Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

APOLLÓ-07 Személy- és Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft.

Cím:
2900, Komárom Igmándi utca 22. 2/3
telefon:
34/540-050
fax:
34/540-050
Tevékenység rövid leírása:
1997. november 1-jétől foglalkozik vagyonvédelmi szolgáltatásokkal, ezen belül vállalatok, üzletek objektumainak őrzésvédelmével, rendészeti feladatainak ellátásával, alkalmi pénzkísérésekkel, biztonsági takarítással, rendezvénybiztosítással.

Az APOLLÓ-07 Kft azzal a céllal alakult, hogy a naponta végzett munka és ennek során szerzett tapasztalatok alapján a legjobb személy-és vagyonőröket, valamint szakembereket egy csapatba gyűjtve meghatározó biztonsági cég legyen Komárom-Esztergom megyében, majd az országban is.

Megalakulása óta azonos tulajdonosi és vezetői kör irányításával jelentős rendészeti és egyéb őrzésvédelmi feladatokat lát el a mennyiségi és minőségi követelményeket szem előtt tartva.

A vezetői állomány magasan képzett, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. A személyi állomány jól felkészült, megfelelő elméleti tudása és gyakorlati tapasztalata van.

Az APOLLÓ-07 Kft a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény felhatalmazása alapján kiadott 24/1998. (VI.2.) BM rendelet szerint komplex személy-és vagyonvédelmi feladatokat láthat el minden vonatkozásban eleget tesz és megfelel az 1998. évi IV. törvényben foglalt követelményeknek és ennek megfelelően rendelkezik a tevékenységhez szükséges engedélyekkel.

Személy és vagyonvédelmi 232/2-434/2006.SzV., biztonságtechnikai tevékenységet 232/2-462/1999, és a magánnyomozói tevékenységet 232/2-435/2006.SzV. számú rendőrhatósági engedélyek alapján végezhetjük

Cégünk üzletpolitikája: magas szintű szolgáltatást kívánunk nyújtani, mely maximálisan figyelembe veszi a megbízó érdekeit, anyagi lehetőségeit, ez által biztonságot teremtve hozzájárul tevékenységük eredményesebbé tételéhez.

Biztosítás: rendelkezünk nagy értékű komplex vagyonvédelmi felelősségbiztosítással (objektumvédelem, az elektronikus behatolás jelző és távfelügyeleti rendszer) a Hungária Biztosító Rt-nél.

Társaságunk nyereséges, köz-és egyéb tartozástól mentes. Fizetési kötelezettségünknek minden esetben eleget teszünk.

Cégbírósági bejegyzésünk, felkészültségünk lehetőséget biztosít vagyonvédelemmel összefüggő felmérések, tervezések és szakértői munkák teljesítésére, objektumok technikai védelmének átvilágítására.

Az APOLLÓ-07 Kft. működési ideje alatt az általunk őrzött objektumokban jelentős káresemény nem történt, kárigény nem jelentkezett.

Szolgáltatásaink alapelve: a Megbízó érdekeinek teljes körű képviselete figyelembe véve annak érdekeit és anyagi lehetőségeit.

Pax-Szám Kft.

Cím:
2100, Gödöllő Ganz Ábrahám u. 2. I. emelet 102
e-mail:
office@pax-szam.hu
telefon:
office@pax-szam.hu
Tevékenység rövid leírása:
Nagy szám a takarításban a Pax-Szám!

A Pax-Szám Kft jogelődje a Pax-Szám BT. révén 1994. óta vállal részt a takarítási szolgáltatási ágazat munkájában. Védjegyünk a piac által elismert és visszaigazolt minőségi munkavégzés.
A minőség, a partnereinknek nyújtott olyan érték, melyet a piac folyton változó feltételei, nehézségei és a fokozott verseny ellenére sikerült magas színvonalon biztosítanunk.
Eredeti elképzeléseinket megtartva törekszünk olyan partnerkört találni,amelyek a hosszú távú értékteremtés és értékmegőrzés elvei szerint építik fel működésüket.
Legfontosabb megrendelőink közé ipari tevékenységet folytató nagyvállalatok,ingatlan üzemeltetők,intézmények tartoznak.
Ezen Megrendelőink túlnyomó többsége akar és képes áldozni olyan biztosan megtérülő beruházásokra, mint a hatékonyságnövelő, emberközpontú munkakörnyezet és az igényes cégmegjelenés.

Cégünk tagja a MATISZ-nak.

Egyéni megrendelőink részére rendszeresen végzünk épület és lakástakarítást. Megszerzett tapasztalataink alapján a legmagasabb igényeket is kielégítő takarítási szolgáltatást biztosítunk a következők szerint:

-rendszeres napi takarítás,
-időszakosan ismétlődő felújító jellegű nagytakarítások negyedéves és féléves gyakorisággal,
-ügyeletes háziasszony biztosítása,
-homlokzatok, üvegfelületek külső-belső tisztítása, alpin technológiával is,
-szőnyegfelületek folttaszító kezelése, bevonása,
-PVC, linóleumfelületek alaptisztítása, kopásálló védőréteggel bevonása, polírozása,
-kárpit és szőnyegpadló kezelése,
-higiéniai adagolórendszerek biztosítása, töltése,
-függönyök, textíliák mosása, tisztítása,
-festés, átalakítás, felújítás és építkezés utáni takarítás,
-hóeltakarítás,csúszásmentesítés
-park gondozás
Az általunk nyújtott szolgáltatásokból származó előnyök az Ön számára:

Összpontosítás a fő tevékenységre, az Ügyfél mentesítése a kapcsolódó feladatoktól. Megfelelő minőség és know-how áll rendelkezésre az Ügyfél részére.
Költségbiztonság, mely hosszú távú gazdasági tervezést tesz lehetővé.

Szolgáltatásainkat Megbízóink kivánságai és igényei szerint rugalmasan alakítjuk, mely a jó együttműködés alapját szolgálja. Mi mindannyian magunkénak érezzük ezt az értékrendet és ennek alapján dolgozunk.
Munkánkat Megbízóinkkal együtt tervezzük és szervezzük, így áraink a tényleges igényeknek megfelelő teljesítmények alapján kerülnek kialakításra.

Corvin-Prim 97 Bt.

Cím:
2120, Dunakeszi Egressy utca 12.
telefon:
27/543-080
mobil:
27/543-080

Tajti Bau Bt.

Cím:
2081, Piliscsaba Kinizsi u. 21.
telefon:
30/982-3595
telefon:
30/982-3595
Tevékenység rövid leírása:
Referenciánk a takarításban 3 éve a Saint-Gobain Weber Terranova Kft. Több ezer négyzetméter korrekt és megbízható takarítása. Nálunk a megbízhatóság nemcsak álom, hanem valóság!

Securicor Hungary Kft.

Cím:
1122, Budapest Pethényi út 9.
telefon:
489-7050
fax:
489-7050
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk nem különálló termékeket, sokkal inkább az Ön egyéni elvárásainak megfelelő , testre szabott biztonsági megoldásokat kínál. Komplex szolgáltatási palettát ajánlunk az Ön vállalatának biztonságos, nyugodt, hatékony működéséhez.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.