettünk.

A társaság tevékenysége a város növekedésével párhuzamosan bővült, illetve kiegészült a kommunális szféra feladataival, illetve a tanácsi építő vállalatok profiljával.

A társaság alapvető feladatai:

Önkormányzati megbízás alapján elvégzendő feladatok:

- bérlakások üzemeltetése, kezelése
- egyéb bérlemények üzemeltetése, kezelése
- lakó- és középületek felújítása, karbantartása
- lakó- és középületek építése, átépítése
- közparkok fenntartása, kezelése
- véderdő és belterületi fásítások fenntartása, kezelése
- közterületek tisztántartása, hulladékszállítás és elhelyezés
- hó- és síkosságmentesítés
- nyilvános illemhelyek üzemeltetése
- köztemető fenntartása, üzemeltetése
- piac- és vásárüzemeltetés
- sportlétesítmények üzemeltetése
- közterületi reklámvagyon-hasznosítás.

A társaság önálló feladatai:

- társasházi közös képviselet
- telephely, ingatlan őrzés-védelem, biztonságtechnika, portaszolgálat
- étkeztetés, élelmezés, étterem üzemeltetés, parti szerviz
- rendezvényszervezés.

Tevékenységi körünkhöz kapcsolódik a városfejlesztési feladatok előkészítésének, végrehajtásának, felügyeletének is egy jelentős hányada, kiegészítve az Önkormányzat ezen irányokban tevékenykedő irodáinak munkáját.

Munkánk során igyekszünk ellátni településünk kommunális szolgáltatási, fejlesztési és fenntartási feladatainak meghatározó részét annak érdekében, hogy a városlakók életminősége javuljon, valamint Dunaújváros élhetőbb várossá váljon.

A társaságunk törzsszervezete 100 %-ban az Önkormányzat tulajdonában van. A leánytársaságok (Dunaújvárosi Víz-, Csatorna-, Hőszolgáltató Kft., Dunanett Kft.) tulajdonviszonyai már jóval vegyesebbek, főként szakmai befektetők jelennek meg a társtulajdonosként.

Gazdálkodásunk mozgásköre a város területéről kilépve a kistérség és a régió irányába folyamatosan bővül, szélesedik. Eredményeinkkel városunk gazdálkodását támogatjuk alapellátási feladatainkon keresztül.

Tevékenységünk a városgazdálkodás szerves része. Közreműködésünkkel valósul meg a lakosság kommunális ellátásának jelentős része és városunk üzemeltetésének döntő hányada. Gazdálkodásunk jelentős részét hosszú távú együttműködési szerződések biztosítják, fennmaradó gazdasági erőnket a piacon értékesítjük.

Eredményességünk a gazdasági környezet és feltételrendszer változásaival összhangban változik. Gazdálkodásunk biztonságát és növekedésének mértékét erősödő piaci jelenléttel biztosítjuk. Támogatunk minden gazdálkodást segítő innovatív megoldást, folyamatosan fejlesztjük ellátási feladataink színvonalát és minőségét. Az elért piaci szerepkör megőrzését a folytonos bővülés stratégiája egészíti ki.

A versenyszemlélet gazdálkodásunk mozgatórugója, mely kiegészül a kölcsönös érdekeken nyugvó együttmunkálkodás gyakorlatával. Feladataink jellege társaságunkban jelentős szociális érzékenységet fejlesztett ki, melyet ügyfélkezelésünk jól kamatoztat.
Összességében gazdálkodásunkkal igyekszünk megfelelni tulajdonosunk, DMJV Önkormányzat elvárásainak és a piacelvű gazdálkodás szabályainak.

Vállalkozásunk alapvető célja a társaság hosszú távú működésének biztosítása, a vagyonkezelési és egyéb gazdálkodási feladatok ellátása, az önkormányzat tulajdonosi érdekének megfelelő eredmény elérése mellett.
Legfontosabb célkitűzésünk, hogy társaságunk a középtávú stratégiai elképzeléseivel összhangban a piacgazdálkodás követelményeinek megfelelően, korszerű vagyonkezelő szervezetként gazdaságosan működjön.
Céljaink között szerepel továbbá a leányvállalatok stratégiai jellegű összefogása, irányítása, valamint a tulajdonunkban lévő ingatlanok, gépek, berendezések működtetése, hasznosítása.

A társaság humánerőforrás-gazdálkodásának elsődleges célja ? a megfelelő szakmai színvonal megőrzése és a társaság működőképességének biztosításán kívül ? a dolgozók megtartása és továbbképzése.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.